Şimdi Ara

Hitachi klima İPİ şaşırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlara baktımda içimden oha dedim ne bu ya cihazın fiyatına bakın
    14000 btu japon premıum ınverter klima hitachi 4250 tl cik siz buna oha dermisiniz acaba, herhalde satmaya niyetleri yok

http://www.ipi.com.tr/fiyat.htm

Hitachi klima İPİ şaşırmış

• Hakikaten oha. Bir de montaj dahil değil diyor. Bu fiyata kim alır acaba bu klimaları. Toshiba Super Daisekai bile bu kadar pahalı değil be.
  • fiyat yüksek ama ısınmak için hitachi
  • Selamlar bende Hitachi RAS18-CH5 klima aldım,3 gün sonra takılacak..,ancak sonradan farkettim cihaz R22 gazlıymış,bu sorun olur mu acaba çünkü piyasadaki birinci sınıf cihazların coğu 410 gazlı..:(
    Kullanacağım alan 23 m2 çift cam ve sonkat(çatı var).klimayı ısıtma amacıyla kullanacağım.
    Bu modelden kullanan yada bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.,ısıtma olarak beni yara yolda bırakırmı (Airfel gold plazma serisi 18000 li klimadan hiç memnun kalmadım 0 derecede resmen soğuk üflüyordu)
    yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashamon78

Selamlar bende Hitachi RAS18-CH5 klima aldım,3 gün sonra takılacak..,ancak sonradan farkettim cihaz R22 gazlıymış,bu sorun olur mu acaba çünkü piyasadaki birinci sınıf cihazların coğu 410 gazlı..:(
    Kullanacağım alan 23 m2 çift cam ve sonkat(çatı var).klimayı ısıtma amacıyla kullanacağım.
    Bu modelden kullanan yada bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.,ısıtma olarak beni yara yolda bırakırmı (Airfel gold plazma serisi 18000 li klimadan hiç memnun kalmadım 0 derecede resmen soğuk üflüyordu)
    yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

bırakın 18.000 liği 12.000 lik bile yolda bırakmaz evet gold plazma serisi çok kaliteli bi ürün değil haklısınız.R22 şimdilik herhangi bi sıkıntı yaratmaz Türkiyenin %80 i hala bu gazlı cihaz kullandığı düşünülürse aynı olay buzdolabında yaşandı bi 2015 de heryerde üretimi durucak ondan sonra gaz ekliceğiniz yeri,ne cihazı değiştirmek zorunda kalıcaksınız ama bu ha diyince olcak bi iş değil ama yeni cihazlarda R410A almak tabiki en mantıklısı.

• hitachi premium serisi ev çok yükset fiyatta; ama şu an dünyada en iyi klima gibi gözüküyor. inşallah alan biri olurda tecrübelerini paylaşır bizimle
  • Evet Hitachi nin gerçekten ısıtma preformansı şu an için etkileyici,dışarısı 12 derece 26 dereceye ayarladım 10 dk içerisinde ortamı 24 dereceye getirdi..tabii 0 derece yada -1 -2 derecelerde de aynı performansı gösterirse beklentilerimi tam olarak karşıladı diyebilirim.Fatura olarak şu an birşey diyemeyeceğim ancak ilk faturada bilgileri paylaşırım.
    buradan klima alacak arkadaşlara tavsiyem ısıtma amaçlı kullanacakalarsa kesinlikle biraz daha fazla verip kaliteli bir marka alın.geçen sene 1500 tl verip aldığım Airfel gold plazma resmen sinir sistemimi bozdu +500 tl : hitachi (vb):kalite ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rashamon78 kardeşim senin aldığın hitachinin hangi modeli? baya iyiymiş klima hayırlı olsun kardeşim.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet izmirli

rashamon78 kardeşim senin aldığın hitachinin hangi modeli? baya iyiymiş klima hayırlı olsun kardeşim.........

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.klima Hitachi RAS18-CH5 ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.