Şimdi Ara

Hikaye ve seçim tabanlı oyun önerisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
26.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar fahrenheit,heavy rain,beyond two souls,until dawn,walking dead gibi seçimlerin,oyunun gidişatını değiştirdiği ve hikaye tabanlı oyun önerirmisiniz??

• Life is strange

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim ve Fallout New Vegas
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    onu oynamıştım.başka yokmu quantic dream oyunları gibi tarzı olan :D
  • kartalnuri kullanıcısına yanıt
    The wokf among us ve diğer telltale oyunlarına bak
  • Mass Effect serisi
    Dragon Age serisi
  • juddas J kullanıcısına yanıt
    dediklerinize baktım ama bunlar hitman,the witcher gibi aksiyon oyunları.tamam güzel ama ben seçimlere göre hikayeyi oluşturmak istiyorum,ama galiba bu tarz oyunlar 5-6 taneden fazla değil.oyuncular silahlı yani fps tarzı oyunları sevdiği için bu tarz oyunlar piyasada pek yok gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalnuri

dediklerinize baktım ama bunlar hitman,the witcher gibi aksiyon oyunları.tamam güzel ama ben seçimlere göre hikayeyi oluşturmak istiyorum,ama galiba bu tarz oyunlar 5-6 taneden fazla değil.oyuncular silahlı yani fps tarzı oyunları sevdiği için bu tarz oyunlar piyasada pek yok gibi.

Bu oyunlarda da hikayeye yaptığın seçimler yön veriyor.Ek olarak aksiyon da var.
  • game of thrones
    witcher 3
  • Minecraft Story Mode kesinlikle öneririm
  • Fallout Serisi
    TES Serisi
    The Witcher Serisi
    Final Fantasy
  • Metro 2033 serisi de güzeldir bak.
    Hatta hikayeyi en başında türkçe dinlemek istersen. Aşağıdaki siteye bir göz at derim.

https://www.youtube.com/channel/UCeq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 17 Haziran 2016; 11:35:55 >
  • Merhaba
    İlk kez bu forumda bir konuyu hortlatıyorum
    Seçimli hikaye oyunu ararken bu konuyu gördüm. Geçenlerde google playde tesadüf eseri türk yapımı bu tür bir oyuna denk geldim. Açıkçası önyargı ile indirmiştim .ilk etapta kurguyu beğendim gayet sürükleyici. Sonrasında yaptığım seçimlerin etkisini görmemle oyuna baya bağlandım. Rpg gibi karakter hareketleri yok sadece metin tabanlı bir oyun ama gayet ilgi çekici. Eksikleri var ama buna rağmen ben oynuyorum

İlgilenip incelemek isterseniz diye link bırakıyorum

• Eğer telefonun varsa Somewhere , Someday , Marks Life kesinlikle öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.