Şimdi Ara

Hipofiz Bezi Sth Boy Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Bu Yazıyı Yazan Benim Arkadaşımdır..;
    BENİM BOYUM 1,66 Ve Boy Konusundan Dolayı Hayelimdeki Basketci Olamiyorum Olamıyorum 1-2 Basketci Arkadaşlara Sordum Hormonlarını Baktır Eğer Hastalığın Yoksa STH ( Kemik Ve Kas ) Hormonu.
    Bunları İğne Ve Püskürtme Yoluyla Tetikletip 2-3 Ay'Da 5-6 Cm Uzayacağımı Eğer Büyüme Hormonların Çok Zayıfsa 15-20 CM E Kadar Çıkabileceğini Söyledi. 6-8 Ay Tedavi Sonrası Ve Özellikle 1 Her Ay Kan Vermem Gerekiyor muş.Uzman Doktor Kontrolü Altında

Üniversite Hastahanesine Gittim Uzman endokrinoloji Kliniğine Girdim Derdimi Anllatım Bana Aile Bireylerin ve Özellikle Anne Babanın Boyunu Sordu Tek Tek Söyledim..

Anne Boyumu Baba Boyumu Sordu.;

Anne Boyu 1,55

Baba Boyu ; 1,88-190

Kardeş Boyu 165 ( 12 Yaşında )

Ve Ailedeki Diğer Bireyleri Sordu.

Amcam ; 181

Amcamın Birinci Oğlu 22 Yaşında 1,85
    Amcamın 2.Oğlu ( 14 yaşında ) 1,83-185 Arası

Büyük Amcam 73 Yaşında ( 1,78 )

Dedem. 170

Dedemin Babası; 183 Müş.

Ortalama 1,80 Ve Üzeri Olman Gerekiyormuş Evet Sıkıntı Olabilir Dedi.Ama bu senin hormonunun bozukluğu anlamına gelmez süt içmemişindir spor yapmamışındır gibi vs saydı.Genede bişey çıkacağını Zan Etmiyorum Ama Alalım Bakalım Dedi Haftaya Sonuç Çıkacak.

Eğer Hormon Tedavisini Bizden Habersiz Yaparsan Dozunu Ayarlamadan Test Yaptırmadan Kanser Olma Riski Var Dedi. Bende Sizin Kontrol Altında Yaparız dedim Testleri Alalım Birde Aylık Tedavi Oluyormuş Kan Verip Tomografi Çekiliyor falan filan.. Sizce Yaptırmalımıyım ? Alın Size Fotolarım

14 YAŞINDA 1,65 Yanımdaki Babam 188

20 Yaş 1,66

Not: Psikologa Görün Gibi Salakça Yorum Yazacaklar Yazmasın Ben İntihar Etmeyi Düşündüm Boyumdan Dolayı Ne Yapsalar Boş O Yüzden Her Riskide Göze Alıyorum.( Bu yazıya da Salakça yorum yazmayın ) Sağlıkçı Arkadaşlar Değerli yorumlarınız Önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzarsin ama benim bildigim bundan sonra 7 ya da 10 Yinede Allah bilir dahiliyeye gorundunmu bide cok dua et cok dua edersen uzarsin son olarak esneme yap

• Yardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.