Şimdi Ara

HiMedia Q5II 3D (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
4
Favori
23.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Baldur's Gate yükledim. Oyun karakteri görünüyor ama oyunun kaplamaları görünmüyor. Siyah boşluk içinde gidiyor eleman.
  • Valla oyun beklentisi falan yok açıkçası bende.
    Adamakıllı, format seçmeden oynatsın, ağdan PC ile bağlantı kursun, bir de torrent indirsin yeter.
    O, Çinlilerin E-bay'da orda burda, allayıp pullayarak, sanki medya merkezi gibi tanıttıkları cihazlar, kendi asli görevlerini yapmaktan aciz oluyorlar.
    Hanginiz Hishare ya da Hicontrolü adamakıllı çalıştırdınız.
    Hishare arayüzü berbat, Hicontrolde de lag var, oyun falan oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Valla oyun beklentisi falan yok açıkçası bende.
    Adamakıllı, format seçmeden oynatsın, ağdan PC ile bağlantı kursun, bir de torrent indirsin yeter.
    O, Çinlilerin E-bay'da orda burda, allayıp pullayarak, sanki medya merkezi gibi tanıttıkları cihazlar, kendi asli görevlerini yapmaktan aciz oluyorlar.

Sevgili Dostum HiControl ve Hi Sharei Çalıştırma konusunda (bir çok arkadaş da aynı soruyu sormuş) yardımcı olabilir misin lütfen. Ben telefon ve tablette android kullanıyorum 4.2 ve üstü.

• merhaba arkadaslar bende wdtv live var 2 adet 3d bluray iso film indirdim lakim filmler 2 d acılıyor u cihazdan alsam 3d isoları rahatlıkla seyredebilirmiyim yoksa sorun benim filmlerdemi acaba
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    Benimde bu cihazı tercih etme sebebim 3d iso oynatabilmesiydi. Ve görevini sorunsuzca yerine getiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkur ederim
    emin olmak istiyorum 3d iiso olan film desteklemeyen playerde 2d mi oynar ve bu cihazı türkiyede berede bulabilirim
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    3D ISO'lar desteklemeyen oynatıcıda oynamaz. Bu cihaz Türkiye'de resmi olarak satılmıyor, herkes Çin'den getirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

3D ISO'lar desteklemeyen oynatıcıda oynamaz. Bu cihaz Türkiye'de resmi olarak satılmıyor, herkes Çin'den getirtiyor.

bosuna indirmeyeyim diye soruyorum 3d iso uymlu olmaya cihazda hicmi oynamaz 2d mi oynar
  • 3d iso dosyasını 3d izlemek istiyorsanız cihazınızın 3d iso uyumluluğu olmak zorundadır. Egreat RS veya Himedia Q5-2 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonycam

quote:

Valla oyun beklentisi falan yok açıkçası bende.

Sevgili Dostum HiControl ve Hi Sharei Çalıştırma konusunda (bir çok arkadaş da aynı soruyu sormuş) yardımcı olabilir misin lütfen. Ben telefon ve tablette android kullanıyorum 4.2 ve üstü.

Yardımcı olmak derken, hiç mi çalıştıramadınız?

• Evet ben hic calıstıramadım cihazı görmüyor aplikasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellhot

Evet ben hic calıstıramadım cihazı görmüyor aplikasyon

Peki cihaz samba yoluyla pc bağlantısı kuruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellhot

Evet ben hic calıstıramadım cihazı görmüyor aplikasyon

Peki cihaz samba yoluyla pc bağlantısı kuruyor mu?

Samba daha önce hiç kullanmadım açıkçası bilgim olan bir konu değil aksam eve gidince biraz kurcalıyayım.
  • hellhot kullanıcısına yanıt
    Cİhazdaki ayarlardan Sambayı aktif hale getirip bilgisayarda çalıştır komutuna \\192.168.2.x yazınca bilgisayardan cihazın içini görebilirsiniz.
    x yazan yere cihazın kendi otomatik aldığı IP noyu yazın.
  • bunu yaptıktan sonra hicontrol calısıcakmı tam anlayamadım açıkçası.Açıklamanız için teşekkür ederim.
  • hellhot kullanıcısına yanıt
    hicontrolun çalışabilmesi için wi-fi üzerinden pc ile cihaz arası bağlantı olması gerekir. O yüzden soruyorum.
  • buyincoinsten aldığım q10-II geçen hafta geldi, benimki farklı ürün ancak aşağıdaki sorunlar hakkında önerileriniz olabilir,

youtube sorunlu,ses geliyor ama görüntü yok, tunewiki tarama yapıyor ama 2.5luk 1tb hdddeki müzikleri bulamıyor,
    bir de dts ve d. digitalde sorun çıkarmayacak, filmlerde insanları uzatmadan alt üst bantları kaldıran bir uygulama var mı

wifiden film aktarmak için ne kullanıyorsunuz, büyük dosyaları aktarmak için

edit: kes,kopyala,yapıştır vs nereden çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 3 Haziran 2014; 19:41:53 >
  • File manager'da farenin orta tuşu ile veya kumandanın ayarlar tuşu ile aşağıda operation satırı çıkıyor. Oradan önce komut seçiliyor (kes, kopyala vs) sonra dosya listesinden dosyalar seçilip, yapıştırılacak klasöre gidip aynı işlem tekrar yapıldıktan sonra bu sefer yapıştırma komutu seçiliyor.

Emmc modeli için olan 1.07 beta V2 yazılımı ile Q5 II'de Youtube sorunsuz çalışıyor.
  • eski firmware ile bu versiyon youtube da sorunsuz çalışıyor : http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000782
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    q10-II için olanı nereden bulabilirim ve nasıl yükleniyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.