Şimdi Ara

Hints And Tips'lerde geçen transfer tüyoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A) Başlangıç seviyesi

1) Transfer listesindeki bir oyuncuya kolaylıkla düşük fiyatlarda imza attırabilirsiniz.
    2) 24 yaşın altında ve sözleşmesi bitik bir oyuncuya imza attırmaya kalktığınızda, satan klube belli bir yüzdede para ödersiniz.
    3) Yıldız transferi yaparsanız bu oyuncunun forma satışlarından önemli miktarda gelir elde edersiniz.
    4) Bir oyuncunun favori kluplerinden biriyseniz o oyuncuya kolaylıkla imza attırabilirsiniz.
    5) Takımınızdaki sakat bir oyuncuyu kluplere önerirseniz oyuncunun sakatlığı geçene kadar klupler bu transfere pek yanaşmayacaktır.
    6) Menejerler ile iyi geçinmeniz onların oyuncularını daha kolay almanıza katkıda bulunur.
    7) Başka bir klupte oynayan oyuncu ile ilgilenmeniz, onunla aynı bölgede oynayan sizin oyuncunuzun moralini bozar ve bu da performansına yansır.
    8) Kiralık verdiğiniz bir oyuncudan para kazanıyorsanız o oyuncuyu geri çağıramazsınız.

B) İleri seviye

1) Kısa zaman içinde takımınızın çoğuna teklif geliyorsa bu durum diğer oyuncuların moralini bozar ve performanslarının düşmesine neden olur.
    2) Transfer sezonun bitmesine günler kala, oyun saati durdurulabilir. Bu durum sizin daha ayrıntılı oyuncu aramanıza katkıda bulunur.
    3) Bir yıl içinde iki farklı takımda oynayan bir oyuncuya imza attırdığınız taktirde o oyuncu sizin adınıza bir dönem boyunca oynayamaz.

Elimden geldiğince çevirisini yaptım.. Hatam oldu ise affola... Katkılarınızı bekliyorum..

• Bunlar boyle yaziyor ama her zaman dogru olacak diye bir sey yok.

Ben her kariyerimde Skjelbred'i alirim. Bir kariyerde Skjelbred i 2-3 sezon mc oynatmistim, daha sonra Madrid Moutinho'yu cok ucuza birakinca onu da satin almistim. Skjelbred takimdaki gelecegiyle ilgili basin aciklamasi falan yapmisti. O basin aciklamasina cevap olarak direk seni yedege cekecegim falan derseniz oyuncunun performansi duser tabi ki. Ancak orda iyi olana forma verecegime yakin bir cevap verirseniz oyuncu daha da hirslanir ve performansi artar.

Bir baska olay ise takimlar size oyuncu teklif ettiklerinde oyuncunun fiyati cok da ucuz olsa hemen onlarin onerdigi sozlesmeyi kabul etmeyin. Onlar size diyelim 15mdan onerdiler ise siz 5m teklif edin. Daha sonra onlar sizin onerinizi kabul etmezler, ancak size baska bir teklif sunarlar, bu teklifde de nakit olarak 1-2m geri kalani da 24 ay taksitle odersiniz. Mesela Real Madrid hemen hemen her oyunumda Gago'yu 12m civari bir fiyatdan takimlara onerir bende hep 5-6m teklif ederim, daha sonra onlar bana 9mluk bir teklif ile geri donerler ancak sadece 1.5m u falan nakit olur geri kalani 24 ay taksit olur. Gerci gene de almam Gago'yu, napayim Gago gibi 2. el camasir makinasini.

Italya ligi'nde oynuyorsaniz co-own a dikkat edin. Co-own sistemi altin yumurtlama sistemi. Italya ligi disindaki liglerde yok diye cogu zaman Italya ligi'nde oynarim. Ilk sezon Zuculini'yi 575kdan alip 1 sezon sonra 20m'dan co-ownlayabilirsiniz. Paloschi'yi sezon ortasinda 5m dolardan alip sene sonu 25-30mdan co-ownlayabilirsiniz. Ayni sekilde Laurito'yu ilk sezon sonu 2.5m dolardan alip 2. sezonun sonunda 30dan co-ownlayabilirsiniz, 2. sezonun sonunda istemezseniz 3. sezonun sonunda 50den de co-ownlamak mumkun.
    Italya ligi'ni hor gormeyin, o da bizim kardesimiz.

Yildiz oyuncu transferlerinden daha fazla para kazanmak icin yonetimden finansa dayali yavru klup isteyin. Bu klupler genelde Amerika,Japonya,Cin gibi ulkelerde olur ve yildiz bir oyuncu aldiginizda oralardan baya kar edebilirsiniz. Hatta Ilhan Mansiz gibi samuraya benzeyen oyuncunuz varsa asyalilarin ilgisi daha da artar. Antrenmanlara gelip koniciwa bile diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 17 Ağustos 2009; 1:56:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.