Şimdi Ara

HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guc kaynagindan bilgisayar kapaliyken bile (fis takiliysa) kulak cinlamasina benzer bir ses geliyor. Ses gece uyutmayacak kadar rahatsiz edici . Bu ses normal mi, herkeste var mi? Normal degilse bir hafta oldu alali (Gigatekten aldim) boyle bir ses icin degistirirler mi acaba guc kaynagini? (bunun haricinde normal calisiyor)

Tesekkurler

• bendeki fsp bluestorm2 500W dan da geliyordu o ses, ancak dediğin kadar rahatsız edici değildi, hatta psuya çok yaklaşmadıkça kolay kolay duyulmuyordu.. Dediğin kadar rahatsız ediciyse bi sorun vardır mutlaka..
  • Bende High Power'ın 560W'lık versiyonu var. Bırak kapalıyken ses çıkarmayı, çalışırken bile çıtı çıkmıyor.
  • Bende de aynı güç kaynağı var. Bahsettiğin o tiz ses sadece uzun süre aradan sonra(okuldan geldikten sonra vs.) bilgisayarın fişini takınca oluyor. Bilgisayarı açınca ya da kısa süre sonra kendiliğinden sonlanıyor. Yani fişe takılı halde boştayken ya da bilgisayar çalışır durumdayken ses yok. Sendeki güç kaynağında bir sorun olabilir. Çünkü buna benzer bir sorunu forumda bir arkadaşın daha yaşadığını hatırlar gibiyim. Yalnız şunu söyleyebilirim ki gerçekten sessiz ve kaliteli bir güç kaynağı. Aynı modelle değiştirmeni öneririm.

Bahsettiğim başlığı buldum : http://forum.donanimhaber.com/m_19988303/mpage_1/key_ses%2Chigh//tm.htm#20010355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimkim -- 13 Mayıs 2008; 11:36:32 >

• Bende de aynı psu'dan var. Açık ya da kapalı ses ile ilgili hiçbir sorunum yok
  • bende aynı psu'yu 3 gün önce vatan bilgisyaradan aldım dedigin sorun bendede var.Geri götürmeyi düşünüyorum ama değiştirceklerini sanmıyorum bunun için.bilgisayarı normal kapatınca sorun yok.Kasayı parca takıp çıkarmak için açtıgımda power dügmesinden kapatıgımda fark ettim sesi daha sonradan sırf sesin oluşup oluşmayacagını denemek için power dügmesinden kapattıgımda hep o çınlamanın oluştugunu gördüm.Normal kapatıncada cınlama bir kaç saniye sürüp kesiliyor birkaç sefer kesilmediginide duydum.Sessizlik için aldgım bu ürün biraz canımı sıkmadı degil.Bilgisayar çalışırken o ıslık sesine benzer çınlma oluşmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.