13 günde kiralık Beşiktaşımız, Manisasporlu Holosko'ya karşılık Higuain'i kiralamayı teklif etti ancak Manisa bu teklife yanaşmadı
21 Ağustos'ta Beşiktaş ile River Plate arasında her konuda anlaşma sağlandı. 22 Ağustos’ta istanbul’a geldi, onlarca Siyah-Beyazlı taraftar tarafından krallar gibi karşılandı... 23 Ağustos’ta 3 yıllık sözleşmeye imza atarken çok iddialıydı: “Arjantin’in değil, ama İstanbul’un Maradona’sı olabilirim...” 1 Eylül’de ilk kez Beşiktaş formasıyla tanıştı. İnönü’deki Kayserispor maçında son 15 dakika oynadı, etkili olamadı. Tarihler 3 Eylül’ü gösterirken, bir başka deyişle istanbul’daki 13. gününde onun hakkında çok flaş gelişmeler yaşandı. İşte Federico Higuain ve işte Arjantinli yıldız hakkındaki çarpıcı gerçekler...
Ocak’ta görüşmek üzere...
Beşiktaş, sezon başı alamadığı Holosko’ya, Galatasaray maçındaki muhteşem oyunu sonrası yeniden talip oldu. Manisaspor yeşil ışık yakınca, idareciler Ertuğrul Sağlam’a döndü: “Higuain’i kiralık verip Holosko’yu alabiliriz...” Genç hoca, Holosko’nun hem genç hem de Süper Lig’de daha tecrübeli olduğunu belirtip takasa ‘okey’ verdi. Bunun üzerine Manisa’ya resmi teklif götürüldü, ancak ‘Higuain artı 2.5 milyon Euro’ yanıtı alındı. Kartallar, Higuain ve Baki’yi önerdi; Manisa, ‘Higuain artı 2 milyon Euro’da ısrar etti ve transfer gerçekleşmedi. Higuain 13. gününde kiralanmaktan kurtulurken, Holosko transferi de Ocak ayına kaldı.
iyiki böle birşey olmamış
holosko alınmalıydı ama geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye
kolpa
yönetimde rezillik diz boyu
inşallah kolpadır yoksa yine lanetli 9 kendini göstericek
bugün spor haberlerinde izledim celal kolot bi açıklama yapmış :"Hugain'i kayserispor'a, Diatta'yı bursapor'a önerdiler...bjk aldı, benim zamanında böyle menajerlerle çalışmıyoduk.." demiş...haberin doğruluk payını bilmiyorum ama bana çok ilginç geldi..bi yönetici kendi transferleri hakkında neden böyle bişey söylerki?
eğer maksatın bursa ile kayseriye önerilen oyuncular dandik oyuncu demekse
sinan kaloğlu egemen vega
mehmet topuz gökhan ünal
bunların nasıl oyuncu oldgnu biliyorsundur bunlardada topcular var
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
bugün spor haberlerinde izledim celal kolot bi açıklama yapmış :"Hugain'i kayserispor'a, Diatta'yı bursapor'a önerdiler...bjk aldı, benim zamanında böyle menajerlerle çalışmıyoduk.." demiş...haberin doğruluk payını bilmiyorum ama bana çok ilginç geldi..bi yönetici kendi transferleri hakkında neden böyle bişey söylerki?
quote:
Orjinalden alıntı: zeak13
eğer maksatın bursa ile kayseriye önerilen oyuncular dandik oyuncu demekse
sinan kaloğlu egemen vega
mehmet topuz gökhan ünal
bunların nasıl oyuncu oldgnu biliyorsundur bunlardada topcular var
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
benle bi alakası yok...tv'de izlediğim haberi söylüyorum...doğruluk payı var mı merak ettim?...eğer doğruysa, bi yönetici kendi oyuncuları için söylemiş bu lafları..ayrıca higuain'in kaliteli bi futbolcu olduğunu düşünüyorum...artniyet aramaya gerek yok....
o değilde az kalsın bakiden kurtuluyolarmış
evet ya ne güzel kurtuluoduk adamdan holoskoyuda alıodukk ah ah
15 gün Sonra Higuain i görüceksiniz.Bence fırtına gibi olacak.Bu adama da çabuk kanım ısındı.
Rezillikten başka bişey değil ya :/
aynen +1903
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
15 gün Sonra Higuain i görüceksiniz.Bence fırtına gibi olacak.Bu adama da çabuk kanım ısındı.
eğer böyle bir şey olduysa skandal bir olay , sen arjantinden getirdiğin adama hiç güvenmiyorsun demekki niye aldın o zaman.
lan haber kolpa zaten , bu habere inanıpda yorum yazanlarada ayrı bir göreceksiniz 2 hafta sonra hugaini .
higuain gereksiz bir transfer. beşiktaşın kafa golu atacak adama ihtiycı vardı.
delgado,ricardinho,higuain bunlardan biri gereksiz gönderilmeli.
kesinlikle yalandır
eğer böyle birşey olmuşsada ki ihtimal vermıyorum bjk yönetimi ne yaptıgını bılmez bır transfer gerçekleştirmiş.adamdan madem umutlu değilsin nıye alıyosun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme