Şimdi Ara

Hiremco Mars HD kanal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde kipadan bu receiveri aldım.Hem ufak hem de hd özelliği var diye bayağı güzel gelmişti.Ancak bir türlü kanal d, star gibi kanalları bulamıyorum.Kanal aratmadan 11747 frekansı bile bulamıyor.Türksattan avrupa bilmem kanalları çıkıyor 350 tane işe yarar kanallar çıkmıyor.
    Yazılım attım olmadı.Sildim tekrar kurdum uyduları olmadı.6 senelik next cihaz kanalları bulup çatır çatır izletirken bu alet birşeye yaramıyor.
    Bu sorunu daha önce yaşayan ve çözen biri var mı?

• hocam naptın sorunu çözebilidinmi?Bende bu hiremco uydu alıcısını almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisin?
  • Çözemedim tavsiye etmem.Aslında güzel ama kanalları göstermedikten sonra ne yapayım? En önemli kanallar çıkmıyor.
  • Dostum senin sorunun uydu ayarlarıyla alakalı.kutuyla bi alakası yok.yani az kanal gösteren uydu alıcısı çok gösteren uydu alıcısı diye birşey olamaz.sorun kanal taratırken ayarlarda veya lnbde veya kabloda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Dostum senin sorunun uydu ayarlarıyla alakalı.kutuyla bi alakası yok.yani az kanal gösteren uydu alıcısı çok gösteren uydu alıcısı diye birşey olamaz.sorun kanal taratırken ayarlarda veya lnbde veya kabloda olabilir

Öyle bir sorun olsa aynı çanağa eski next uydu alıcıyı takınca neden bu aletin bulamadığı kanalları neredeyse %100'e yakın kalitede bulup izletiyor?
    Bunu söküp eski receiveri takıyorum tüm kanallar var.Sistemde sorun yok.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Menü arama ayarlarında bi püf noktası olabilir.tv ciye göstermenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Menü arama ayarlarında bi püf noktası olabilir.tv ciye göstermenizi öneririm

Yok hocam.Yıllarca goldmaster, next cihazlarla uğraştım.Milletin uydularına ben ayar yaptım.Bu cihaz Allahın cezası birşey.Türlü türlü arama yaptım yok.Frekansları görmüyor bile.Zaten üreten firmada hayır yok.Bunu üretip satmışlar ama ne internette düzgün bilgi ne birşey var.Sanki bunu onlar üretmemiş.Sadece kullanım kılavuzu ve 1-2 yazılım var.Neyse gider trident marka bir cihaz alır kullanır giderim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı cihazı ben de kullanıyorum.Kipadan almıştım.Bende böyle bir sorun olmadı.
    Cihazdan son derece memnunum.
    Garantiye gönderseniz iyi olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.