Bildirim
Hikaye ve seçim tabanlı oyun önerisi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Life is strange
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skyrim ve Fallout New Vegas -
onu oynamıştım.başka yokmu quantic dream oyunları gibi tarzı olan :D -
The wokf among us ve diğer telltale oyunlarına bak -
Mass Effect serisi
Dragon Age serisi -
dediklerinize baktım ama bunlar hitman,the witcher gibi aksiyon oyunları.tamam güzel ama ben seçimlere göre hikayeyi oluşturmak istiyorum,ama galiba bu tarz oyunlar 5-6 taneden fazla değil.oyuncular silahlı yani fps tarzı oyunları sevdiği için bu tarz oyunlar piyasada pek yok gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalnuri
dediklerinize baktım ama bunlar hitman,the witcher gibi aksiyon oyunları.tamam güzel ama ben seçimlere göre hikayeyi oluşturmak istiyorum,ama galiba bu tarz oyunlar 5-6 taneden fazla değil.oyuncular silahlı yani fps tarzı oyunları sevdiği için bu tarz oyunlar piyasada pek yok gibi.
Bu oyunlarda da hikayeye yaptığın seçimler yön veriyor.Ek olarak aksiyon da var. -
game of thrones
witcher 3 -
Minecraft Story Mode kesinlikle öneririm -
Fallout Serisi
TES Serisi
The Witcher Serisi
Final Fantasy -
Metro 2033 serisi de güzeldir bak.
Hatta hikayeyi en başında türkçe dinlemek istersen. Aşağıdaki siteye bir göz at derim.
https://www.youtube.com/channel/UCeq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 17 Haziran 2016; 11:35:55 > -
Merhaba
İlk kez bu forumda bir konuyu hortlatıyorum
Seçimli hikaye oyunu ararken bu konuyu gördüm. Geçenlerde google playde tesadüf eseri türk yapımı bu tür bir oyuna denk geldim. Açıkçası önyargı ile indirmiştim .ilk etapta kurguyu beğendim gayet sürükleyici. Sonrasında yaptığım seçimlerin etkisini görmemle oyuna baya bağlandım. Rpg gibi karakter hareketleri yok sadece metin tabanlı bir oyun ama gayet ilgi çekici. Eksikleri var ama buna rağmen ben oynuyorum
İlgilenip incelemek isterseniz diye link bırakıyorum
play.google.com
Bulunamadıhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilbis.android.olumokyanusu&hl=tr
-
Eğer telefonun varsa Somewhere , Someday , Marks Life kesinlikle öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X