Bildirim
his radeon 9550 ekran kartı sorun????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eski sürücüyü tam kaldıramamış olabilirsin.Ben format atmanı,ardından güncel sürücüleri yüklemeni öneririm. -
ama onboard kart vardı agp kart ilk defa taktım eski sürücü yoktu yani -
bios tan dahili kartı devre dışı bırakmayı dene. -
onuda yaptım -
driver olarak paketten çıkan sürücüyü kurdum bilgisayar çalışıyor fakat oyuna girince reset yiyiyor -
geriye kalıyor iki sebeb.
birincisi ekran kartının fazla ısınmasından;
ikincisi de güç kaynağından. -
fazla ısınmaya nasıl çözüm buluruz peki -
ayrıca powersupply için o kart o kadar fazla mı ya 256 mb 128 bit radeon 9550 neticede ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: derin138
ayrıca powersupply için o kart o kadar fazla mı ya 256 mb 128 bit radeon 9550 neticede ???
ben sadece sebeblerini genelleme yaparak yazdım yoksa senin güç kaynağının marka ve modelini ben nerden bileyim.
gelelim asıl konuya sen yavaş yavaş para biriktirmeye başla yeni bir ekran kartı almak için. -
quote:
Orjinalden alıntı: Premier2007
quote:
Orjinalden alıntı: derin138
ayrıca powersupply için o kart o kadar fazla mı ya 256 mb 128 bit radeon 9550 neticede ???
ben sadece sebeblerini genelleme yaparak yazdım yoksa senin güç kaynağının marka ve modelini ben nerden bileyim.
gelelim asıl konuya sen yavaş yavaş para biriktirmeye başla yeni bir ekran kartı almak için.
yanlış anladın ben sana öyle diyorsun demedim yani o kart zorlarmı onu demek istedim kartı makine eski sistem olduğu için aldık o yüzden söylüyorum
-
hocam maddi durumunu bilmiyorum ama yeni bir sistem toplaman daha iyi olur bence.ayrıca ben seni yanlış anlamadım ki -
neyse bakacağız artık çaresine bir şekilde olmadı kartı iade edeceğiz : -
dünyanın en iyi ekran kartınıda alsan sonuçta AGP.gidebileceği yere kadar gitti .bir çok anakart firması AGP desteğini kaldırdı zaten.elindeki sistemi kullanırken yavaş yavaş yeni sistem oluşturmaya başlayabilirsin benim gibi.şu anda imzamdaki sistemi yaklaşık bir buçuk ay sürede kurdum.ayrıca sana diyeceğim en son ekran kartı alman. -
eyvallah yardımlar için benim sistem değil zaten eniştemin bilgisayarı benimki daha iyide işte hevsimiz kursağımızda kaldı birden bire kapanınca hiç değilse bizi götüreceği yere kadar götürebilecek çare bulsaydık -
çare mi istiyorsun.buyur o zaman.astarı yüzünden pahalı olcak ama.
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=IXG-80C -
eyvallah birde buna bakalım -
powersupply bende buna benzer bir sorun oluşmuştu değiştirdim sorun hallodu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X