Şimdi Ara

HiperNet mi FiberNet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hipernet 32mbs 50 kota 79tl fibernet 20mbs 50gb kota 65 tl sizce fibernete gecmelimiyim?

• bilgisi olan yokmu?
  • Imkanın varsa geç tabiki bölgende fiber internet varsa tabiki.
  • Kardeş her iki bağlantı türü için hem download hemde upload hızlarını yazabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Kardeş her iki bağlantı türü için hem download hemde upload hızlarını yazabilir misin?

Valla benim suan 30mbs in altina dusmuyor upload 1.80den asagi dusmuyor fiberi bilmiyorum.Ancak bulundugum bolgede internet santrale yakinlik olsun vs cok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 5 Mayıs 2012; 20:51:27 >
  • Kota aynı ama fiyatlar arasında 14 TL fark var. Ayrıca Fiber'den alacağın ping performansı daha iyi olacaktır.
    Bu durumda senin için fibernet fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 5 Mayıs 2012; 20:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Kota aynı ama fiyatlar arasında 14 TL fark var. Ayrıca Fiber'den alacağın ping performansı daha iyi olacaktır.
    Bu durumda senin için fibernet fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Aslinda soyle bisey diyiyim bende heray fazla biseyler indirmem ancak eger herhangi bir premium sitesinden premium alirsam 100gb filan rahat kota geciyor.50mbs 125gb kota 95tl buyuk ihtimal buna gecerim cunku bulundugum yer internet icin turkiye geneline gore cok cok iyi.hayirlisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.