Şimdi Ara

High Eloda İtemlerin İngilizce Söylenmesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cool olacam diye adam Cıva Yatağana Mercurial Scimitar dedi. Olduğum yerde çıldırıyordum.

Hayır noluyor sanki yani. Gerçekten ne gereği var. Sezon 2'de başladık tamam itemlerin Türkçesi yoktu böyle öğrendikte, SorSho deyice Sihirdar Pabucu diyormuş. Allahım çok ilginç.
    Bana bir garip geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Ben oyunu ing oynadığım ve ingilizce stream lar izlediğim icin oyle biliyorum genel olarak isimleri. Ing oynama sebebim ise seslendirmelerin turkceden hoş olmasi. Coolluk için yapan varsa sıkıntı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce yapmıştır oyunu belki. Şahsen ben oyunu ingilizce seviyorum(eşya isimlerinden seslendirmelere kadar). Belki de aynı zamanda westte oynuyordur alışkanlık olmuştur.

• Bana da garip geliyor hele de kısaltmalarını falan yazdıkların da direk duraksıyorum
  • ben mercury i tamamlasamda hep qss diyorum coolluk seviyem ?
  • Kompleksinizden kendinizi becereceksiniz bir gün ama hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe seslendirmeler çöp o yüzden ingilizce oynuyorum oyunu,e yıllardır ingilizce oynayınca türkçesini unutuyoruz kardeş çok cooluz biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben blasting wand ın türkçesini bilmiyorum
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    850 goldluk ap eşyası
  • ne saçma sapan bi konu oyunu ingilizce öğrenmiştir öyle konuşuyodur ingilizce söyleyince cool göründüğünü mü düşünüyosun adamın veya o adamın öyle düşündüğünü nerden çıkardın? bende oyuna ingilizce başladım sonradan tr geçsemde üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin kanasusamışa bloodthirster diyorum hatta chatten yazarken "bt" şeklinde kısaltıyorum bu mu coolluk nelere takılıyosunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

850 goldluk ap eşyası

hareket hızı veren bi tane daha var ama :D
  • Ben NA serverının naçizane bir üyesi olarak doğru düzgün TR'de oynamadım. Türkçe itemların çoğunu bilmiyorum. Rehbere Türkçe itemları eklerken gidip araştırdım, o derece bilmiyorum.
  • Sanane kardeş istediğini der niye dert oluyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Ben oyunu ing oynadığım ve ingilizce stream lar izlediğim icin oyle biliyorum genel olarak isimleri. Ing oynama sebebim ise seslendirmelerin turkceden hoş olmasi. Coolluk için yapan varsa sıkıntı :D

Türkçe net daha iyi İngilizce'den.
  • ben de sezon 2 den beri oynadığım için ing söylüyorum itemlerin ismini. oyuna başladığımız zaman türkçesi yoktu. ağız alışkanlığı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Ben oyunu ing oynadığım ve ingilizce stream lar izlediğim icin oyle biliyorum genel olarak isimleri. Ing oynama sebebim ise seslendirmelerin turkceden hoş olmasi. Coolluk için yapan varsa sıkıntı :D

Bi gnarin jinxin sesini kıyasla midem bulanıyor turkcede .

• quote:

quote:

quote:

Jinx daha iyi

Anladığın dil her zaman daha iyidir,boşa çabalamayın.

• "High Elo"..... "çıldırıyorum" xD
  • Cildivma abi cildivma sakin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Jinx daha iyi

Anladığın dil her zaman daha iyidir,boşa çabalamayın.

Senin görüşün saygi duyarim. Ben ses tonuyla gaza geliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.