Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
257.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alucard35

merhaba arkadaşlar bana hangi cihazı önerirsiniz film internet yabancı dizi özellikle netflix kızıma oyun çizgi film browser vs torrent indiririm film indiririm en düşük 1080p bana öneri ayrıca aliden getirirsem sorun çıkarmı

3D ISO izleyecekseniz,dahili HDD kullanmak isterim diyorsanız Q10 Pro. Netflix 4K izlerim, çok oyun oynarım diyorsanız Nvidia Shield.

Ben Q10 Pro kullanıyorum, çok memnunum. Yabancı dizileri Kodi'nin Covenant eklentisiyle izliyorum. Real-debrid hesabım da var, Covenant'a ekledim hesabı. Her dizi için yüzlerce kaynak buluyor. 1080p ve 4k desteği var. İllegal ama Netflix gibi dizi ve film sayısı sınırlı değil. Bütün dizi ve filmler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 5 Kasım 2017; 11:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz bluray isoları menülü gosteriyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan 2.0.6 yazılımıyla gösteriyormuş.

• alucard35 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yazdıklarına ek olarak torrent de çok iyi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Yeni çıkan 2.0.6 yazılımıyla gösteriyormuş.

Hazereti Futeko sonradan patch edilmesi gerek diyor:
    "
    Quote from: afss on October 31, 2017, 08:44:29 AM
    I am having the same issue - do we need to apply the BD-menu patch here or if there a enabling step we are missing, for menus to work on firmware 2.0.6 ?

The BD menu patch is not pre-installed in 2.0.6. I was incorrect in earlier posts to say that it would be. It is compatible with 2.0.6 and can be installed from here:http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2291.0

The reason for it not being included is not technical. I can't say more. :-X
    "

Hormetler

• Teşekkür ederim. Deneyelim bakalım nasıl olmuş.

• Sonunda bende beta aşamasındaki 2.x yazılımlara geçtim. Önce 2.0.6 custom Android TV firmware'i kurdum ama arayüzü beğenmedim. Sonra 2.0.6 diğer custom firmware'i kurdum. BD-menu custom firmware'de dahili geliyor. Bir de ıvır zıvır birkaç gereksiz şeyi çıkarmışlar. Miracast'ı 1.x'te çalıştıramamıştım, bunda çalıştı. Telefon ekranı aynen TV'ye yansıyor. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürünle ilgileniyorum. PM gönderdim. Ulaşmazsa mesaj atabilir misiniz?

İyi günler,
  • Mesaj gelmedi ben attım oda gitmedi.

• Profil ayarlarından özel mesajı aktif etmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Sonunda bende beta aşamasındaki 2.x yazılımlara geçtim. Önce 2.0.6 custom Android TV firmware'i kurdum ama arayüzü beğenmedim. Sonra 2.0.6 diğer custom firmware'i kurdum. BD-menu custom firmware'de dahili geliyor. Bir de ıvır zıvır birkaç gereksiz şeyi çıkarmışlar. Miracast'ı 1.x'te çalıştıramamıştım, bunda çalıştı. Telefon ekranı aynen TV'ye yansıyor. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor.

Merhaba görüntü kalitesinde değişiklik varmı.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Genel olarak görüntü kalitesinde bir değişiklik farketmedim. Kısa kullanımımda gözlemlediğim şey şu oldu: Kodi'nin kendi oynatıcısı için yazılmış frequency diye bir eklenti yüklemişler varsayılan olarak. Kaynak dosyaya göre ekran yenileme oranını değiştiriyor. Böylece ara ara olan bazı yırtılma ve atlamaları gideriyor. Ama zaten Kodi'de wrapper ile çalıştırılan Himedia'nın kendi oynayıcısında böyle bir sorun yoktu. Bu eklentiyi eski yazılma da yüklemek mümkün sanırım, ben kullanmıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 6 Kasım 2017; 17:12:32 >
  • Bende hale 1.1.0 yüklü Yeni yazılımı yüklüyeyim bakalım nasıl olmuş.

• quote:

Bende hale 1.1.0 yüklü Yeni yazılımı yüklüyeyim bakalım nasıl olmuş.

