Şimdi Ara

Hitachi Travelstar 5K500.B sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG marka LGR48 model laptopun Hitachi marka Travelstar 5K500.B model 500GB harddiskinde sebepsiz yere sorun yaşadım.bilgisayarı normal kullanırken birden kendi kendine reset attı ve bir daha açılırken açılış ekranında dondu kaldı.içinde önemli dosyalar olmasa uğraşmayacağım kadar ufak bi kapasite ama içindekilere ihtiyacım var.biosa bile girmiyor.hardiski söktükten sonra biosa girebiliyorum.başka bilgisayarlara bağladım harddiski ve taktığım hiç bir bilgisayar görmüyor hardiski ne bios ne de windowsta.gayet basit biçimde normaldir harddisk bozulmuştur diye düşündüm ama sonra birkaç yerde bu harddiskin bir çeşit data encryption gibi bi özelliği falan olduğunu gördüm.ve bir şifresi olduğu o şifre unutulduysa falan girmenin mümkün olmadığı yazılmıştı.ama şöyle bi sorun var.ben hiç şifre falan koymadım öyle bir seçenek görmedim.hırsızlığa falan karşı güvenlik amaçlı öyle birşey olduğu yazıyordu.merak ettiğim ve danışmak istediğim konu şu, başına böyle talihsiz bir saçmalık gelen ya da konu hakkında bilgisi olan insanlar varsa çözüm yollarını söyleyebilir mi.teşekkürler

• Şifre olduğunu sanmıyorum bozulmuş gibi duruyor. Usb kutuda deneme şansın oldumu? Son seçenek olrakta hdd kartını değiştirebilirsin ama bu modelin kartını bulmak kolay olmayacaktır.
  • harici olarak deniyemedim.ama bilgisayarı usb windowstan açıp sonra açıkken bağlamayı denedim normal satadan ama olmadı.harici kutuma ulaştığımda deniyeceğim yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.