Şimdi Ara

HİKAYE MODU GÜZEL OLAN OYUN ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem topladım bu zaman kadar oynadığım en iyi hikayeli oyun MAFİA 2 diyebilirim ve tabi COD'un MW serisinide oynayabildim eski bilgisayarımda şimdiki bilgisayarım ;
    İŞLEMCİ : G4560
    EKRAN KARTI: RX 570
    RAM : 8 GB
    Şimdiki sistemin bu internetim hep pingli olduğundan rekabetçi lol, csgo,pubg gibi oyunları sevsemde çok ping olduğu için oynayamıyorum böyle güzel bir hikaye modlu oyun önerebilirmisiniz.

• MAFİA 1
  • Tomb raider serisi, dishonored serisi, skyrim, max payne serisi, far cry serisi
    bunları denemelisin bence skyrim den başla :D
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    skyrimide oynadım fakat max payne serisi mesela hangisi 2000'de çıkan oyunu oynamam herhlade max payne 3 tamamdır far cry 3 ü'de oynadım far cry 3den sonrakileri onamadm tombraiderin bi tane yneiş çıkan oyunu var onu oynuyacağım simdi araştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafakGuler52

skyrimide oynadım fakat max payne serisi mesela hangisi 2000'de çıkan oyunu oynamam herhlade max payne 3 tamamdır far cry 3 ü'de oynadım far cry 3den sonrakileri onamadm tombraiderin bi tane yneiş çıkan oyunu var onu oynuyacağım simdi araştırdım
    bence eski oyun oynamama takıntından kurtulmalısın ilerde bir gün oynarsan, neden oynamamışım diye pişman olacaksın :D ben yaşadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.