Şimdi Ara

high power 850w 80+ gold fan dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhalalar yukarıda belirttiğim gibi high power 850w 80+ gold psum var ama fanı dönmüyor bir arkadaşım gerektiğinde dönüyor gibi bir yorumda bulundu ama kullanan arkadaşlar var detaylı bilgi verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belirli bir sıcaklıktan ya da yükten sonra döner.

Tam modeli neydi ?
  • Zero rpm yada farklı bir isimlendirme de olabilir psu da böyle bir özellik varsa psu belli bir yüke girdiğinde fan çalışmaya başlar. Böyle bir özellik yoksa fan da sıkıntı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kullandığın ürün gd 850 modeli ise %25 yükün altında fan dönmez sistemi yük altına sokup öyle bakın çalışıyor mu diye.
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla GD 850'nin 0 rpm özelliği yok. High Power 0 rpm yerine Smart Fan dediği bir teknoloji ile sıcaklığa göre fan hızını ayarlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    İnceleyebilirsiniz hocam

Smart fan + silence özelliği var.Şu anda kullandığım psu yu almadan önce araştırmıştım bu ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAJU -- 6 Aralık 2018; 12:0:33 >
  • Şu seriyse normal
    teknobiyotikyoutube
    HighPower Super GD 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynakları !
    https://www.youtube.com/watch?v=1_GE7RyZZs8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    2 yıldan sonra bozulursa kullanıcı mı gönderecek dışarı ? Ne anlamı kaldı, firmanın yollaması lazım.

2 yıl üzeri garantiyle ilgili İnventus'dan bilgi almıştım Corsair için.

Biliyorsunuz, Corsair modeline göre 3-5-7 ve 10 yıl garanti sunuyor. Corsair AX760i almıştım İnventus'dan.
    Corsair'in verdiği garantiler sizde de geçerli mi demiştim. Geçerli olduğunu söylemişlerdi.
  • Forumda yıllardır okuduğum genel yorumlara binaen "Teknobiyotik kullanıcı odaklı değil, tam tersi sattıktan sonra kullanıcıyı iplemeyen" bir firma. İnventus için tam tersi yorumlar okudum. En azından şikayete denk gelmediğimi belirteyim.

İnventus'tan da Teknobiyotikten de defalarca alışveriş yaptım. Garantilik bir durum oluşmadı. Şahsi tecrübem değildir.
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kusura bakmayın. Bende yeni aldım bu psu dan lakin normal işlem yaparken bile fan bir çalışıp bir duruyor. Örn: tarayıcıyı açtım diyelim fanlar 2-3 saniye çalışıyor duruyor. Sonra bir sayfa açıyorum yine aynı şeyler oluyor. Sorun psu da mı yoksa pc kendini çok yük altına mı sokuyor anlayamadım. Max rpm e çıkıp tekrar 0 a iniyor fanlar. Var mı bir fikriniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.