Şimdi Ara

HiMedia Q5II 3D (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
4
Favori
23.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Emmc versiyonu için de Güncelleme var mı? Varsa linkini paylaşabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkür ederim :)

Edit: Linki buldum, isteyen arkadaşlar aşağıdan indirip deneyebilirler

http://sync.hamicloud.net/_oops/aszcc/zk1

İndiremedim hocam siz nasıl yaptınız? Reklama tıklamanız gerek diyor tıklıyorum yine olmuyor.

Reklama tıklayınca indirme aktif oluyor. ben öyle indirmiştim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

İndiremedim hocam siz nasıl yaptınız? Reklama tıklamanız gerek diyor tıklıyorum yine olmuyor.

Reklama tıklayınca indirme aktif oluyor. ben öyle indirmiştim ;)

Chrome da reklama tıklayınca yeni sayfa açmıyordu ondan olmuyormuş. Firefox da denedim oldu :)

Benim FW 1.0.4 de kalmış Aradaki FW leri de tek tek yüklemem mi lazım yoksa direk 1.0.8 yükleyebilir miyim? (emmc versiyon)

• cartok kullanıcısına yanıt
    Direk yükleyebilirsin, garanti olsun diye kürdan yöntemiyle yüklemeni tavsiye ederim.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

1.0.8 sürümünde cihazın kendi oynatıcısında Türkçe altyazı karakter sorunu var maalesef.. 1.0.7 modlu sürüme devam ;)

• Bende 1.0.8 sürümünü kurdum. Önceki sürümlerde var mıydı bilmiyorum ama cihazın arayüzü değişti. Bir sürü çince uygulama geldi.
    Bu arayüz bana kullanışsız geldi. Mouse kullanımı zorlaştı vs.

Birde Digitürk play çalıştırabilen var mı?
    Daha önceki sürümler İngilizce versiyonun yazılımına aitti. Bu sürüm orjinal Çin versiyonu, o yüzden arayüz farklı ;)

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bu sürümün ingilizce versiyonu var mı? Birde 1.0.7 ye düşürebilir miyiz?
    1.0.8 icin henüz İngilizce yazılım yok. Kürdan yöntemiyle istediğiniz versiyonu yükleyebilirsiniz.

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Mevcut sıkıntılar mesela sistem dilini Türkçe seçince media center yazılımında film listesi alfabetik sırada listelenmiyor ve avi dosyaları kayboluyor. Yani içinde avi dosyası olan bir klasör varsa onu boş görüyorsunuz. Dili ingilizce yapınca sorun olmuyor. İkincisi de bendeki MK240 Logitech klavye + fare setinde, internette gezerken @ tuşunu yazmak içim AltGr+Shift+Q yapmanız gerekiyor, AltGr+Q ile olmuyor. Bir de ayrıca "ı" harfi yerine "i" basıyor. Buna benzer ufak tefek şeyler. Yoksa film oynatması olsun, görüntü ve ses kalitesi olsun 10 numara cihaz. 4 çekirdekli olanı yine Himedia'dan çıkmadıkça hayatta değiştirmem.

hocam bu avi dosyalarını göstermeme durumu benim sony 2014 led 3d tv de de mevcut. tv nin menu dilini ingilizce yapınca klasörlerin içindeki avi xvid dvdrip vb dosyalar gözüküyor sorun yok ama tv nin menu dilini türkçe yapınca klasörlerin içindeki avi xvid dvdrip vb dosyalar gorunmuyor benim tv de de aynı sorun var cozemedim bu işi.

• impressM İ kullanıcısına yanıt
    O işi biz çözemeyiz hocam. Bu, Türkiye'nin dünyadaki yeri ile ilgili bir konu. Bakıyorsunuz en acayip dilleri cihazlara koyarlar ama Türkçe olmaz, olsa da düzgün çalışmaz. Çinliler bile bizi sallamıyor ama siyasetçilerimize sorun, bizden büyüğü yok.

• quote:

quote:

1.0.8 sürümünde cihazın kendi oynatıcısında Türkçe altyazı karakter sorunu var maalesef.. 1.0.7 modlu sürüme devam ;)

1.08 sürümünde eğer sistemin dilini İngilizce seçerseniz Türkçe karakter sorun oluyor. Ama dili Türkçe seçerseniz sorun ortadan kalkıyor.

