Şimdi Ara

Hile Dosyasından Kene Gibi Virüs Bulaştı Ve PCI-E Kablosu Pini Eridi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 1-2 ay önce rdr2 için family menü adında bi hile indirdim ücretsiz. Hilenin indirme linkleri unkowncheats ve hilenin kendi discord serverında var. Ben bunu indirdim 2-3 gün açmadım. 2-3 gün sonra rdryi açtım sonra hilenin exe dosyasını açtım. Hile çalıştı tamam iyi. 2-3 gün geçti 2-3 gün içindede 2-3 kere kullandım hileyi. kullandıktan 2-3 gün geçtikten sonra bilgisayarda anormallikler farkettim takılma gibi vs. Sonra böyle 1-2 hafta geçti o haftalar içinde 2 kere falan kullandım. Sonra bi gün oyun oynarken bi anda ekran dondu ses gitti ve monitörde VGA no signal yazdı. Sorunun kaynağını yaklaşık 3-4 hafta boyunca babamla bulmaya çalıştık işte testler yaptık stres testleri aşırı yük bindirdik kapanmadı genede. En sonunda parçaları sökmeye karar verdik söktükten sonra termal macun falan sıktık parçaları geri takarken ise ekran kartının PCI-E kablo şunun 1 piçinin yandığını gördük. Çok şaşırdık tabi. Daha sonra yanındaki yedeğini taktık açtık oyun oynadım birkaç gün geçti artık düzelmişti. Fakat hala virüs olduğunu düşünüyordum çünkü ekran kartının kablosunu yaktıysa virüs yakmıştır. Belliydi virüs olduğu zaten başka cevabı yoktu. Sonra kasper skype vardı bizde onla tam tarama yaptık bişey çıkmadı. Daha sonra malwarebytesla tarama yaptık 5 saat sürdü. Muhtemelen daha sürecekti ama 5 saat olduktan sonra maalesef kapatmak zorunda kaldım geceydi. Ama 5 saatin sonuna kadar toplam 5 virüs buldu hepside torrent dosyasıydı. Bende ne olur ne olmaz diye genede format attım bilgisayara. Daha sonra yani formattan sonra yanlış bi işlem yaptım gerekli uygulamaları kurarken yanlış şey yaptım ama genede 3-4 gün bekledim format atmadım. Bilgisayarda takılmalar gene ufak tefek vardı formattan öncede vardı. Sonra tekrar format attım bu sefer herşeyi yerli yerinde kurdum fakat gene ufak tefek garip şeyler yani garip ten kastım takılma gibi şeyler oluyordu ufak. Sonra işte 2 gün öncede kaspersky Rescue disk ve 1 tane daha micro Rescue miydi ne onla yani ikisiyle teker teker işletim sistemi çalışmadan tarama yaptım onlarda temiz çıktı. Dünde menünün discord sunucusuna girdim ve benim yaşadığım sorunları yaşayan bazı insanlar gördüm tanıştım konuştum bilgilendirdim. Konu çok ciddi birşey virüsüde ciddi. Şuan ise normal olarak kullanıyorum bilgisayarı dediğim gibi takılma gibi anormal ufak şeyler var ama bunun sebebini bilmiyorum hala virüs mü veya ratmı var veya pcı-e dışında başka donanım parçalarınada hasar verdimi bilmiyorum bi bilgisayarcıya götürmek lazım. Sunucuda bazı kişiler hile de rat olduğunu falan söylüyordu bende iyice kıllanmaya kaygılanmaya başladım acaba ratmı var diye. Bi kere bilgisayar yeniden başlamıştı kendisini sonra modeme baktım internet ışığı kırmızı yanıyordu. Bazı kişilerdede internet sorunu falan olmuş. Rat varsa telefona falan girdimi diye de kaygılandım modemden telefona o yüzden bugün telefonada format attım. Bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur virüs gitmiştir hasar yoktur parçalarda vs. Hala kaygılıyım yani telefondan kaygım biraz geçtide bilgisayarda hala bişeyler var gibime geliyor veya olayların etkisinden paranoyak olmuş olabilirim sürekli telefonun kamerasından izleniyormuşum gibi hissediyorum hep. Lütfen bilen bir kişi cevaplarsa sevinirim o diğer arkadaşlarıda bilgilendiririm onlarda sevinir. okul falan açılıyor okulun kaygısıylamı bu bilgisayarın kaygısıylamı uğraşayım bilmiyorum okul açılmadan kaygım gitse iyi olur içimin rahatlaması lazım. Görüpte yardımcı olursanız ne mutlu bana. Teşekkürler

