Şimdi Ara

hint bülbülü!! yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir akrabam bana hint bülbülü hediye etti ama nasıl bakacağım pek fazla bilmiyorum birde bunun bir eşi mi arkadaşımı ne varmış yanında o da ölmüş kuşa nasıl davranmalıyım nasıl beslemeliyim peki dışarı çıkarta bilir miyim diye bir süsü soru var kafamda yardım ederseniz çok sevinirim şu anda resmini yükleyemiyorum çünkü mobil ama sonra gösteririm şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hint bülbüleri öyle çok uğraş falan istemezler bence. Yemlerini falan arada değiştir sularını yapabiliyorsan her gün değiştir. Ve tekse ona bir eş al. Dışarı istersen şimdi çıkarma bir müddet eve alışsınlar. Ele avuca eğer alıştırılmazsa muhabbetler gibi gelmezler. Yanlarında sigara vb. şeyler içilmemeli(Hiçbir hayvanın yanında içilmemeli). Kafesleri cereyan yapan yerlere konulmamalı. Bide biraz ürkek hayvanlardır Hint bülbülleri. En ufak hareketlerden bile korkabilirler bazen. Bu yüzden onları korkutmamaya çalışırsan onlarda seni seveceklerdir. İnternette biraz araştırırsan ne yerler nasıl bakılırlar falan öğrenirsin. Şu an aklıma gelen bunlar sorun falan olursa sor elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 28 Eylül 2015; 11:19:30 >
  • keskin niyo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim @keskin niyo

• quote:

Orijinalden alıntı: minnoş24

Çok teşekkür ederim @keskin niyo

1 eş al yemini suyunu ver ilgienmesnde olur eşi var sonuçta yemi eksik olmasın. eşi öldügü için üzüntüdedir. bir eş mutlaka şart
  • Ya bir şey soylicem suda kendi yansımasını görüyor ve ense tüylerini kabartıyor ötüyor acaba eşi bi sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnoş24 -- 28 Eylül 2015; 12:31:18 >
  • quote:

Ya bir şey soylicem suda kendi yansımasını görüyor ve ense tüylerini kabartıyor ötüyor acaba eşi bi sanıyor

olabilir eşine kaybetmis üzüntüdedir ölür üzüntüden bir eş almassan muhabbet kuşlarıda böyledir
  • Ya almayı düşünüyorum ama benden uzaklaşır diye korkuyorum ya öneriniz var mı benden uzaklaşmaması için @I am Tony Montana

• quote:

Ya almayı düşünüyorum ama benden uzaklaşır diye korkuyorum ya öneriniz var mı benden uzaklaşmaması için @I am Tony Montana

senin arkadasın insanlardır onun arkadaşı kuşlardır. bencil olmayın onunda hayatını önemsiyin .7-24 yanında degilsiniz beraber yemek yiyecegi uynacagı bir eşi olması lazım
  • Tmm yarın almayı düşünüyorum ama durumuda iyiye gidiyor artık eşini aramıyor. sabahları beni uyandırıyor ben bişey sorduğumda cevap veriyor ben artık kafese yaklaştığımda kaçmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnoş24 -- 1 Ekim 2015; 19:08:17 >
  • Kuşuma sizin tavsiyene uyup kuş aldım şimdi yarım saat önce şimdi güzel güzel otuyor birbirilerinin
    Tuylerini kaşıyolar çok tatlılar 😍 @I am Tony Montana

• quote:

Kuşuma sizin tavsiyene uyup kuş aldım şimdi yarım saat önce şimdi güzel güzel otuyor birbirilerinin
    Tuylerini kaşıyolar çok tatlılar 😍 @I am Tony Montana

iyi yapmısın çocukta yaparlar .
  • Ne zaman yaparlar tahmini @I am Tony Montana

• quote:

Ne zaman yaparlar tahmini @I am Tony Montana

varsa yuvalık filan 2-3 aya alısma süreçi biter yaparlar.Kış bitimi gibi.
  • Teşekkürler herkese bana çok yardımcı oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnoş24 -- 20 Ekim 2015; 17:31:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.