2 Nisan 2013 dan beri olan bir hadise arkadaslar bilgisayarı acıyorum hersey calısıyor malware spybot ve bir sürü program mevcut hersey stabil çalışıyor ta ki net browserlarından herhangi birisini çalıştırıp birkaç saat geçirene kadar google chrome u kac defa silip kurdum olmadı yandex kurdum o da google chrome database ini kullandığı için kitleniyor ve sayfaları 2-3 saat sonra acmamaya baslıyor browserlar calısmayınca hersey cok yavas calısıyor yada tam tersi hersey 2-3 saat sonra yavas calısmaya baslıyor browserlarda bundan etkileniyor anlayamıyorum neden oluyor akabine restart atıyorum hersey normale dönüyor örneğin aksam 20.00 de restart attım saat 22:00 23:00 civarına kadar hersey normal browserlar bilgisayar şakır şkur çalışıyor ama örnek vereyim saat 23:00 den sonra kısacası sabah kadar restart atmadan duramam mutlaka atılır en fazla bahsettiğim süre kadar çalışabiliyorum..
not :kaspersky ile iki gündür full scan yaptırıyorum bir tane dahi trojan vbvisür bulamadı makina tertemiz diye düşünüyorum ama değil birşeyler var eksik taslar var ama çözemiyorum niye böyle oluyor ama bir yada birkaç sorun var yoksa böyle yapmıyordu sabahlara kadar nette takılıyordum restart atmadan işlerim aksamaya basladı restart atmaktan dogru düzgün işlerime konstanre olamıyorum lütfen yardımcı olun...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 08:56:26, on 08.04.2013 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3505 SP1) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16457) Boot mode: Normal