Bildirim
hikaye devam ettirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl yani hocam biz aklımızdan seneryo mu yazıcaz ( ben gerçek bilgi nickli adamım )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynenquote:
Orijinalden alıntı: Kahramanbol
Nasıl yani hocam biz aklımızdan seneryo mu yazıcaz ( ben gerçek bilgi nickli adamım )
Tm hocam bn oluşturdum
OAA gr ile konuşacak onu koruduğunu söyliyecek ve tüm hero ve vilianları öldürmesini söyliyecek gr önce gidicek thorun mijolnirini sonsuz alevle eritip thora bir kefarat bakışı atıcak thor ölücek sonrada diğer avengersı dağıtacak sonra galactucusu tokatlıyacak vs vs sonra thanosu bulucak ama thanos Hotuyu ele geçirmiş olucak gr Hotu gücü cehenemde işe yaramaz diyecek ceheneme götürecek orda hotu thanosu tokatlıyacak sonra fulcrumu bulucak onuda kefaret bakışıyla cehenemlik edicek ondan sonra OAA nın yanına gidicek sende masum insanların kanına girdin diyecek onuda öldürecek ondan sonra stan lee çr yazarlığından istifa edicek gr de koskoca marveli batırmış olucak
olmadı sen kendin yazdın bitirdinquote:
Orijinalden alıntı: Kahramanbol
Tm hocam bn oluşturdum
OAA gr ile konuşacak onu koruduğunu söyliyecek ve tüm hero ve vilianları öldürmesini söyliyecek gr önce gidicek thorun mijolnirini sonsuz alevle eritip thora bir kefarat bakışı atıcak thor ölücek sonrada diğer avengersı dağıtacak sonra galactucusu tokatlıyacak vs vs sonra thanosu bulucak ama thanos Hotuyu ele geçirmiş olucak gr Hotu gücü cehenemde işe yaramaz diyecek ceheneme götürecek orda hotu thanosu tokatlıyacak sonra fulcrumu bulucak onuda kefaret bakışıyla cehenemlik edicek ondan sonra OAA nın yanına gidicek sende masum insanların kanına girdin diyecek onuda öldürecek ondan sonra stan lee çr yazarlığından istifa edicek gr de koskoca marveli batırmış olucak
baştan başlıyım
one above all ghost rider ı koruması altına alır sağ kolu yapar. Ghost rider yavaş yavaş tüm karakterleri öldürmeye başlar bir iyi bir kötü karakter. İlk iron man i öldürür iron man silah sattıp bir sürü kişiyi öldürdüğü için kefaret bakışıyla ölür
ama ghost rider tony nin yanına gitmesine bile gerek kalmaz one above all ın verdiği güç sayesinde cehennemdeki tahtından öldürür onu. Sonra galactusun midesi yüzünden katlettiği gezegenlerin acısını çıkarmak için onu zincirle kamçılaya kamçılaya cehenneme götürür. Orda bir tasma takar galactusa istediğinde gezegenleri yoketmesi için salar.
devamını siz getirin
benim aklımda gr a düşman olarak thanos var :D
-
hocam ben alt yapısını verdim siz türetin bu konudan -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X