Şimdi Ara

High five server kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz arastirmalarim sonucunda server acmayi ogrendim ve basardim oyuna dahil girebilirum bilgisayar programcisiyim kontrollerimi yapiyorum ve altindan kalkabilirsem server acicam suan buldugum dosyalarla serveri actim oyuna girdim komutlar vs isliyor tek bir skntim var oyunda 3-4dakika oynadiktan sonra oyun donup kaliyor hareket edemiyorum //admin yazip menuyu gorebiliyom ama.birseye tiklayinca islemiyo npclere tiklanmiyor veya yuruyemiyorum cevaplarinizi bekliyorum dosyadanmi kaynakli neden cozemedim henuz birde duzgun npcbuffer gmshop gibi sistemleri olan bir dosya mevcutmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada oyunu kapatip tekrar girdigimde duzeliyor dosyalarla alakali oldugunu sanmiyorum ama

• Bu arada oyunu kapatip tekrar girdigimde duzeliyor dosyalarla alakali oldugunu sanmiyorum ama

• Sen bu dosyaları nereden buldun?Normalde H5 dosyaları 2000 TL civarı bir fiyattan satıyorlar...Ama nereden kim satıyor hiçbir fikrim yok...

• http://www.l2jserver.com/nightly/ herşey mevcut şöyle birşey var interlude kurdum şimdide ama gameserver consolda hexid sorunu veriyor bunun anlamını çözemedim şöyle birşey daha var ben bir şekilde bir server kurup inceleme yapmak istiyorum neler yapabilirim kontrol edicem version olarak interlude veya high five deniyorum 2sinden birinde çalışmak istiyorum. Hexid sorunu neyden kaynaklanabilir?
  • Server kurmakla ilgili hiç bilgim yoktur...Onu AkaDumanist iyi biliyor ama oda interlude kurmuştur hep...Ona yaz o yardımcı olabilir sana...Telefondan yazdığım için onu haberdar edemiyorum konuyla ilgili...

• kendim buldum çözümü sonunda kurulumlarla ilgili sıkıntılarım geçti şimdiki isteğim dosyalar üzerinde oynamak yeni itemler eklentiler yapmak.örnek olarak şöyle;

Bir setin season geliştirilmiş hali.1.nesil 2.nesil 3.nesil bunlar şu şekilde olacak.

+10max enchant olan serverda 1.nesil e sahip olan kişi kasacağı itemlerle 2.nesili satın alabilecek. daha sonra 3.nesil i kasabilecek bu sayede farm yapan ile yapmayan arasındaki fark belli olacak sistemleri bu şekilde kontrol etmeye çalışıyorum şuan eklentili packler buldum nasıl eklendiği konusunda araştırma yapıyorum bu iş biraz uzayabilir tamamen öğrendiğimde ise yaza doğru serverı açabilirim.Herhangi bir para kazancı düşünmüyorum lineage 2 nin türkiyede tutmadığını ve şuan oynayan TR oyuncularının kaliteli olduğundan ve oyunun benim gözümdeki yeri bir başka olduğundan istiyorum.Bana eski UO zevkini veren tek oyun diyebilirim birde wow vardı :D.araştırmalarımda yardımcı olabilecek arkadaşların PMlerini bekliyorum.İtem ekleme itemler üzerinde ayarlar Yeni sistemler vs.Otomatik eventleri hazır packde kontrol ettim hiç bir sıkıntı yaşamadan çalışıyor bunları kullanabilirim :) Tvt DM CTF RussRullet vs vs gibi.Sağlıcakla kalın araştırmalara devam.

NOT: Para gözetmiyorum demiştim bunuda şu şekilde açayım;

Kendime ait xenon işlemcili bir sunucum var boş boş duruyor 16gbram var üzerinde 2tb disk var yeterli olur diye düşünüyorum tek havuz bağlantılı 100mbit sınırsız trafik hattına sahip boş duracağına kullanılsın daha iyi :)

• High five ile ilgilenen birileri olduğunu görmek güzel ancak herkezin açtığı java serverlerden npc bufferdi tvtidi dm idi acıcaksan uzak dur bu işten zamanına yazık ve aşırı customdanda uzak durmanı tavsiye ederim l2 nin kendisi bir takım yok tvt dm gibi tek kişilik aksiyonlar serverini bi yere götürmez şimdiden bol şans
  • Bende bir çok H5 Server denedim ama hepsinde sorun vardı
    http://forum.donanimhaber.com/m_95781083/f_//tm.htm
    Konunun içinde şuan kullandığım H5 Datapackleri bulunmakta ama İtem sorunlu "i" harfi olan itemleri server tanımıyor Örneğin Magic, Bigsword, Bigbulunt, Potion... gibi bunlar kodlar da MAGIC olduğu halde server MAGİC olarak okuyor ve o itemleri görmüyor çok garip bir durum Lindvior Glory Day gibi serverlar da kurdum sorun yok ama bu H5 ler de hep bu sorun var
    Yardım edebilecek varsa ortaya güzel bir server çıkartıp bu server ı makinası olan birine verip L2 de güzel zaman geçirebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayar987 -- 19 Ağustos 2014; 3:32:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.