Bildirim
HIT MUSICS MAIN TOPIC.TRANCE,HOUSE etc.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dinleyin la valla değer. -
the looks
the hips
the tits..
hastasiyizz
oss doneminde haftada bir dinlemeden rahat edemiyodum bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: derZyklus
the looks
the hips
the tits..
hastasiyizz
oss doneminde haftada bir dinlemeden rahat edemiyodum bunu
Hergün 20 sefer dinliyorum -
bu ismi bir daha gördüğümde soğukkanlı ama seri bi şekilde arkamı dönüp ordan uzaklaşmama sebep olan yalnızca ilk 10sn sini dinlemekti. -
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
bu ismi bir daha gördüğümde soğukkanlı ama seri bi şekilde arkamı dönüp ordan uzaklaşmama sebep olan yalnızca ilk 10sn sini dinlemekti.
Psikolojik destek al -
tırt -
Bayanlar dehşet... -
-
Şunıda dinleyin
http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=channel -
quote:
Orijinalden alıntı: GLAMOUR.
quote:
bu ismi bir daha gördüğümde soğukkanlı ama seri bi şekilde arkamı dönüp ordan uzaklaşmama sebep olan yalnızca ilk 10sn sini dinlemekti.
Psikolojik destek al
dostum şarkı dinlemeyi pek sevmem de ben daha çok "müzik" dinlemeyi seviyorum. Rezil bi elektronik ritm üzerine 2-3 tane kalitesiz insanın hımır kımır konuşmaları sanat ı bile geçtim çok acınası bi durum. Acınası olanda insanların bunu çok beğenmesi o değersiz tiplere tonla para aktarması...
-
quote:
quote:
quote:
Psikolojik destek al
dostum şarkı dinlemeyi pek sevmem de ben daha çok "müzik" dinlemeyi seviyorum. Rezil bi elektronik ritm üzerine 2-3 tane kalitesiz insanın hımır kımır konuşmaları sanat ı bile geçtim çok acınası bi durum. Acınası olanda insanların bunu çok beğenmesi o değersiz tiplere tonla para aktarması...
2. dinle bakam hacu
-
Uçanpırasa haklı -
Bunun nesi bağımlılık yaptı. 2 dk 42 saniyeme acıdım -
Abi adam da sanat eseri dememis ki hava gazi bisey iste, kafayi bosaltiyo mu bosaltiyo -
quote:
Orijinalden alıntı: ImbaLanceD
Bunun nesi bağımlılık yaptı. 2 dk 42 saniyeme acıdım
Zevk renk meselesi. -
quote:
Abi adam da sanat eseri dememis ki hava gazi bisey iste, kafayi bosaltiyo mu bosaltiyo
al boşalt kafayı
http://www.youtube.com/watch?v=quPliK3eAy4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 11 Ağustos 2009; 14:32:09 > -
http://www.youtube.com/watch?v=jzy2dgEUOhY
Hepsinden güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mushmula
quote:
Abi adam da sanat eseri dememis ki hava gazi bisey iste, kafayi bosaltiyo mu bosaltiyo
al boşalt kafayı
http://www.youtube.com/watch?v=quPliK3eAy4
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Psikolojik destek al
2. dinle bakam hacu
Dostum şu an üzüldüm adına. Gerçektende 1.paylaştığın şarkı ile 2.paylaştığın şarkı arasında fark olduğuna inanıyosun. Sadece boş konuşan kişi farklı.
Ayrıca @ Mashmula
Death sucks dude.
Benzer içerikler
- sevgilinin eski sevgilisi ile yaşadıkları
- ucuz kitap al güvenilir mi
- almanya teknoloji mağazaları
- yutkunurken boğazda balgam hissi
- en yaratıcı emlakçı isimleri
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X