Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
257.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Orijinalden alıntı: saimari

quote:

Merhaba 

Himedia Q10pro 1.1.0 yazılım daki cihazı 2.0.4 yazılım yükleyip 2.0.6 yapmak istiyorum.. ama 2.0.4 yazılımı cihaza yükleyemedim. Zipli dosyayı fat32 formatlı USB belleğe attım. Cihaza takıp restart tuşuna basılı tutarak açtım Android robot çıkınca yazılımı görmedi sadece restart etti. Sonra 2.04. yazılımın ismini değiştirip update.zip yaptım gene olmadı. Cihazın menüsünden update yapmak istedim ama yazılımı görmüyor. Bu işlemi 3 USB bellekle denedim olmadı. Acaba neyi atlıyorum daha önce yapıyordum.

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2096.0 bu adreste android 5.01 den 7.0 a yükseltmak için ne yapılacağını anlatıyor...
    android 7.0 a yükseltinmi gerisini aynen yaparsın...
    Not: atıcağın yazılımın ismini daima update.zip olarak düzenle...yoksa cihaz görmez...
    kolay gelsin...

Merhaba

Android 5.1 den 7.0 yükseltmek için 3 yazılım denedim hepsi error verdi. 2.0.4 - 2.0.1 hepside Android 5.1 running Android 7.0 diyor ama hata veriyor. Hepsini update.zip olarak yaptım ama olmadı.

Rica etsem 5.1 den 7.0 yükselten yazılımın linkini verebilirmisiniz.

Aşağıda verdiğim 2 adrestede anlatılıyor...(Yalnız avrupada satılan cihazlara atınız..TR dahil)

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2096.0&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=1392.0

Bu da ATV yazılımları ve arayüzleri
    http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2219.0

• İlginiz için teşekkür ederim.

Linktekilerin hepsini denedim yükleme yaparken error veriyor. Futeko forumda bu durumda olan çok kişi var hatta bazılarının cihazı brick olmuş. Sancak bilgisayarla görüştüm link verdi birde o yazılımı deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sancak bilgisayarın Facebook sayfasındaki 2.0.4 yazılımıyla Android 5.1 den Android 7 ye geçişi yaptım sonunda.

• Merhaba

Himedia Q10 Pro ya custom ATV 2.0.6 yazılımı yükledim. Yazılım çok kapsamlı güzel ama ben sadece film ve download için kullandığım için fazla teferruatlı.

Himedianın kendi arayüzüne dönmek için Normal 2.0.6 yazılımı yükleyemedim. Android 7.0 dan 5.1 e downgrade yazılımı yüklemek istedim oda olmadı.

Kısaca custom firmware den himedanın kendi yazılımına nasıl geçebilirim.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    custom 206 yı nasıl yüklediniz?
    Bende şu anda official 206 var custom 206 yı yüklemem için ne yapmam gerekir?
  • 2.0.6 ATV den normal 2.0.6 ya ben dönemedim. Yukarda saimani nick'li arkadaşın verdiği linklerde ATV yazılım var update.zip yapıp bir deneyin isterseniz.

Hangi versiyondan atv 206 ya geçtiniz?

• Normal 2.0.4 den ATV 2.0.5 sonra ATV 2.0.6

merhaba bu cihaz 8 bit paneli olan bi 4k tv de 10 bit hdr 4k videoyu rahatça oynatırmı acaba ?
  • q10 pro bugün verilecek kargoya sabırsızlanıyorum :) 3d iso filmlere merhaba diyecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

merhaba bu cihaz 8 bit paneli olan bi 4k tv de 10 bit hdr 4k videoyu rahatça oynatırmı acaba ?

benim panel 10 bit. geriye dönük 8 bitte sorun olmaz hdr varsa tadından yenmez.
  • quote:

Benim eski model plazmada bile 10 bit videoları gösteriyordu. Panele göre ayarlıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

benim panel 10 bit. geriye dönük 8 bitte sorun olmaz hdr varsa tadından yenmez.

evet izleyebilirsiniz. Eğer cihaz arıyorsanız uygun fiyatlı satıyorum bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-himedia-q10-pro--129832255

• Bİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ BENDEKİ PANEL 8 BİT SANIYORUM,10 BİTLİK HDR 4K FİLMLER VAR ONLARI OYNATAMADIM,HDR DESTEKLİ PLAYERDE OYNATIRMI DONMADAN ONU SORMUŞTUM :)
  • quote:

Bİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ BENDEKİ PANEL 8 BİT SANIYORUM,10 BİTLİK HDR 4K FİLMLER VAR ONLARI OYNATAMADIM,HDR DESTEKLİ PLAYERDE OYNATIRMI DONMADAN ONU SORMUŞTUM :)

Oynatır cihazına bağlı hangi türleri çıkışları destekliyosa onları o formatta acar .panelden desteklediği kadar görüntü alırsın HDR olan bir filmide oynatır panelin hdrsi yoksa normal izlersin tek fark bu

• yani 4k hdr film donmadan benim tv de oynar değil mi çok güzel, cevap için teşekkür ediyorum
  • quote:

yani 4k hdr film donmadan benim tv de oynar değil mi çok güzel, cevap için teşekkür ediyorum

Tabiki kaynak dosyayı oynatmak senin cihazının gücüne bağlı panel goruntu verir sadece.rica ederim

• Yeni aldığım sony xe9005 de himedia q10 pro hep 1080p aciliyor.

Ayarlardan 2160 yapıyorum, tv infoda ayar gözüküyor , filmleri 4k izliyorum, ancak himedia kapatılıp acılınca tekrar 1080p ye dönüyor, neden oluyor anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 15 Kasım 2017; 7:35:23 >
  • Arkadaslar en iyi kodi eklentileri hangileri hazır dizi ve filmler için. VPN kullanmak şartmı cihazda ?

Cevap verirseniz sevinirim Teşekkürler

• quote:

Sancak bilgisayardan aldığım Himedia Q10 Pro cihazım satılıktır.

Kutusu bütün içerikleri vardır

İlgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir.

Cihaz satılmıştır.

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.