Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
51
Favori
257.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frostburn

Himedia dışında tronsmart ve mele gibi markaların da son çıkan öodellerine bi bakmak lazım. Passthrough yapabiliyorlar mı ?

Yeni RK3288 chipsetli ürünler passthrough yapıyorlar hem HDMI hemde Spdif. Konuyu çok yakınen takip ediyorum. Tek sıkıntı henüz XBMC için bazı güncellemelerin
    yapılmamış olması. Rockchip konu ğzerinde çalışıyor. Ancak standart android media oynatıcıdan dahi şu an rahatlıkla ses alınabiliyor.
  • racerant kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman. Senin cihaz yolda mı hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Son noktada Beelink mi yoksa Q5 Quad Core mu tavsiye edersiniz?

Ben de genelde oynatım dışında pek bir şeyle ilgilenmem, elimdeki cihazlarla ,iso suydu 3D siydi, .mkv siydi hepsini sorunsuz hallediyorum ama şu Android i TV de bir kez olsun deneyesim geldi.

En son Himedia 900a da android görmüştüm tv üzerinde, o zaman o performansla çok gereksiz gelmişti.
  • Himedia Q5 Quad ile RK3288 i görüntü kalitesi konusunda karşılaştıyorum.

Himedia belirgin derecede daha kaliteli görüntü veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 Quad ile RK3288 i görüntü kalitesi konusunda karşılaştıyorum.

bu cihazı sataçagınız bir tarih verebilirmisiniz ? getirmeyecekseniz yurt dışından almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 25 Eylül 2014; 12:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 Quad ile RK3288 i görüntü kalitesi konusunda karşılaştıyorum.

3288'i bilmiyorum ama Q5 Quad'ın görüntü kalitesinin Q5 II'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada Q5 Quad'ın yeni yazılımından haber var mı ? İngilizce yazılım çıkacak mı acaba ? Şu anda 1.0.3 çıkmış ama indirilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 25 Eylül 2014; 12:44:39 >
  • quote:

Evet China post dan kontrol ettim. Yola çıkmış ürün.
    Bu arada bana Christine ile ilgili link atacaktın hatırlatayım

Bi tane de Himedia alıp yanyana çalıştırsammı acaba ?

Nekadar bir süre aldı gelmesi ?

Gerçi WD Live ile karşılaştırma yapmak yeterli olur diye düşünüyorum. WD nin görüntüsünden memnunum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Eylül 2014; 16:30:37 >
  • Şimdi Antutu yaptım 25822 puan aldı. Q5 II'nin 2 katından fazla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.iandroidtvbox.com/ sitesinden Q5 Quad için hangi nakliye seçeneğini seçtiniz ve ne kadar ödemiştiniz acaba?

Registered Air Mail ve DHL/EMS/UPS Express Shipping var.

Ya direk Bursa ya sipariş vericem ya da ABD den 1 hafta içinde gelecek var, hızlı olursa direk oraya isteyeyim hemen gelsin bari diyorum.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    En ucuz hangisiyse ben onunla getirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

http://www.iandroidtvbox.com/ sitesinden Q5 Quad için hangi nakliye seçeneğini seçtiniz ve ne kadar ödemiştiniz acaba?

Registered Air Mail ve DHL/EMS/UPS Express Shipping var.

Ya direk Bursa ya sipariş vericem ya da ABD den 1 hafta içinde gelecek var, hızlı olursa direk oraya isteyeyim hemen gelsin bari diyorum.

Registered airmail ile isterseniz PTT ile gelir ve gümrüğe takılmaz. UPS/DHL gibi tüm özel firmalara gelen ürünlerde gümrük problemi çıkıyor.

PTT yavaş ama garantili olur.

• Bendeki TTNet'in vediği Huawei marka modeme USB girişinden harddisk bağladım. FTP adresi olarak IP numarası ile diskin içine ulaşabiliyorum ancak dosyaları oynatamıyorum. Acaba bu tip cihazlarda bu iş nasıl yapılıyor. Ağ ile ilgili hiçbir konyu bugüne dek anlayamadım, hiç kafam basmıyor ağ işlerine. Bu şekilde dosya oyantılabilir mi acaba ?
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    F = File
    T = Transfer
    P = Protocol

Türkçe meali de "dosya transfer protokolü" yani sadece dosya gönderip alabileceğiniz bir sistem. Bu durumda ftp aracılığıyla ulaştığınız dosyayı lokale indirip öy
    le oynatabilirsiniz anlamına geliyor.

