Bildirim
HİS HD4670 ve Sapphire HD 4670 Yardım...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İşlemci ve bellek hızlarına bak. Hızlı olanı alırsın. 300w hd4670 için yeterli. Ben de kendi bilgisayarımda 300w kıytırık psu ile kullanıyorum. -
His inkini almanın öneririm
300w yeter o kartlara -
peki his ile sapphire'in güç istekleri yada sıcaklık farkları varmıdır mesela his 'in soğutması sapphire'in soğutmasından iyimidir? -
hd 4670 alırken dikkat etmen özelliklerden biri DDR3 1746 mhz ve GDDR3 2000 mhz
ucuza kaçmak için ddr3 bellek koyup yavaş kart satıyorlar ben sapphire tavsiye ediyorum -
1746 ile 2000 arasında çok fazla fark varmıdır benim için önemli olan psu değiştirmemek belki sapphire alırsam psu ihtiyacımda olucak... -
ayrıca 1 gb bellekli sapphire ve his marka kartların daha hiç 2000 mhz li olanına rastlamadım o 2000 mhz 512mb olanlarda var sanırım yardımlarınızı bekliyorum.... -
arkadaşlar lütfen okuduktan sonra yorum yazınız yardıma ihtiyacım var.... -
ATI alacaksan, HIS veya POWERCOLOR almanı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X