Şimdi Ara

Hiko Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz facebookta dolaşırken bir sayfada videosu paylaşılmıştı ve spikerlerin bu coşkulu anlatımıyla gaza gelip oyunu indirmiştim Fakat 2015 ve 2016 nın en iyi oyuncuları sıralamalarına baktığımda ilk 20 de bile adını göremedim. Yayınları denk geldikçe mutlaka izliyorum sempatik geldi bayağı. Konu açmışken 1-2 kısa videosunu ekleyeyim

Bahsettiğim video buydu.

Bu da Tec-9 ile Eco elinde attığı 1vs5 ace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 20 Ağustos 2016; 18:31:35 >

• baya iyi oyuncu,clutch master zaten kendisi unvanı da bu adamın cloud9 a geri dönse daha güzel olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 20 Ağustos 2016; 21:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dust2 de ki inhuman reactions u tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 20 Ağustos 2016; 20:18:04 >
  • İyi bi takım oyuncusu. Hiçbir zaman takımın yıldızı olarak öne çıkmayan fakat clutch pozisyonlarındaki performansıyla takımına maç kazandıran bir oyuncu. Bu kadar clutch pozisyonuna girmesi de tesadüf değil tabiki. Takımın entrycisi, 2. ve 3. riflerları öldükten sonra genellikle sahneye çıkar. Takımdaki görevi de budur. Amerikalı diğer profesyonel oyuncular buna hep saygı duyarlar fakat pek sevilen birisi değil anladığım kadarı ile. Diğer prolarla arası hep mesafeli.
  • Sempatik . Ve baaya yetenekli bir oyuncu . Yayınlarını kaçırmam

• howell82 kullanıcısına yanıt
    hikonun takımdaki görevi lurker bu yuzden clutchlara sürekli kalıyo.Aynı flusha reddittehttps://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4yptvs/godsent_flusha_ama/ postta okuyacagınız uzere lurker olarak yeni takımımda görev yapıcam ve clutchlar yine gelicek yazmış.

Pek sevilen biri olmamasının nedeni geçimsiz biri olması. c9'a gittiğinde takımdan n0thingi atmaya calıstı. 1.6 efsanesi aynı zamanda c9ın sembol oyuncularından.Takım atmak istemeyince hiko c9'ı vizyonsuz olarak görüp dreamteam kurmak üzere ayrıldı takımdan.

Sonrasında ska ile takım kurmaya karar verdiler ama skaya c9dan teklif gelince gitti.Hiko kaldı yine öyle. Sonra liquide gitti.

Orayada dream kadroyu kurmak istediği için önce fuglyı attırdı takımdan yerine s1mple'ı aldı.Dünyanın en yetenekli oyuncularından biri ama en kotu kişiliğe sahip insanı sanırım.Ardından yetmedi igl'ları aynı zamanda awperlarını kovup yerine koostayı aldı awper kendisi.Igl kendi yapmaya basladı.

awper kovup awper alıyosun ardından s1mple denen velet geliyo ben awp oynicam diyo baya puglarda olan muhabbetler. hikoda s1mple cok yetenekli oldugundan o ne isterse onu yapsın diye salıyo onu.Aldıkları awper s1mpledan daha az awp ile oynamıstır.

Sonrasında s1mple kacıyo takımdan.Homesick ayagına.Kalıyo ellerinde koosta, daha cocuk awp ile oynayamadan onuda takaslıyolar jdm ile clgden.S1mple kaçıncada yerine avrupadan yine pimp'i alıyolar. şuan solid bi kadrosu olsada basarılı olmaları zor. hatta na'de c9ın arkasında kalıcaklar gibi.

Hikonun sevilmeme nedeni egosu.

• kilo verse iyi oyuncu aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s1mple'ın karakter olarak ne kötü özelliği var hocam ? yayınlarda genelde güleryüzlü birisi gibi duruyor
  • logistics kullanıcısına yanıt
    hem egoist hem toksik nesini sevecen.mmdeki ruslardan farkı yok.

https://youtu.be/wxyhWTZMZoQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Ağustos 2016; 11:54:51 >

• s1mple iyi bir oyuncu fakat takım içerisinde idare etmesi zor birisi. günde 8-10 saat vakit geçirdiğiniz bir takım arkadaşınızın sizi sürekli azarlamasını ve huzursuzluk çıkartmasını istemezsiniz. hiko s1mple'ın en iyi anlaştığı oyuncuydu liquid'deyken, o bile s1mple'ı idare etmekten yorulduğunu söylemişti. fakat daha çok genç bence ilerleyen dönemde bu özelliklerini düzeltebilir.
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    dostum takdir ettim değme magazin haberleri editörlerine taş çıkarırsın. bir gün ünlü bir oyuncu olursanız bu adamın diline düşmeyin beyler
  • kişiliğini ve detayını bilmem. egosu olduğu doğru gibi çünkü haftada 4-5 gün yayın açar ve asla kaçırmam hepsini izlerim. ama fanlarıyla muhabbeti baya iyi twitchde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.