Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
257.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar Q10 pro kullanıp da torrent ile indirilen filmleri eklediğiniz hdd ye atabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

evet arkadaşlar Q10 pro kullanıp da torrent ile indirilen filmleri eklediğiniz hdd ye atabilen varmı?

Ben. Kullandıgım versiyon son versiyon ve programı da yukarıda yazmıştım ekran görüntüleriyle
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz?
    Linkini verirseniz ben de onu kullanayım bari.
  • quote:

Merhaba arkadaşım. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz?
    Linkini verirseniz ben de onu kullanayım bari.

Ben custom firmware 2.0.5 Android 7 kullanıyorum.

Siz Android 5 kullanıyorsanız direk tek bir güncelleme ile buna gelemezsiniz, bir kaç güncelleme yapmanız gerek.
    Ama gözünüz korkmasın zor değil, ayrıntılar şurada

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=812.0
    Çok teşekkürler arkadaşım.
    benim cihazın yazılımı şu.

Yav yemin ediyorum soğudum cihazdan.Sırf torrent için aldım bunu ama kullanamıyorum.
    arkadaşım senden son bir ricam var ben baktım ama karıştırdım olayı.
    Şimdi benim hangi sırayla güncellemeleri yapmam gerekir?
    bunu da yazarsan çok sevinirim gerçekten.

• quote:

Çok teşekkürler arkadaşım.
    benim cihazın yazılımı şu.

Yav yemin ediyorum soğudum cihazdan.Sırf torrent için aldım bunu ama kullanamıyorum.
    arkadaşım senden son bir ricam var ben baktım ama karıştırdım olayı.
    Şimdi benim hangi sırayla güncellemeleri yapmam gerekir?
    bunu da yazarsan çok sevinirim gerçekten.

Senin yapacakların hocam

1. Mevcut Android 5 // 1.1.0 versiyonundan Android 7 // 2.0.4 terfi etmek, bunun için gereken dosya aşağıdaki linkte.
    http://www.mediafire.com/file/bzd7e7vi9bbwz6a/Q10_PRO_FIRMWARE._ANDROID_5.1_TO_ANDROID_7_v2.0.4._FUTEKO._HMD-2.0.4_2017-07-05.191425.zip

2. 2.0.4'e geçince de 2.0.5 custom firmware e geçmek için aşağıdaki linktekini indirip yükleyeceksin.
    http://www.mediafire.com/file/yqynscp967a6a50/update_Q10Pro_%28update%26themed%26Kodi17.4%29-HMD-2.0.5_2017-09-13.185132.zip

Nasıl yükleme Yapacağını Anlatan Rehber:
    1. Extract update.zip (using an unzip program like 7zip, winzip etc) from the downloaded zip archive to the root of a FAT32 formatted USB pen drive. (the USB pen drive should contain a single file called 'update.zip'). Note, there is no need to rename anything!
    2. Insert the USB pen drive into any USB port of Q10 Pro.
    3. With Q10 Pro turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole UPGRADE button on the back of Q10 Pro (next to the power port).
    4. While keeping the UPGRADE button pressed, turn on the Q10 Pro.
    5. Q10 Pro will show either the Android 5.1 droid logo (5.1>>7 version) or the Android 7 coloured circle logo (7>>7 version).
    6. When you see the droid/circle logo you can release the restore button.
    7. A progress bar will indicate update progress. Do not turn box off or use the box/remote during update!
    8. When update is complete the box will automatically reboot.
    9. First boot will take 3-5 minutes. The box will reboot into new firmware. Allow boot to complete.

İlgin için çok teşekkür ediyorum.
    Akşama yapayım şu işi artık.
  • basitadam B kullanıcısına yanıt
    2.0.6 Changelog:

1. 4K Blu-ray navigation supported
    2. ASS cinematic subtitles supported
    3. Media Player optimized
    4. Movie bar optimized
    5. File manager optimized

This firmware must be installed over either firmware 2.0.4 or 2.0.5.

Hormetler
    İlk önce sana çok teşekkür ediyorum.
    Dün akşam dediklerini yaptım ve oldu

ilk önce android 7 2.0.4 e usb ile güncelledim.
    Daha sonra yine usb ile 2.0.5 i yapmak istedim ama olmadı. usb de dosyayı görmed.

2.0.4 de zip li dosyayı usb ye ettığımda olmuştu.
    Ama 2.0.5 de zipli dosyayı açtığımda içinden tine bir zipli dosya çıkmadı. neden olmadı ben de anlamadım.

Neyse ben de cihazdan internet yoluyla update yaparak 2.0.5 e geçtim. Ama stok firmware oldu tabiki.

Neteice hdd yi artık torrent için birincil yükleme yeri yapabildi..
    Tekrardan çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

2.0.6 Changelog:

4. Movie bar optimized

Hormetler

Ne zaman çıktı bu?
    dün akşam yoktu.
    en son 2.0.5 e güncelledim net yoluyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

2.0.6 Changelog:

4. Movie bar optimized

Hormetler

Ne zaman çıktı bu?
    dün akşam yoktu.
    en son 2.0.5 e güncelledim net yoluyla.