Evvela Android 7.0 a geç...
    ondan sonra 2.0.4 ü yükle...
    Daha sonra aşağıdaki yazılımları sırası ile at...Değişiklik neymiş gör...Hertürlü Bluray iso ları oynatabilirsin...Full menülü olarak...

http://www.mediafire.com/file/vi361flfmld4drc/update_Q10Pro_%28unofficial_ATV%5Bv2.0%5D%29-HMD-2.0.5_2017-09-13.185132.zip

http://www.mediafire.com/file/gz3ugum0176qorm/update_Q10Pro_%28unofficial_ATV%5Bv2.2%5D%29-HMD-2.0.6_2017-10-25.164125.zip

• İlk olarak 2.0.4 sonra linkteki 2.0.5 ve alttaki 2.06 yüklüyoruz dimi yanlışlık yok.

• quote:

İlk olarak 2.0.4 sonra linkteki 2.0.5 ve alttaki 2.06 yüklüyoruz dimi yanlışlık yok.

Evet Aynen öyle.
  • Merhaba 

Himedia Q10pro 1.1.0 yazılım daki cihazı 2.0.4 yazılım yükleyip 2.0.6 yapmak istiyorum.. ama 2.0.4 yazılımı cihaza yükleyemedim. Zipli dosyayı fat32 formatlı USB belleğe attım. Cihaza takıp restart tuşuna basılı tutarak açtım Android robot çıkınca yazılımı görmedi sadece restart etti. Sonra 2.04. yazılımın ismini değiştirip update.zip yaptım gene olmadı. Cihazın menüsünden update yapmak istedim ama yazılımı görmüyor. Bu işlemi 3 USB bellekle denedim olmadı. Acaba neyi atlıyorum daha önce yapıyordum.

• quote:

Merhaba 

Himedia Q10pro 1.1.0 yazılım daki cihazı 2.0.4 yazılım yükleyip 2.0.6 yapmak istiyorum.. ama 2.0.4 yazılımı cihaza yükleyemedim. Zipli dosyayı fat32 formatlı USB belleğe attım. Cihaza takıp restart tuşuna basılı tutarak açtım Android robot çıkınca yazılımı görmedi sadece restart etti. Sonra 2.04. yazılımın ismini değiştirip update.zip yaptım gene olmadı. Cihazın menüsünden update yapmak istedim ama yazılımı görmüyor. Bu işlemi 3 USB bellekle denedim olmadı. Acaba neyi atlıyorum daha önce yapıyordum.

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2096.0 bu adreste android 5.01 den 7.0 a yükseltmak için ne yapılacağını anlatıyor...
    android 7.0 a yükseltinmi gerisini aynen yaparsın...
    Not: atıcağın yazılımın ismini daima update.zip olarak düzenle...yoksa cihaz görmez...
    kolay gelsin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Sonunda bende beta aşamasındaki 2.x yazılımlara geçtim. Önce 2.0.6 custom Android TV firmware'i kurdum ama arayüzü beğenmedim. Sonra 2.0.6 diğer custom firmware'i kurdum. BD-menu custom firmware'de dahili geliyor. Bir de ıvır zıvır birkaç gereksiz şeyi çıkarmışlar. Miracast'ı 1.x'te çalıştıramamıştım, bunda çalıştı. Telefon ekranı aynen TV'ye yansıyor. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor.

Merhaba görüntü kalitesinde değişiklik varmı.

Bana microshutter iyilesmesi var gibi geldi

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimari

quote:

Merhaba 

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2096.0 bu adreste android 5.01 den 7.0 a yükseltmak için ne yapılacağını anlatıyor...
    android 7.0 a yükseltinmi gerisini aynen yaparsın...
    Not: atıcağın yazılımın ismini daima update.zip olarak düzenle...yoksa cihaz görmez...
    kolay gelsin...

Merhaba

Android 5.1 den 7.0 yükseltmek için 3 yazılım denedim hepsi error verdi. 2.0.4 - 2.0.1 hepside Android 5.1 running Android 7.0 diyor ama hata veriyor. Hepsini update.zip olarak yaptım ama olmadı.

Rica etsem 5.1 den 7.0 yükselten yazılımın linkini verebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.