• Sende okb mi var hocam bu nasıl bir virüsmüş pcyi yakmış.Dünyanın en büyük hacker grubu ırakın nüklüeer madde üretme fabrikasına gerçekleştirdiği saldırı bir bu iki derim 😂

Pcne virüs bulaştığını düşünüyorsan bu bir kanser gibidir bir usb bellek alırsın 128 256 neyse ne kadar geri döndürelemeyecek değerde bilgin varsa usbye atarsın attınmı .

Hadi çok evhamlısın ya bir bir usb bellekde bios update usbsi bir usb de format usbsi hazırlarsın.

Sonra pcnin internet bağlantısını kesersin format ekaranına gelir diski tamamen silerek sıfır formatını atarsın.Bir de üstüne bios uptade çakarsın .Evdeki modemi resetlersin tüm hesaplarının şifresini değiştirir farklı şifreler bunuda kağıda yazarsın .Üstüne birde çift faktörlü kimli doğrulama oldu bitti.

Virüs programlarını oldum olası sevmem pcnin akış trafiğini yavaşlatır sisteme yük bindirir virüs programı kullanmak yerine pcyi güvenli bir şekilde kullan temiz ve kirliyi ayır .

Temiz pcde hesaplarını aç işlerini hap güven windows güvenlik seni basit işlerden zaten korur.

He illa ben crack hile kullanacam dersen hackerın ele geçireceği şeyi kirli pcde bulundurma her an formata hazır hesapları hiç açmadığın bir pc olsun

He benim tek pcim var fiziksel veya sanal olarak temiz kirli ayrımını yapmayı bilmiyorum dersen öğren dostum 2 harddisk alabilirsin veya bu ayrımı yaomayı korunmayı öğrneceksin çok zor değil benim en güvenilir pcmde en sinsi virüsü açayım yinede zarar veremez .Virüs öyle bir alanda kalırki ne yetki bulabilir ne alt üst dizinlere gidebilir çizdiğim çizginin dışına çıkamaz ben çizginin dışına çıkmak jsteyince bile pc eminmisin diye bana sorar yani öyle virüsler var yoksa çekirdek seviyesinde etki eden ama yetkilerin açık olması lazım biraz uğraşla custom bişeyler yapabilir veya linux kullanabilirsin
    .

Benim dediklerime uyarsan virüs programlarına gerek kalmaz pcnin yanmasının sebebide muhtemelen yanlış takmışındır veya elektronik alet bu olabilir yani iyice hava tutar temizlersin termal macununu incecik sürersin tüm kabloları baglantılarını kontrol eder kapağını kapatırsın pc bu düzgün kullanırsan garip şeyler yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 28 Ağustos 2024; 22:10:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pc virüsten yanmaz.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

sağolasın kral dediklerini denemeye çalışıcam

• AMC A kullanıcısına yanıt

hocam bir iki kişinin daha yanmış pcı-e kablosu hileyi kullandıktan 2-3 gün sonra. yalan söylesem niye ekran görüntüsü atayım o kafar yazayım

• Wrwnchzi W kullanıcısına yanıt

Hiç bir hile pc yi yakamaz sistem uzmanıyım.

Bi mağdur arkadaşla benim kablo

fotoğraflara bakın isterseniz. İkimizde hileyi kullanmışız birkaö gün sonra ikimizdede aynı sorun. Tesadüf olamaz

• Hocam sen bizi dinlemiyorsun ki yakamaz diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 29 Ağustos 2024; 14:25:15 >

İkimiz nası aynı sorunu yaşayabiliyoruz o zaman arkadaşla. Madem yakamaz başka ne yakmış olabilir termal macunu vs taze sürüldü

• Termal macunun o kabloyla alakası bile yok ekran kartın modeli ney ?

Rx 470. Eski fakat Sağlam bir ekran kartı hala çalışıyor arızası falan yok yıllardır. Bakımınıda yapıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.