Şimdi Ara

Hile Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun normalinden veya ijji olanından indirmek istiyorum ama merak ettiğim bi sorun var acabağ oyunun açıkları hileleri falan varmı varsa hiç başlamayayım oyuna

lütfen yardımcı olun

birde arkadaşlar sizce ijji mi yoksa normal olanımı daha iyidir ? neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChnGT/GTS -- 9 Temmuz 2009; 0:25:05 >

• Oyunda hile oluyor.Hangi oyunda yokki?
    Ama ne zaman bi hack çıkınca ijjide çok geçmeden patch geliyor.Yani hack çok uzun sürmüyo.Bence hack yüzünden başlamamayı düşünüyosan başla çok abartılıcak kadar hack yok.
    İjji indir bence yeni başlıyıcaksan.Global server ijji.Private serverları indirirsen orada belli seviyenin üstünde adamlar var genelde öğrenmen sorun olur.Ama ijjide en kötüsünden en iyisine bütün playerları bulmak mümkün.

Oyunu indir.İjji yi tabi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 9 Temmuz 2009; 17:50:06 >
  • KArdeşim Aynen İjji Daha iyi Oyunu Tam Öğrenme Kıvamına Geldinmi Private falan Yaparsın.Ama Sanmıyorum TheKinQ,JrChesta,Oyunun En Profesyonellerin Bile Bilmedikleri Var Benimde Var Ben Zaten Bi Bırakıyorum Bi Başlıyorum Oyüzden Öğrenme Çabam Yok :) Ama Az Çokda Biliyorum.Hile Konusuna Gelince Zaten Her Hacker Artık Kendi Bulduğu Açıkla Kendi Programını Yapıyor Yani İnternette Yayılmaz ;) Yayılırsada Paylaşımı Seven Hacker Yapar Bunu Ama Tabi Bu Onun İçin Kötü Olur Çünkü İjji Hemen PAtch İle Kapatır Onu.Oyüzden Yapan Olur 1-2 Kişi Daha Fazla Bulamassın Zaten Onlarda Olmuştur 60+ lvl Onları Göremessin :) Yani Rahatsın Hilesiz Oynıyabilirsin.
  • Oyunda çok yaygın bi hile var HP AP MERMİ Falan fullüyo kötü oldu oyun biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akahoshi -- 1 Ağustos 2009; 21:47:41 >
  • S.a Bn De Gunz Onlineye Basliorm Fakat ijji denilen bir seyi indirdim birazdan yuklicem
    Yardımcı olrsanız sewinirim ll_ll gibi charlar acılıormu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCedrix -- 5 Ağustos 2009; 20:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

KArdeşim Aynen İjji Daha iyi Oyunu Tam Öğrenme Kıvamına Geldinmi Private falan Yaparsın.Ama Sanmıyorum TheKinQ,JrChesta,Oyunun En Profesyonellerin Bile Bilmedikleri Var Benimde Var Ben Zaten Bi Bırakıyorum Bi Başlıyorum Oyüzden Öğrenme Çabam Yok :) Ama Az Çokda Biliyorum.Hile Konusuna Gelince Zaten Her Hacker Artık Kendi Bulduğu Açıkla Kendi Programını Yapıyor Yani İnternette Yayılmaz ;) Yayılırsada Paylaşımı Seven Hacker Yapar Bunu Ama Tabi Bu Onun İçin Kötü Olur Çünkü İjji Hemen PAtch İle Kapatır Onu.Oyüzden Yapan Olur 1-2 Kişi Daha Fazla Bulamassın Zaten Onlarda Olmuştur 60+ lvl Onları Göremessin :) Yani Rahatsın Hilesiz Oynıyabilirsin.

Tabi herkesin bilmekdikleri şeyler var.Öğrendikden sonra 1 sene oynama tekrar başlayınca bile ilk 1 2 hafta parmaklarında yavaşlık hissedersin.Bu yüzden gunz herşeyin olabileceği bir oyun.Ben bana oyunu öğreten adamları 1v1'de aldığımı hatırlıyorum.Yani bu ben çok iyiyim falan demek değil.Biraz şans biraz antreman ve oyuna alışmış olmakla ilgili.Bu yüzden gunz çok eğlenceli bir oyun herkese tavsiye ederim.Dünyanın en iyi oyunlarından biridir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.