Bir dosyayı oynatabilmeniz için paylaşıma açılmış bir bilgisayarda ya da yine paylaşıma açılmış bir serverde olması gerekiyor. bu aygıtlar bir media sunucusu ya da sadece file server olması gerek. (ya da bu görevleri programlar aracılığıyla üstlenmesi gerek)
  • dirgen kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler. Peki PC'de klasörü sadece paylaşıma açsam o zaman ulaşabilirim değil mi ? Yalnız nedense bunun için bilgisayara da açılış şifresi koyma zorunluluğu var galiba.
  • @seko92

Hocam sorduğun sorunun cevabımı bilmiyorum ama şun bende ki tv de dlna var. Pcde de aynı programı kurduğumda pcde istediğim dosyaları paylaşıma açabiliyorum film,müzik,resim . tvdende bu dosyalardan istediğimi oynatıyorum.
    Bu programda herhangi bir ayara gerek yok cihazlar aynı ağ üzerinde ise program cihazları birbiri ile ilişkilendiriyor.
  • paylaşılan klasörün izinlerini herkese (everyone) olarak yaparsanız şifre sormayacaktır sanırım.
    şu iki video da nasıl yapıldığı gösteriliyor bir deneyin bakalım olur gibi sanki.

http://www.youtube.com/watch?v=OomgNBAv0hI

http://www.youtube.com/watch?v=rP3eR3aNxEw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 28 Eylül 2014; 20:06:59 >
  • İlkini biliyorum da, ikinci videoda anlatılanı bilmiyordum, bir deneyeceğim. Gerçi dün bir klasörü paylaşıma açtıktan sonra cihaza ağı tarattım ama görmedi nedense. Şu işleri aptala anlatır gibi anlatan daha bir tane yazı görmedim internet aleminde. Q12 II başlığında Youtube'a cihazın incelemesini koyan bir arkadaş vardı. Mesela o da çok güzel bir inceleme yapmış ama tam ağ bölümünde diyor ki "ağdaki klasörler görünüyor ama bağlanamıyor" diyor ve çözümünü gösteriyor. Ama işte bende ağda paylaştığım klasörler bile gözükmüyor, o zaman ne yapacağız ? Aynı problem Dune 301 kullanırken de vardır, bir şeyleri eksik yapıyorum ama nedir bilmiyorum ?

Not : Kendisini de mesaja alıcı olarak ekliyorum, yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 29 Eylül 2014; 8:50:04 >
  • Himedia Q5 Quad Core veya Minix X8-H olarak cihazlardan birisinin hemen siparişini vermek istiyorum ama farklarını tam çözemedim.

Benim için ses olayı da görüntü kadar önemli (Tüm HD seslerin HDMI ile passthrough olması şart), XBMC göz atarım ama şart değil, Android düzgün ve hızlı çalışsın isterim ama görüntü ses ten sonra tabi.

Hangisini almak daha mantıklı olur? Ya da 3288 lere de mi bakmak lazım? Acil bir tavsiye verebilir misiniz?
  • quote:

İlkini biliyorum da, ikinci videoda anlatılanı bilmiyordum, bir deneyeceğim. Gerçi dün bir klasörü paylaşıma açtıktan sonra cihaza ağı tarattım ama görmedi nedense. Şu işleri aptala anlatır gibi anlatan daha bir tane yazı görmedim internet aleminde. Q12 II başlığında Youtube'a cihazın incelemesini koyan bir arkadaş vardı. Mesela o da çok güzel bir inceleme yapmış ama tam ağ bölümünde diyor ki "ağdaki klasörler görünüyor ama bağlanamıyor" diyor ve çözümünü gösteriyor. Ama işte bende ağda paylaştığım klasörler bile gözükmüyor, o zaman ne yapacağız ? Aynı problem Dune 301 kullanırken de vardır, bir şeyleri eksik yapıyorum ama nedir bilmiyorum ?

Not : Kendisini de mesaja alıcı olarak ekliyorum, yardımcı olabilirse sevinirim.

Firewall engelliyor olabilir mi bu arada, sadece fikir olarak görmesi gerek diye düşünüyorum cünkü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Film için ses ve görüntü olarak Himedia'yı tek geçerim. Android kullanımında ve oyunlarda perofrmans olarak 3288 kesinlikle daha iyidir (bkz. Antutu skoru).
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.