Şimdi Ara

Hitachi Marka Harddiskler (HDD) Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sistemimde 120 GB SSD var. Windows yüklü. Yerel disk D olarak kullanmak için Hitachi marka harddisk almayı düşünüyorum. Sebebini sorarsanız fiyatları çok uygun. Normalde diğer markaların 1TB harddiskleri 200 lira iken, Hitachi marka 2TB harddisk 200 lira. 3TB harddisk ise 320 lira civarında. 7/24 güvenlik diski diyorlar ama iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum.

Bilgisayarım güncel oyunları kaldıracak vaziyette. 3TB olanını almayı düşünüyorum. Bütün oyunları, videoları, resimleri bu harddiske yükleyeceğim.

Bu harddiskleri kullanan var mı? Performansından memnun musunuz? Önerir misiniz?

2TB Modeli:http://www.hepsiburada.com/hitachi-ultrastar-2tb-hua723020ala641-3-5-7200rpm-sata-6-0gb-s-sabit-disk-p-HBV000007S3AI

3TB Modeli:http://www.hepsiburada.com/hitachi-3tb-hus724030ale641-3-5-7200rpm-sataiii-6-0gb-s-sabit-disk-p-HBV000007S3AG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo_dur -- 19 Eylül 2017; 21:45:15 >

• western digital satın aldı hitacı hdd'yi , HGST oldu adı ,kalitesiz bi ürün degil,fiyatını begendiysen alabilirsin
    internetten incelemelerine bakabilirsin,yabancı sitelerde vardı diye hatırlıyorum
  • Bende 500 GB kapasiteli olan bi hdd var bayadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo_dur M kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce hitachi ultrastar 3TB modelini aldim. cm silencio kasaya ragmen seri okuma/yazma sirasinda sesi net bir biçimde dışarıdan duyuluyor. çok sessiz bir disk aramıyorsan f/p oranı gayet makul ve hızlı bir disk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum,

Hitachi ve Fijutsu markaları geçmişten beri çok güvenilir mekanik diskler üretiyorlar... inanck arkadaşın belirttiği gibi geçmişten bu yana her iki markanın da diskleri traktör motoru gibi ses çıkartıyorlar.

Fakat, bende her iki markanın da (Hitachi 5.4GB,8.4GB,32GB - Fijutsu 8.4GB,16GB,100GB) disklerini kullandım ve halen zaman, zaman çalıştırıyorum. Halen taş gibi çalışıyorlar.

Güncel olarak da Hitachi 2TB'lık mekanik diskini 1 sene önce aldım. Kullandım ve 10-15günde bir 48saat boyunca sürekli tam devir dönerek çalıştıyorum, sesli ama güzel.

Uzun süreli olarak kullancağın ve güvenebileceğin günümüz markaları arasında Segate var. Şahsi görüşümdür, WD ürünlerini tavsiye etmiyorum.

Saygılar.
    Sercan AKDİŞ
  • %90 bu diskler refurbished bu firma daha öncede refurbished disk satiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    +1 Bende bunu söylemeye gelmiştim. N11 de benzer ürünler satılıyor. Satıcıya sordum, refurbished ürün demişti.
  • Ucuz satılmasının sebebi birçoğunun yenilenmiş ürün olmasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.