Şimdi Ara

Hırsızların geldiği son nokta :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde aracımı sitenin otoparkına parkederdim fakat dün gece binanın önüne park ediyim dedim ve sabah kalktığımda aracımın önündeki wolksvagen ambleminin ve sağ ön tekerleğin plastik jant kapağının olmadığını gördüm :D
    Böyle birşey ilk defa başıma geliyor, evimin yakınında da sanayi var, acaba kasıtlımı yapıldıki ?

• Naptın sen dostum? Keşke kendi park yerine koysaydın aracını. Muhtemelen senin arabayı koyduğun yere başka birisi sürekli aracını koyuyordu. Baktıki kendi park yerinde başka bir araç var, uyarı olarak aracın logosunu ve jant kapağını sökmüş. Genelde silecek kaldırırlar ama senin olay biraz farklı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Naptın sen dostum? Keşke kendi park yerine koysaydın aracını. Muhtemelen senin arabayı koyduğun yere başka birisi sürekli aracını koyuyordu. Baktıki kendi park yerinde başka bir araç var, uyarı olarak aracın logosunu ve jant kapağını sökmüş. Genelde silecek kaldırırlar ama senin olay biraz farklı olmuş
    O değilde, hırsız tarafından mağdur edilip gülenide ilk kez görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Naptın sen dostum? Keşke kendi park yerine koysaydın aracını. Muhtemelen senin arabayı koyduğun yere başka birisi sürekli aracını koyuyordu. Baktıki kendi park yerinde başka bir araç var, uyarı olarak aracın logosunu ve jant kapağını sökmüş. Genelde silecek kaldırırlar ama senin olay biraz farklı olmuş
    Yok yani binadaki herkesi tanıyorum ve hepsi iyi insanlar onlar yapmazlar heralde ama bilemedim Yani tapulamışmı orayı kimse parkedemiyo, bende o binada oturuyorum ? Hani dediğiniz gibi silecekleri kaldırsalardı keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarisEnough

Ne yapıyım ağlayımmı yani ? Olmuşla ölmüşe çare yok, Hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali0671

quote:

Herkes senin gibi iyimser olabilse...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    çalmamışlar, ihtiyaç sahibi birisi sosyal paylaşımda bulunmuş sadece...

boşverin, sadakaya sayın. dünyada göreceğiniz en büyük derdiniz bu olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

Haklı diyosunuz. Babam bırak yaptırma arabanın nazarlığı olsun diyoda, araba çok çirkin duruma geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aya

Haklı diyosunuz. Babam bırak yaptırma arabanın nazarlığı olsun diyoda, araba çok çirkin duruma geldi

Alıntıları Göster
    Çünkü o bir vw Bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Self Control -- 15 Mart 2012; 14:25:13 >

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Alıntıları Göster
    Hırsız ne yapsın tek jant kapağını? Ya çocuk işi ya da aynı jant kapağına ihtiyacı olan psikolojisi bozuk bir insanın işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, ilginç olmuş logo ve jant kapagının kaybolması..eksikleri tamamlamışlar sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

geçmiş olsun, ilginç olmuş logo ve jant kapagının kaybolması..eksikleri tamamlamışlar sanki

Alıntıları Göster
    önceden mersoların yıldızlarını sökerlerdi. şimdi olay vw ye mi kaydı. :)

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

geçmiş olsun

Anlamadığım bişey var, nasıl çıkardı acaba o amblemi çok merak ediyorum, çok titiz çalışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    bir jetta degil.

yoksa?!

gecmis olsun, sadaka sayin denildigi gibi, sonucta sinir kupu olsan ne yazar kim aldi nereye goturdu napti bulamazsin.

2 secenegin var, ya bundan kelli kapaliya birakicaksin aracini yada bu gece ayni yere parkedip pusuya yaticaksin. ben olsam jant kapagi icin degmez derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 14 Mart 2012; 14:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

bir jetta degil.

yoksa?!

gecmis olsun, sadaka sayin denildigi gibi, sonucta sinir kupu olsan ne yazar kim aldi nereye goturdu napti bulamazsin.

2 secenegin var, ya bundan kelli kapaliya birakicaksin aracini yada bu gece ayni yere parkedip pusuya yaticaksin. ben olsam jant kapagi icin degmez derdim.

Jetta'nın değil jant kapağı, sibop kapağı için bile bi gece beklerim pusuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 14 Mart 2012; 14:45:09 >
  • quote:

bir jetta degil.

yoksa?!

Aracı bugün yine aynı yere park etcem, pusuya yatmaya filan gerek yok eğer sabahleyin yine tatsız bir olayla karşılaşırsam otoparka parketcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

bir jetta degil.

yoksa?!

tabi, mutlaka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

bir jetta degil.

yoksa?!

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, sanayiden olacağını sanmıyorum, ya çoluk çocuk işidir ama temiz çalışmış diyorsunuz, sanayideki bir araca o parçalar lazım olmuş olabilir

bizim arabanın da alüminyum jantın ortasındaki plastik kapağı çalmışlardı, servisten 2 tan almıştık 1 daha çalınırsa diye

@ali0671;
    forumdaki sorun sebebiyle 2 kez özel mesaj gönderim, garip garip hatalar veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Mart 2012; 15:17:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

geçmiş olsun, sanayiden olacağını sanmıyorum, ya çoluk çocuk işidir ama temiz çalışmış diyorsunuz, sanayideki bir araca o parçalar lazım olmuş olabilir

bizim arabanın da alüminyum jantın ortasındaki plastik kapağı çalmışlardı, servisten 2 tan almıştık 1 daha çalınırsa diye

@ali0671;
    forumdaki sorun sebebiyle 2 kez özel mesaj gönderim, garip garip hatalar veriyordu

Özel mesajlarınız gelmedi, gelen kutusundaki eski mesajlarda yok olmuş, site bakım aşamasında galiba Sanayicilerde işi biliyolar artık Sizede geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.