Şimdi Ara

HiMedia Q5II 3D (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
4
Favori
23.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sitede bizimkinin 4 çekirdeklisi ve H265 desteklisi satılıyor. Gerçek mi acaba ?

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html
  • Valla gerçek galiba, Ebay'de de var. Bir iki hafta geçsin ben buna balıklama atlarım. Hatta bir iki hafta beklemem belki hemen alabilirim :

http://www.ebay.com/itm/Himedia-Q5-Quad-Core-Android-4-4-Smart-TV-Box-4K-3D-Blu-ray-Media-Player-H-265-/301246287215?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4623ad8d6f

Bu da Amazon'daki bir kullanıcının yorumu :

http://www.amazon.com/Himedia-Q5-Quad-Core-Streaming/product-reviews/B00LW268W4/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1

Ben düzgün satıcı bulup alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 24 Temmuz 2014; 14:14:17 >

• Quad modeli çıkacak ancak overseas , yani ingilizce veya farklı diller için fw desteğini en az 2-3 ay verilmeyecek.
    Yani cihazın yazılımı full çince olacak ve büyük olasılıkla ingilizce yazılım desteği ancak yılsonuna doğru çıkabilir.
    Acele etmemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Temmuz 2014; 16:04:45 >
  • Evet sanırım öyle. Siz getirecek misiniz bunu ? Bu özellikleriyle rakipsiz şu anda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 24 Temmuz 2014; 16:37:23 >
  • Cihaza ingilizce ve yabancı dil fw desteği geldiği andan itibaren cihazın ithalatını yapmamamız için bir sebep yok
    Zaten bu cihaza rakip bir cihaz olacağını da pek sanmıyorum.

Rakipten kastım , antutu benchmark vb ... sonuçları değil .
    Görüntü kalitesi , Ses kalitesi , stabilite vb....
  • Antutu falan zaten hikaye de millete bir türlü anlatamadık. Kaç senedir medya oynatıcıları takip ederim, ne kadar model varsa en güzelini bulmak için sürekli denerim. Bunu alırsam ki inşallah alacağım, benim 3. Himedia Q5 model medya oynatıcım olacak. Bilmem anlatabiliyor muyum ? Q5 II'den buna geçmemin sebebi de dört çekirdek ve güçlü grafik işlemciden dolayı internet görüntüleme performansının çok daha iyi olacak olması bir de çok yaygınlaşacağına inandığım h265 kodek desteği. Ha bir de 8 GB ram var, bu sayede 1 Gb altı filmleri doğrudan içine indirebilirim. Yoksa medya oynatıcı olarak Q5 II yetiyor da artıyor bile.

Arkadaşlara bir kez daha diyeyim; bu cihazları ağırlıklı olarak film izleme alacaksanız Android'de Himedia'dan iyisi yok. Yok oyun oynarım, PC gibi internet performansı isterim diyorsanız başka cihazlara bakabilirisniz ama dört çekirdekli model o işi de çözecek.

• Sayın seko92 4K ya yönelik alıyorsanız boşuna uğraşmayın derim zira hakiki 4K hdmi 2.0 gerektiriyor gerektirecek bir de 4k bluray in standartları da belirlenmedi yuv rgb gamma değerleri vs bu cihaz 4k açısından düşünürseniz ölü bir yatırım olacak bu arada benim kastettiğim 4k filmlerdir yoksa kendi 4k kayıt yapan cihazlarınız varsa onları oynatıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K ile hiç ilgilenmiyorum. Normal HD filmler H265 ile oldukça küçük boyuta inecekler. 4K görüntü uzunca bir süre LCD TV pazarlama yöntemi olarak kalacaktır. 5 dakikası 4 GB olan görüntüyü ne kaydetmekle ne de depolamakla uğraşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himedia da acaba cinavia korumalı 3d bluray isolar çalışır mı? Bir sürü iso dosyam oldu ama hiç çalıştırmadığım olmadı. Hiç buna dikkat eden var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünü nereden satın alabilirim acaba?
  • uysala U kullanıcısına yanıt
    Ebay'de satılıyor. Ya da beklersen ben 4 çekiredekliyi alırken kendiminkini satacağım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Şu sitede bizimkinin 4 çekirdeklisi ve H265 desteklisi satılıyor. Gerçek mi acaba ?

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q5-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-video-8gb-emmc-android-4-4.html

Bu cihazı almayı düşünüyorum, söz ettiğiniz sitede indirimli fiyat da verilmiş, bu site güvenilir midir, bilginiz var mı?
  • strikers S kullanıcısına yanıt
    Site güvenilir midir bilmiyorum da fiyat gerçekten süper.
  • Q5 Quad'ın siparişini bugün verdim. Yorumlarımı cihaz geldiğinde, açtığım diğer başlığa yaparım. Cihazı yukarıda linkini verdiğim siteden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Q5 Quad'ın siparişini bugün verdim. Yorumlarımı cihaz geldiğinde, açtığım diğer başlığa yaparım. Cihazı yukarıda linkini verdiğim siteden aldım.

Şimdiden hayırlı olsun, yorumlarınızı merakla bekliyorum.
  • Himedia Q5II cıhazımı satmayı dünüşüyorum ilgilenenler ö.m. atabilirler MMC versiyon değildir. Tertemiz az kullanılmıştır.
  • Firmware 1.08 nand bellek versiyonunu yükledim, bendeki nand çünkü. Cihaz süper oldu. Youtube un en son versiyonu gayet güzel çalışıyor. Xbmc 13.2 gotham hardware acceleration ile altyazı sorunu olmadan Hd olarak akıcı ve süper çalışıyor. 3d bile açıyor.

1.08 Çince versiyonu ama ingilizceye çevrilebiliyor. Google Play Store da yüklü geliyor.

• Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Emmc versiyonu için de Güncelleme var mı? Varsa linkini paylaşabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkür ederim :)

Edit: Linki buldum, isteyen arkadaşlar aşağıdan indirip deneyebilirler

http://sync.hamicloud.net/_oops/aszcc/zk1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 27 Eylül 2014; 22:40:56 >
  • Digiplay çalışmıyor arkadaşlar. Bu sorunu çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Emmc versiyonu için de Güncelleme var mı? Varsa linkini paylaşabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkür ederim :)

Edit: Linki buldum, isteyen arkadaşlar aşağıdan indirip deneyebilirler

http://sync.hamicloud.net/_oops/aszcc/zk1

İndiremedim hocam siz nasıl yaptınız? Reklama tıklamanız gerek diyor tıklıyorum yine olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.