Bana bildirim dun oglen geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: guida

Merhaba Arkadaşlar ;

Himedia Q3 Quad cihazımlı 1,5 yıldır Kodi üzerinden 3D ISO dosyalarını açıyordum. Fakat şu an 3D filmlerini izleyemiyorum. Kodinin 15,2 / 16 / versiyonlarını yükledim çare olmadı. Himedia'nın arayüzünden oynatıyorum fakat Fanartlar açılmadığı için bir şeye benzemiyor. Afişleri görmek için Kodi'yi kullanmam lazım. Bir yerinde ayarmı yapmak gerekiyor. Yada Q3 cihazında Kodi'de 3D oynatan bir arkadaş bir yere upload edip yazılımını bana atabilirmi rica etsem. 15 gündür uğraşıyorum Kodi'den izleyemiyorum 3D filmleri, ISO dosyalarını açtığımda direkt olarak 2d gösteriyor.

Saygılar.

Bu konda bana yardımcı olursanız sevinirim. External HDD’in içindeki 3D Iso’ları cihaz kendi açıyor sorun yok, fakat Kodi 15.2’yi açınca 2D oynatıyor. 1,5 yıldır Kodi’den oynattığım 3D Iso’ları şimdi otnatamıyorum. Kodi’nin eski versiyonlarınıda yükledim fayda etmedi. Kodi SSIF dosyaları görmüyor. İnce bir ayarmı gerekiyor Kodi’ye. Çıldırmak içten değil. Kodiyi şunun için istiyorum Fanart, posterleri gösterdiği için. Lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun, rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 31 Ekim 2017; 12:19:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sinematik altyazı gelmiş 3d filmlerle alakalı sanırım bu güzel
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar ;

Himedia Q3 Quad cihazımlı 1,5 yıldır Kodi üzerinden 3D ISO dosyalarını açıyordum. Fakat şu an 3D filmlerini izleyemiyorum. Kodinin 15,2 / 16 / versiyonlarını yükledim çare olmadı. Himedia'nın arayüzünden oynatıyorum fakat Fanartlar açılmadığı için bir şeye benzemiyor. Afişleri görmek için Kodi'yi kullanmam lazım. Bir yerinde ayarmı yapmak gerekiyor. Yada Q3 cihazında Kodi'de 3D oynatan bir arkadaş bir yere upload edip yazılımını bana atabilirmi rica etsem. 15 gündür uğraşıyorum Kodi'den izleyemiyorum 3D filmleri, ISO dosyalarını açtığımda direkt olarak 2d gösteriyor.

Saygılar.

Bu konda bana yardımcı olursanız sevinirim. External HDD’in içindeki 3D Iso’ları cihaz kendi açıyor sorun yok, fakat Kodi 15.2’yi açınca 2D oynatıyor. 1,5 yıldır Kodi’den oynattığım 3D Iso’ları şimdi otnatamıyorum. Kodi’nin eski versiyonlarınıda yükledim fayda etmedi. Kodi SSIF dosyaları görmüyor. İnce bir ayarmı gerekiyor Kodi’ye. Çıldırmak içten değil. Kodiyi şunun için istiyorum Fanart, posterleri gösterdiği için. Lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun, rica ediyorum.

Wrapper yüklümü filmi kodiden açıp Q3 ün kendi oynatıcısı ile oynatması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar ;

Saygılar.

Wrapper yüklümü filmi kodiden açıp Q3 ün kendi oynatıcısı ile oynatması lazım.

Arkadaşım, dostum ne diyeceğim ne yazacağımı bilrmiyorum. Sadece “ Büyük adamsın” diyorum sana. Daha nasıl teşekkür edebilirimki. Ne söylesem az. Çoook çook teşekkür ederim. Wrapper’dan kaynaklıymış, wrapper’ı yükledim. Arkasına Wrapper’ı çalıştırarak xml dosyasını install ettim, oldu.

• Sorunun çözülmesine sizin adınıza sevindim.

• Siz 2.0.5 ile uğraşırken :) 2.0.6 çıktı bile....
    Hatta ATV sürümü bile çıktı...En büyük iki özelliği Full bluray menü çalıyor ve açılış menüsü çok şık bir animasyon olmuş...
    https://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3#kvlryqpyzcac3
    http://himediatech.vn/tai-firmware-himedia.html

ATV sürümünü kullanan arkadaşlar var ise bir sorum olacaktı...

Arka plandaki (APPS içindeki) uygulamaları ön sayfaya nasıl atayabiliriz....
    Yükleyenler bilgilerini paylaşırsa memnun olurum....
    Teşekkürler....
    Not: ATV sürümü yüklemek için cihazda en aşağı 2.0.4 android 7 yazılım olması gerekir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimari -- 4 Kasım 2017; 17:14:16 >

• merhaba arkadaşlar bana hangi cihazı önerirsiniz film internet yabancı dizi özellikle netflix kızıma oyun çizgi film browser vs torrent indiririm film indiririm en düşük 1080p bana öneri ayrıca aliden getirirsem sorun çıkarmı

• Sancak bilgisayardan aldığım Himedia Q10 Pro cihazım satılıktır.

Kutusu bütün içerikleri vardır

İlgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.