Şimdi Ara

HİS HD3870 Iceq3 te kırık 2 diyot direnç kondansatör GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü 2. el aldım ama aldıktan sonra fark ettim ki üzerinde 2 adet diyot kondansatör kırık ama çalışmasında bir problem yok.

[img=http://img188.imageshack.us/img188/6760/ggggqus.th.jpg]

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce ben bunu tamir mi edeyim yoksa bu şekilde kullanayım mı bir problemolur ?mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadosa -- 31 Ağustos 2009; 10:48:47 >

• Bence tamir ettir zaten orda fazla bir iş yok. İşi sağlama al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By ilKer

Bence tamir ettir zaten orda fazla bir iş yok. İşi sağlama al.

katılıyorum...
  • tmm tamir ettireyim ama 2 diyottan birinin bir bacağının yoluda gitmiş yapılması imkansız gibi bir sey şimdi yapmaya kalkıp daha da berbat etmek istemiyorum :D ama diğerini takarım o problem olmaz.
  • Verdiğin resimde kare içine aldığın SMD devre elemanları kondansatör. Devredeki yerini ve görevini tahmin etmek zor olsada, paralelindeki devre elemanlarına bakarak çift kanal bir devrenin (büyük ihtimalle DVI stereo ses devresi) parçaları gibi duruyor. DVI ses çıkışını vs.. kullanmıyorsanız veya düşünmüyorsanız, tamir etmeyin, bu şekilde kullanın bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Verdiğin resimde kare içine aldığın SMD devre elemanları kondansatör. Devredeki yerini ve görevini tahmin etmek zor olsada, paralelindeki devre elemanlarına bakarak çift kanal bir devrenin (büyük ihtimalle DVI stereo ses devresi) parçaları gibi duruyor. DVI ses çıkışını vs.. kullanmıyorsanız veya düşünmüyorsanız, tamir etmeyin, bu şekilde kullanın bir sorun çıkmaz.

Dostum ilgin için çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı, resmini çekmiş olduğum bölüm tam ram altına denk geliyor ama çalışmasında bir sıkıntı yok dediğin gibi en iyisi ben hiç ellemeyeyim ilgin için tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.