Arkadaşlar bu konuda oyunun içinde geçen hints and tips ekranlarının açıklamarını ele alacağız.Konunun içeriği antrenman ile ilgildir.Sırayla yazıyorum:
1) Çok yönlü bir oyuncu yeni bir pozisyon için yapılan antrenmanın altından başarı ile kalkabilir.( AMLC-AMRLC yada DRLC tipi oyuncular gibi) 2) Yarı profesyonel bir takımı çalıştırdığınız zaman, takımınızın kilit oyuncularının kontratlarını uzatmanız onların antrenman verimlerini maksimuma çıkarır. 3) Tam zamanlı kontrata sahip personelinizin oyuncularınıza olan ilgisi, yarı zamanlı kontrata sahip olan personelinizden daha fazladır. 4) Sezon öncesi yapılan ağır fiziksel yüklemeler, takımınızın sezon içinde ayakta kalmasını sağlar. 5) Sezon sırasında yapılan ağır fiziksel yüklemeler takımınızın daha çabuk yorulmasına ve sakatlık risklerinin artmasına neden olur. 6) Sezon bittiğinde, oyuncularınız tatile gittiğinde yada çok hafif antrenman yaptıklarında, oyuncularınızın bütün özellikleri düşer. 7) Güç antrenmaları oyuncularınızın; doğal zindeliğini, güçlerini,çalışma azimlerini ve dayanıklılıklarını arttırır. 8) Aerobik (egzersiz) antrenmanları oyuncularınızın; hız, çeviklik, denge, zıplama, hızlanma ve reflekslerini arttırır. 9) Kaleci antrenmanları kalecilerinizin; hava hakimiyeti, elle tutma(handling), degaj, taç (topu elle oyuna sokma-throwing-kaleciler için anlamı), birebir gibi özelliklerini geliştirir. 10) Taktik antrenmanları oyuncularınızın; oyunu okuma(sezme), kararlılık, pozisyon alma, hareketlenme(movement), takım çalışması ve alan hakimiyeti gibi özelliklerini arttırır. 11) Savunma antrenmanları oyuncularınızın; top kapma, markaj ve konsantrasyonlarını arttırır. 12) Atak antrenmanları oyuncularınızın; pas ve yaratıcılık gibi önemli iki özelliğini arttırır. 13) Şut antrenmanları oyuncularınızın; bitiricilik, şut atma(long shot) ve soğukkanlılık(composure) gibi özelliklerini arttırır. 14) Duran top organizasyonları(set-piece) oyuncularınızın; orta yapma, korner kullanabilme, penaltı kullanabilme, uzun taç atabilme, frikik kullanabilme gibi özelliklerini arttırır. 15) Antrenmanlarınıza atayacağınız koçlarınızın görev yoğunluğuna dikkat etmek zorundasınız. Eğer bir koça çok fazla görev verirseniz, o koç, oyuncularınıza antrenmanın detaylarını aktaramaz. 16) Genç oyuncularınızın antrenman programlarını ayarlarken biraz daha anlayışlı olmanızda fayda vardır. Çünkü genç oyuncularınız çok çabuk gelişir ve bir o kadar da çabuk yorulurlar. 17) Fitness koçlarınız hem genç takımınızı hem de a takımınızı çalıstırırken antrenmanı sadece fiziksel kısmında görevlidir. 18) Alt liglerdeki bir takımı çalıştırırken yapacağınız antrenmanların ağırlığını hızlanma, dayanıklılık gibi fiziksel özelliklere vermeniz gerekir.
Elimden geldiğince mantıklı çevirilerini yaptım. Hatamız oldu ise affola..
emeğine sağlık bunlar o oyun ilerlemesi sırasında gelen bazı önemli bilgilerdi değilmi.
Evet. Merak ettim sitelerden araştırdım ve çevirilerini yapıyorum. Aslına bakılırsa önemli bilgiler ama bizle artık oyunun kaşarları olduğumuzdan pek de tınlamıyoruz bunları.. Gene de arasıra göz ucuyla da olsa bakmakta fayda var derim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme