Şimdi Ara

Hikayem İçin Önerilerinizi Bekliyorum (Bir Acemi Daha)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır hikaye yazma isteğim vardı. Aklıma, bana ilginç gelen ve başkalarına da ilginç geleceğini düşündüğüm fikirler geliyordu. Bu fikirleri yazıya çevirmeyi uzun zamandır düşünüyordum. Yazarlık ayrı birşey ama bende, hayranlık uyandıran düşüncelerimi insanlara okutmak ve yazarlığımı geliştirmek istiyorum.

Wattpad'i ilk gördüğümde "Bu tam aradığım şey! " diye sevinç çığlıkları attım ve ilk gecede 8-9 bölüm yazdım. Gerçi acemi Türk yazarların aşk üzerine yoğunlaştıklarını gördüm ve biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. (Dizilerimize de yansıyan şey)(Aralarından, Haksızlık etme dediğiniz hikayeler varsa onları da yazabilirsiniz yorumlarınıza). Araya tatil girince dinlenmeye ihtiyacım olduğu için hikayeye de devam etmedim. Şimdi tekrar başlayacağım.

Bu, yazmayı denediğim ilk hikaye ve bu konuda çok yeniyim İlerleyen zamanlarda ben de hikayemin ilk bölümlerinin acemice olduğunu fark ettim tabi. İlerleyen bölümleri şimdiki eksiklerimi kapatacağım bir şekilde devam ettireceğim.

Sizlerden istediğim hikayemi, acemiliğimi de göz önünde bulundurarak yorumlamanız. Yeni bölümlerim için konunun bütünlüğünü sağlayacak şekilde öneride bulunmanız. (Varsa da önereceğiniz bir başka hikaye)

http://w.tt/1oeYMgZ

Hikayemin linkini yukarıya koyuyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Alekhine -- 1 Ağustos 2014; 23:02:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden yabancı isim hayranlığı var ki sizde anlamadım gitti bu arada birazına göz attım çok sade yazmışsın biraz daha betimlemelere ve ayrıntılara yönelmeni tavsiye ederim
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yabancı yorumunuz için şöyle söyleyebilirim hikaye yabancı bir ülkenin isyanını anlatıyor bu yüzden yabancı isimler kullandım Yabancı hayranlığı kesinlikle yoktur oyunlardan etkilenme biraz olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexander Alekhine kullanıcısına yanıt
    önemli değil,eleştirmek için söylemedim yanlış anlama hangi konuya baksam hep yabancı isim kullanılıyor da ondan hep dikkatimi çekiyor onun için öyle dedim iyi yazmalar zamanla gelişir umarım yetenek var gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.