HIS HD 4870 iCooler x3 Native HDMI 1GB(256bit) GDDR5 PCIe ekran kartını alıcam zotac 9500 gt 1gb 128 bit ve 100tl vericem fazlamı veriyorum. hıs hd 4870 ekran kartı son çıkan oyunları yüksek çözünürlükte oynarmı.?
Battlefield 3'ü 1280x1024 ultra 4xaa şeklinde 25-30 kare minimum olmak üzere oynadım. En fazla 19'' monitör çözünürlüğüne kadar dayanabilir. Üzerinde ise sıkıntı yaratabilir. Ayrıca fiyat olarak normal seviyede 9500GT 50 tl etse 100 lira vereceksiniz 150 tlye normal ki piyasası da o kadar. Seçim sizin tabi ki
güç kaynağını yeterliyse alabilrisiniz çift 6 pin güç girişi vardır.
ben olsam 9500gt'yi satar 100değil 150 verip 5850 alırım 4870'den çok daha iyidir.
beyler monitör 23 inc oyunlarda problem olurmu.?
Ultra grafiklerde oynatmaz... yüksek çözünürlüklerde takılmalar yaşarsın kısaca evet 23" de sorun yaşarsın.
bütçem kısıtlı ne alcam ozamn ben :(
quote:
Orijinalden alıntı: xPeRFeCTx
HIS HD 4870 iCooler x3 Native HDMI 1GB(256bit) GDDR5 PCIe ekran kartını alıcam zotac 9500 gt 1gb 128 bit ve 100tl vericem fazlamı veriyorum. hıs hd 4870 ekran kartı son çıkan oyunları yüksek çözünürlükte oynarmı.?
ben bizzat bu kartın 512 mb modelini kullanıyorum.....işlemci darboğazı olmasına rağmen battlefield 3'ü 25 fps ye düşmeden oynatıyor hemde ultrada işte buyrun konusu.....http://forum.donanimhaber.com/m_55174443/mpage_1/f_/key_//tm.htm
benim alcagım 1 gb yanı alımmı artık kesinleşti alıcam bu ekran kartını
quote:
benim alcagım 1 gb yanı alımmı artık kesinleşti alıcam bu ekran kartını
hocam alın ama alacaksanız 2. el sağlam bir kart alın çünkü artık bu kartın sıfırına para verilmez.....''azimbilgisayar''nicki bir abiden aldım şuanki ekran kartını çok iyi bir abidir güvenilirdir...sende ondan al derim....
ben başka bir abiden alcam 2. el saglam kutulu felan yarın alıcam inşllah iyidir oyunlarda problem yaratmaz
quote:
ben başka bir abiden alcam 2. el saglam kutulu felan yarın alıcam inşllah iyidir oyunlarda problem yaratmaz
kart sağlamsa hertürlü oyunu oynatır hiç dert etme....
saglam benim ekran 23" inşallah çözünürlük konusunda problem olmaz .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme