Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
51
Favori
257.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sadece 2160p dolby atmos filmleri altyazılı olarak izlemek istiyorum netflix, youtube gibi android uygulamaları kullanmıyorum Q30 modelini alsam sıkıntı yaşarmıyım Q10 Pro modelini almama gerek varmı arasında 400TL fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

Arkadaşlar ben sadece 2160p dolby atmos filmleri altyazılı olarak izlemek istiyorum netflix, youtube gibi android uygulamaları kullanmıyorum Q30 modelini alsam sıkıntı yaşarmıyım Q10 Pro modelini almama gerek varmı arasında 400TL fark var.

zidoo X9S de alabilirsiniz, dediklerinizin hepsini fazlasiyla yapar. Himedia Q10pro kullandim. Görüntü kalitesi çok daha iyi ve daha ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

Arkadaşlar ben sadece 2160p dolby atmos filmleri altyazılı olarak izlemek istiyorum netflix, youtube gibi android uygulamaları kullanmıyorum Q30 modelini alsam sıkıntı yaşarmıyım Q10 Pro modelini almama gerek varmı arasında 400TL fark var.

zidoo X9S de alabilirsiniz, dediklerinizin hepsini fazlasiyla yapar. Himedia Q10pro kullandim. Görüntü kalitesi çok daha iyi ve daha ucuz.

Zidoo X9S görüntü kalitesi Q10 prodan daha mı iyi diyorsunuz yani ben o markayı hiç duymamıştım o yüzden biraz şüphelerim var.
  • bkblt85 B kullanıcısına yanıt
    Forumda konusu var biraz okuyun. ikisinide kullandim zidoo daha iyi.

• quote:

Evet hocam konusunu okudum görüntü kalitesini çok övüyorlar teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar

bir süredir cihazı kullanmıyorum içindeki HDD'de doldu arşive kaldıracağım.

himedia q10 pro'yu forumdan aldığım fiyata bırakabilirim.

700 tl'ye almıştım , komisyon farkı ile get de açabilirim yada istanbul elden teslim.
  • bkblt85 B kullanıcısına yanıt
    Görüntüde çok bi fark yok bana göre. Ben 4k filmleri dolby atmos ve dtsx ses formatları var diye indiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    1080p seyredebiliyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

1080p seyredebiliyormusunuz?

Netflix üyeliğim 2 ekran+HD. Ancak çözünürlüğün ne olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Görüntüde çok bi fark yok bana göre. Ben 4k filmleri dolby atmos ve dtsx ses formatları var diye indiriyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

neye göre iyi? ölçüm cihazı felanmı var bunun ? yoksa direkt çıplak gözlemi karar veriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

neye göre iyi? ölçüm cihazı felanmı var bunun ? yoksa direkt çıplak gözlemi karar veriliyor?

ikisinide dene anlarsin neye gore olduğunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

ikisinide dene anlarsin neye gore olduğunu.

peki...
  • Himedia Q10 Pro ile şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hani var ya bir deyim "Himedia Q10 Pro candır, gerisi heyecandır" diye Çıktığında aldım ve asla geriye bakmadım. Çok memnunum.
  • Arkadaşlar,

daha öncede sormuştum ama maalesef cevap alamadım. qpro 10 cihaza 3 tb hdd taktım. ağdan cihaza bir dosya atmak istediğimde cihazın dahili belleiğine kaydetmeye çalışıyor. Ayarlardan stroge kısmında dahili hafıza default seçili. cihaza taktıgım hdd yanındaki kutucugu işaretliyorum restart yapılacak diyor yapıyor ama maalesef default gene dahili hafıza oluyor. çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Himedia Q3 "X265 4k Hdr" filmleri oynatırken ekranda bozulmalar oluyor. Ekran rengi pembeye dönüyor bazen. Sebebi ne olabilir ?
    Artık değiştirme vakti geldi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Himedia Q3 "X265 4k Hdr" filmleri oynatırken ekranda bozulmalar oluyor. Ekran rengi pembeye dönüyor bazen. Sebebi ne olabilir ?

Ben 4K HDR tecrübesi denemedima ama link varsa bir videonun paylaşın deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Himedia Q3 "X265 4k Hdr" filmleri oynatırken ekranda bozulmalar oluyor. Ekran rengi pembeye dönüyor bazen. Sebebi ne olabilir ?

Ben 4K HDR tecrübesi denemedima ama link varsa bir videonun paylaşın deneyelim
    http://jell.yfish.us/ bazı videolar var işinize yararsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Mart 2018; 9:5:37 >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.