Ben şu an o şekilde kullanıyorum. Çince yazılımları kaldırabiliyorsunuz. Youtube'un son versiyonu kendisi yüklü geliyordu ama değişik bir sürümdü, onu silip google marketten youtube'u tekrar yükledim. Sorunsuz çalışıyor.

XBMC 13.2 Gotham'ı kurdum. Çok stabil olmasa da yine de filmleri falan izleyebiliyorum. Türkçe altyazı sorunu yok, üstelik hardware acceleration olduğu için hd filmler akıcı oynuyor. Onun dışında alışınca cihazın menülerini kullanmak daha kolay oldu. Ana menüyü sadece sağ sol hareketleriyle daha hızlı kontrol edebiliyorum. Ana menüye bir app eklemek isteyince menüde en sağa (+) ya geliyorsunuz ve eklemenizi yapıyorsunuz.

Ayrıca film falan oynatmak için doğrudan file manager'a girip filmleri çalıştırırsanız kendi kendine himedia video playerdan açıyor. Bende en büyük sorun 1TB'lik harddiskimi video managerdan açmaya çalıştığımda yarım dakika diske girmesini beklememdi. Çok uyuz bir durumdu. Şimdi file managerdan hızla girip filmleri çalıştırıyorum.

Neyse benden bu kadar şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

quote:

quote:

1.08 sürümünde eğer sistemin dilini İngilizce seçerseniz Türkçe karakter sorun oluyor. Ama dili Türkçe seçerseniz sorun ortadan kalkıyor.

Ben şu an o şekilde kullanıyorum. Çince yazılımları kaldırabiliyorsunuz. Youtube'un son versiyonu kendisi yüklü geliyordu ama değişik bir sürümdü, onu silip google marketten youtube'u tekrar yükledim. Sorunsuz çalışıyor.

XBMC 13.2 Gotham'ı kurdum. Çok stabil olmasa da yine de filmleri falan izleyebiliyorum. Türkçe altyazı sorunu yok, üstelik hardware acceleration olduğu için hd filmler akıcı oynuyor. Onun dışında alışınca cihazın menülerini kullanmak daha kolay oldu. Ana menüyü sadece sağ sol hareketleriyle daha hızlı kontrol edebiliyorum. Ana menüye bir app eklemek isteyince menüde en sağa (+) ya geliyorsunuz ve eklemenizi yapıyorsunuz.

Ayrıca film falan oynatmak için doğrudan file manager'a girip filmleri çalıştırırsanız kendi kendine himedia video playerdan açıyor. Bende en büyük sorun 1TB'lik harddiskimi video managerdan açmaya çalıştığımda yarım dakika diske girmesini beklememdi. Çok uyuz bir durumdu. Şimdi file managerdan hızla girip filmleri çalıştırıyorum.

Neyse benden bu kadar şimdilik.

Bir şeyi düzeltip başka bir şeyi niye bozarlar anlamam. Ben genelde cihazları İngilizce kullanırım, bunu da kullanırken İngilizce de sorun yaşamamıştım, hatta türkçe dilde avi dosyaları oynatılamıyordu. Umarım İngilizce versiyonda düzeltirler bu sorunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Firmware 1.08 nand bellek versiyonunu yükledim, bendeki nand çünkü. Cihaz süper oldu. Youtube un en son versiyonu gayet güzel çalışıyor. Xbmc 13.2 gotham hardware acceleration ile altyazı sorunu olmadan Hd olarak akıcı ve süper çalışıyor. 3d bile açıyor.

1.08 Çince versiyonu ama ingilizceye çevrilebiliyor. Google Play Store da yüklü geliyor.

Merhaba
    nand 1.08 firmware için link verebilir misiniz?
    ben en son 1.07 bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz3001 -- 12 Ekim 2014; 7:40:37 >
  • Şu an bu cihazı Türkiye'den alabileceğim bir yer var mı?
  • q5 ii ve q10 ii için 1.1.0 güncellemesi gelmiş
  • Evet q5 2 ama yine emmc için. Himedia nand ingilizce için desteğini tamamen kesti galiba. 1.05 ten sonra ingilizce firmware çıkarmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.