Şimdi Ara

HIS Marka ATI RADEON 9700 Pro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HIS, EXCALIBUR Marka ATI RADEON 9700 Pro<--Tıkla. Full kutulu, ilk alındığında 650 milyon + kdv ye alınmış faturası war.

Kaça satılabilir acaba, bir bilgisi olan warmı ?

128 MB ve 256 Bit !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 7 Ekim 2005, 21:34:03 >

• 140-150
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

140-150

140-150
    $ vs TL.- ?
  • YTL tabiki
    150 dolara 9800 pro rahat bulursun
  • 150-160 milyon eder.
  • 100 150 üstünü vermem
  • ikinci elede yazdım...fic marka 9700proyu 135milyona aldı bir arkadaşım..ona göre bir fiyat belirle kendin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

ikinci elede yazdım...fic marka 9700proyu 135milyona aldı bir arkadaşım..ona göre bir fiyat belirle kendin...

Abi, o çok ficik bi kart bu, HIS. HIS'in üstüne ati kart yapan firma yok. Bunu herkes bilir sanırım. haa.. unuttuuuum, saf bakır soğutucular da var, ramlerin üstündeeee.. yaa.. o da para eder dimiii..?

Sanırım, hepsi beraber 175TL felan etmesi lazım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 7 Ekim 2005, 23:09:29 >

• vermez kimse 175ytl 9700pro'ya.1 ay öncesine kadar kdv dahil 220 ytl'ye sıfır 9800pro satılıyordu gigatekte.150 ytl uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 7 Ekim 2005, 23:17:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROC

quote:

ikinci elede yazdım...fic marka 9700proyu 135milyona aldı bir arkadaşım..ona göre bir fiyat belirle kendin...

Abi, o çok ficik bi kart bu, HIS. HIS'in üstüne ati kart yapan firma yok. Bunu herkes bilir sanırım. haa.. unuttuuuum, saf bakır soğutucular da var, ramlerin üstündeeee.. yaa.. o da para eder dimiii..?

his'in fic'den n gibi bi üstünlüü war merak ettim arkadaşım bi yazabilirmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: ikista

quote:

Orjinalden alıntı: CROC

quote:

his'in fic'den n gibi bi üstünlüü war merak ettim arkadaşım bi yazabilirmisin?

ben yazacaktım sen yazmışsın ikista aynı seri ficleri aldık ama ben sizin kadar şanslı değilim sizin ramler hynix bendeki infineon 9700 rami ama buna rağmen kart baya performanslı

• ewt alperen ama o fiyata yinede çok ii kart

benimki daha yeni yeni yetmemeye başlıyo full oynıyamadıım bi fear war bi d doom3

bu kart hala iş yapıyo
  • Bencede hala iş yapyor ama 175 çok fazla istiyorsun 150ye satabilirsen iyi olur veya hiç satma yedek bir makineye tak...Bu kartlar böyle bir ton para verirsin sonrası 0...İhtiyacın yoksa satma elinde kalsın..
  • 9700 Pro alacağıma sıfır 6600 alırım 175 ytl ye daha iyi,120 ytl ye felan gider diye düşünüyorum ayrıca takas düşünürsen benim 9550 yi sana veriyim üstüne biraz daha eklerim?
  • yaklaşık 160-170 ytl civarına powercolor 128 mb 256 bit 9700pro aldım üzerinde ac silencer ve ramsinkler de vardı
    1 ay önce aldım
  • Testlerine baktım da bu kartın.
    Tİ 4400 - 4600' leri geçmiş hep.

Bu efsane kart şimdilerde, 30 liralara gidiyor.

• 4 yıllık bir *HORT* mu?!? ama niye?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 8 Nisan 2009; 4:00:18 >
  • Hey gidi günler

Yaşlandık yaw baksanıza o zamanlar yazım şeklim bile farklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.