Şimdi Ara

HITACHI Travelstar Z5k320 Hts543232a7a384 2.5' 320 Gb Sata Hdd Hitachi Z5K320 - 107.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• detaylara bakan yok mu  

• MAĞAZA NOTU 5400 RPM ÜRÜNLER ÇALIŞAN LAPTOPLARDAN KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN ÇIKARTILMIŞ TÜM TESTLERİ YAPILMIŞ KUSURSUZ ÜRÜNLERDİR ADINIZA FATURALI 6 AY GARANTİLİDİR

adıma fatura ediyorsa nasıl 6 ay garanti oluyor ve 2.el malzemeyi nasıl bana 0 diye faturalandırıyor biraz kurcalasak ne cıkacak kim bilir.

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Satıcı İzoly arkadaşlar aman uzak durun, kendileri sahte SSD ve HDD satmak konusunda oldukça meşhurdur almayı düşünen arkadaşlar olursa şimdiden uyarayım da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • satıcıyı bilmem ama 2. el hdd bu fiyatı da ucuz gibi gelmedi. Haa uğraşırım diyorsanız alırsınız denersiniz sorun yoksa devam varsa iade edersiniz kabul eder mi bilmem. Ama fırsat olarak hiçbir yanı yok

• detaylara bakan yok mu HITACHI Travelstar Z5k320 Hts543232a7a384 2.5" 320 Gb Sata Hdd Hitachi Z5K320 - 107.99 TL 

• MAĞAZA NOTU 5400 RPM ÜRÜNLER ÇALIŞAN LAPTOPLARDAN KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN ÇIKARTILMIŞ TÜM TESTLERİ YAPILMIŞ KUSURSUZ ÜRÜNLERDİR ADINIZA FATURALI 6 AY GARANTİLİDİR

adıma fatura ediyorsa nasıl 6 ay garanti oluyor ve 2.el malzemeyi nasıl bana 0 diye faturalandırıyor biraz kurcalasak ne cıkacak kim bilir.

• Ikinci el alın daha iyi. Geçen 500 gb yenilenmiş aldım okuma hızı 35 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende bir tane başka satıcıdan aldım hepsiburada üzerinden. Yalandan varlığı yetecekti. İçinde yüz tane bad sector vardı. Yine de ihtiyacımı gördü.

Resimli yorum yaptım hepsiburada yayınlamadı. Olumsuz yorum yazamazmışız...

• bu devirde 500 GB hard disk mi ? elimde 5-6 tane var , bedava veriyorum alan yok ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekanik disk almayın...

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

bedava veriyorsanız alıcı ödemeli gönderin hocam adres yazayım HITACHI Travelstar Z5k320 Hts543232a7a384 2.5" 320 Gb Sata Hdd Hitachi Z5K320 - 107.99 TL 

100 liraya alabilirim bir tane hocam 🤭

• ilk mesaj atan 3 kişiye gitti HITACHI Travelstar Z5k320 Hts543232a7a384 2.5" 320 Gb Sata Hdd Hitachi Z5K320 - 107.99 TL

Varsa alabilir miyiz?

alıcı ödemeli kargo yaparsanız almak isterim yazmıstım ama duyulmadı demekki HITACHI Travelstar Z5k320 Hts543232a7a384 2.5" 320 Gb Sata Hdd Hitachi Z5K320 - 107.99 TL 

Kaldı mı hocam :)

• xxxcem kullanıcısına yanıt

foruma fazla girmiyorum özel mesajlara mail bildirimi geliyor

• Harici hdd ihtiyacı olan varsa 500 tl ye 1 tb usb 3 kutusunda verebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.