Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
257.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Unutulur mu hiç!
    Özellikle SA720 için sizin ve metepe nin az emeği geçmedi.O yazılımla cihazı uçurmuştuk.Laf aramızda ben hala SA720 yi set grubu içinde tutuyorum. Arada bir 6 lı ya da 3 lü yazdırdığım bakamadığım divx filmleri takıyorum.Aynı şekilde Egreat R1 için de.Ayrıca bunların yazılımları ve yazışmaları hala arşivimde durur.

Devir değişti tabi ki.TV Box yerine Zidoo ya da HiMedya almayı planlıyorum.Gerçi LG OLED TV var ve şu an yeterli ama standalone cihazın yeri başka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 28 Mart 2018; 13:0:58 >
  • arkadaşlar herhangibir A/V Receiver yok sadece logitech z906 var dolby atmos dts-x dts-hd gibi ses formatlarını normal 5.1 olarak dinleyebilirmiyim extra bişeye gerek duymadan birde max kaç gb hdd destekliyor? usb portları 4k donma falan varmı usb portlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antired -- 31 Mart 2018; 1:35:5 >
  • arkadaşlar bu cihazda ses senkron ayarı varmı ? indirdiğim 4k bir filmde ses arkadan görüntü önden gidiyor.pcdede aynı şekilde video cihazla alakası yok. çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: antired

arkadaşlar herhangibir A/V Receiver yok sadece logitech z906 var dolby atmos dts-x dts-hd gibi ses formatlarını normal 5.1 olarak dinleyebilirmiyim extra bişeye gerek duymadan birde max kaç gb hdd destekliyor? usb portları 4k donma falan varmı usb portlarda

2TB harddisk takıyorum bi sorun yok 4k filmleri usb3 portundan izle sıkıntı yaşatmaz.tüm sesleri çözüyor çalıyor yani sıkıntı yok.
  • tamamdır teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

arkadaşlar bu cihazda ses senkron ayarı varmı ? indirdiğim 4k bir filmde ses arkadan görüntü önden gidiyor.pcdede aynı şekilde video cihazla alakası yok. çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim lütfen

Bir yerlerde lip sync diye bir ayar gormustum. Kurcalamak luzumlu

Hormetler
  • Merhaba arkadaşlar, yeni 4k tv aldım, eski wd media player'ı emekli etme vakti geldi.

Bütçeme uygun 2 model var;
    1-Hi Media Q10 Pro 4K (1.100 TL)
    2-Dune HD Solo Lite (1.500 TL)

Sizce hangisini almalıyım?

Not: 4k amfi ve surround sistemim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Merhaba arkadaşlar, yeni 4k tv aldım, eski wd media player'ı emekli etme vakti geldi.

Bütçeme uygun 2 model var;
    1-Hi Media Q10 Pro 4K (1.100 TL)
    2-Dune HD Solo Lite (1.500 TL)

Sizce hangisini almalıyım?

Not: 4k amfi ve surround sistemim var.
    Zidoo X9S de listeye alabilirsiniz, görüntü kalitesi himedia Q10pro dan iyi, fiyatı da 115-120 dolar civarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 2.0.8 numaralı sürüm çıkmış yükleyip deneyen var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

Android 7 2.0.8 numaralı sürüm çıkmış yükleyip deneyen var mı acaba?
    akşam yüklerim
  • Himedia q3 çin yazılimli versiyonu kullaniyorum cok ama cok memlunum ciktigi gibi almistim tek sorunum stable youtube bulamadim ne sürüm kurduysam takila takila oynatiyor sırf bunun icin yeni playere gecmek istemiyorum varmı önerisi olan fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_

akşam yüklerim

Alıntıları Göster
    Futeko'da 2.0.7 deki altyazi problemi duzeltilmis mi duzeltilmemis mi sorularina cevap verilmemis.

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

Futeko'da 2.0.7 deki altyazi problemi duzeltilmis mi duzeltilmemis mi sorularina cevap verilmemis.

Hormetler

Alıntıları Göster
    benim için playera ses kaydırma özelliği gelmişmi onu incelemek. yükledim yazılımı 2.0.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_

benim için playera ses kaydırma özelliği gelmişmi onu incelemek. yükledim yazılımı 2.0.8

Alıntıları Göster
    Changelog:

1. Solve the Google play crash
    2. Optimization of APP compatibility(Myk+)
    3. Solve the system crash due to input method
    4. Solve the problem of wallpaper drawing
    5. Optimization of language settings
    6. Optimization Low resolution code decoding
    7. Add support to DVD folder
    8. Optimize for seek for gplay old code
    9. Optimization of aas subtitles timeline
    10. Resolve time zone not saved
    11. Media Centre support. Lge " video file playback
    12. Remove addition, tddownload, thunerdb, etc.
    13. Join all captions under bdmv folder, don't need to be in slot
    14. Restoring Wifi accidental automatic disconnect
    15. Join Support 12:9 Wide screen output output
    16. Join the movie play support 2.3:1 play

Hormetler

• quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

Hormetler

Alıntıları Göster
    Futeko'da 2.0.8 ile alt yazi problemlerinin cozulmedigi yazilmis:
    "
    As i reported some posts ago, SUBTITLE ISSUE NOT RESOLVED.
    "

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimari

Himedia Q10 Pro kullanıyorum...2.0.7 ve ATV 2.3 yazılımları zaten 4K iso ve Bluray iso ları menülü açıyor...Hiçbir sıkıntısı yok...
    Mrb, cihazımda 2.0.7 sürümü yüklü fakat orjinal blu-ray menüler açılmıyor. Yapmam gereken bir ayar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus777

Mrb, cihazımda 2.0.7 sürümü yüklü fakat orjinal blu-ray menüler açılmıyor. Yapmam gereken bir ayar mı var?

Alıntıları Göster
    http://www.mediafire.com/file/i1f7j6ejb4p749n/OpenBlurayMode.apk o zaman şunu yükleyin

• Arkadaşlar selam. Q3 de dts ses çıkmıyor ne yaptımsa olmadı . ac3 ses var dts ye geçiriyom ses gidiyor. Açıklamada dts hd diyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
    optik kablo 5.1 e kadar iletim sağlıyor. Demekki dts hd hdmi den iletiliyor bu nasıl iş anlamadım.
  • metaldeniz_x kullanıcısına yanıt
    optik le dts hd ses alamazsın hdmi ile olur
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.