Şimdi Ara

HİKAYE POLİSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bölüm1
    /Şehre 3 ay önce taşınmış ve lüks bir lokanta açmış olan ahmet evinde ölü bulunur/
    Dedektif ali bir intihar vakası haberi aldı ve olayyerine yola koyuldu.Ali salondan içeri girdi ve şöyle bir inceledi içerde müfettiş vardı.Müfettişe cesedei sordu müfettiş cesedin olduğu yatak odasını gösterdi.
    Dedektif emin adımlarla odaya yöneldi.Sarı duvarlara sahip odanın güneye bakan kısmında tabandan tavana cam,sürgülü bir kapı vardı ve geniş balkano açılıyordu ceset ayakları balkona bakacak şekilde yatıyordu.sağ sakağında giren mermi mavi çarşafı ve yüzünün bir kısmını kan yapmıştı.
    'ilginç' diye mırıldandı.Ardından cesedi inceledi pantolonun arka cebinde bir yarın için bir tren bileti çıkardı.Bilet bugün alınmıştı.Balkona çıkıp büyüteci ile bişeylere baktı.
    saniyeler sonra içeri müfettiş girdi 'neler düşünüyorsun niye intihar etmiş olabilir'
    'İntihar olduğu konusunda şüpheliyim'
    Müfettiş alay edercesine güldü ve 'intihar olduğu besbelli neden böyle düşünüyorsun'
    solak birinin kendini sağ şakağında çok garip değilmi.
    solak olduğunuda nerden çıkardın.Dedektif müfettişi salona çağırdı şu bardağa bakın tepsinin solunda ve kubu sola doğru dönük.Tabaktaki bir dilim ekmeği ve solundaki üzerinde yağ kalmış bıçağı gösterdi.'ekmeği sağ eliyle tutuyordu sol eliylede yağı sürüyordu. Telefonu ve solundaki kağıt kalemi gösterdi.Telefonla konuşurken sol eliyle not alıyordu.ayrıca cesedi incelediğimde sol eli biraz daha iriydi.yani adam intihar etmedi.
    -Öyleyse ne oldu dedi müfettiş
    -Öldürüldü.
    -O zaman yanıdaki silah ne ve ateş ettiği mermi nereye gitti.
    -Tehtid ediliyordu.ateş ettiği mermide açık kapıdan doğruca dışarı gittin katil ise onu balkondan buldu.
    -Bunlarıda nerden çıkarıyorsun
    -Adam 3 ay önce bir işyeri açmıştı.Büyük ihtimalle adamdan haraç istediler adam ise vermedi.Haraç kesenler son zamanlarda tehtidleri artırdılar adamda silah taşımak zorunda kaldı.Eve aceleyle ve ara sokaklardan geldiği belli oluyor çünkü pantolonun arkasında dizine kadar çamur var en son yağmur bu sabah dört sıraları yağdı ve cebinde saat 6 da alınmış tren bileti gördüm.istasyona giderken ve eve gelirken koştu ama ara sokaklarada daldı çünkü normal yollar taştan ne kadar koşarsa koşsun o kadar çamur attıramaz buda ara sokaklara girdiği gösteriyo.Katile gelirsek katil onu önceden bekliyordu çünkü orada bir afrika tütünlü bir sigara içmiş.ayrıca saçları dökülen biri çünkü tam 23 tane saç teli saydım.
    adam gelincede adam öldürdü büyük ihtimalle tecrübeli bir katil çünkü intihar gibi göstermek için adamı şakağından vurdu.
    Bunun üzerine müfettiş şaşkınlığını koruyamadı.
    BÖLÜM 2

• Dedektifimizin zekice tespitlerini çok beğendim, ama kısa hikayeler yerine olayları uzatırsan daha iyi olur. Aynı kelimeleri çok tekrar ediyorsun. Dil biraz kötü ama dediğim gibi tespitler çok iyi. Eline sağlık bende desteklerinizi bekliyorum :) ===>>http://forum.donanimhaber.com/m_89587991/tm.htm
  • tespitler bana bir diziden, filmden ya da kitaptan alinti gibi geldi. ah evet evet sherlock dizisinden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amerikanvarisi

tespitler bana bir diziden, filmden ya da kitaptan alinti gibi geldi. ah evet evet sherlock dizisinden!

sherlock dizisi,filmi,kitaplarında kullanılan metodlara benziyor evet. Demekki çok sevdiği bir karakter.. Olabilir ama yinede tespitlerin güzel olduğu bir hikayede, güzel bir akıcılık ile yazılanlar çok büyük keyifle okunabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.