merhaba arkadaşlar. hıs hd4850 aldım performansı hemen hemen istedigim gibiydi 1 hafta sonra 1 tane daha aldım ve cf yaptım fakat daha uzun süreli ıyun deneyimim olmadı elimdeki msı8800gt oc li versiyonu 512mb di monitör ise 1920.1080 idi oyüzden 2 adet hd4850 1gb aldım ve cf yaptım.fakat küçük çaplı testler daha yapamadım.cf deki korkularmdan bir tanesi boşta iken fazla güç tüketimi olacagı yönündeydi tabiki oda yapılan testlerin dogrultusundaydı ama güç kaynagım watt göstergeli oldugu için kasadan bşta iken çekilen güç 110-122 arasında 9.5 sürücü yüklü xp 32 bit kullanıyorum. bu yönde biraz rahatladım. fakat 3DM06 ya giremiyorum.program yanıt vermiyor. nvıda da böyle bir sorun olmuyordu.tabiki 3dm06 testi çözüm degil ama gene oradaki sonucu çok merak ediyorum.sizlerin yardımlarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden bana zaman ayırdıgınız için çok teşekkür ederim.
sorunun çözümü için iki yöntem var. biri 3dmark dosyalarında yapılan küçük bi değişiklik(sanırım bi dosyayı siliyoduk). ikinci yöntem olarak 3dmark için hotfix yaması yüklemek.her ikisini de google dan küçük bi araştırmayla bulabilirsin.