Şimdi Ara

HİTİT TIP (ÇORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitit Üniversitesi tıp fakültesinde okuyorum sorularınızı cevaplayabilirim.

• fakültenin imkanlarından ve şehirden bahsedebilirsiniz
  • Yurt imkanlari nasil? Bu sene sizce kac binle kapatabilir?
  • Labaratuvar yeterli mi? Akredite var mı?
  • Şehir orta büyüklükte bir anadolu şehri genel olarak ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz avmsi, kafeleri gayet yeterli, fakülte binamız hastaneden ayrı ve eski bir bina eskiden spor salonuymuş onu çevirmişler bildiğim kadarıyla fiziksel şartlarının pek de iyi olduğunu söyleyemem diğer fakültelere kıyasla
  • Uumutustun U kullanıcısına yanıt
    Erkek yurdu 1 tane ve 1500 kişilik koşulları gayet güzel 1 sene kalmıştım 2 tane de kız yurdu olduğunu biliyorum şartları da iyi bildiğim kadarıyla. Yurtların tamamı 3 4 yıllık. Bu sene bence 19500 20000 civarlarında kapatır
  • MrBirisi M kullanıcısına yanıt
    Laboratuvarlar gayet yeterli anatomide maket sayımız ve çeşitliliğimiz oldukça yeterli maketler hep yeni zaten 3 tane de kadavra var ki bu çok büyük bir avantaj, mikrobiyoloji ve histoloji aynı laboratuvarı kullanıyor mikroskop sayımız çok fazla gruplar halinde girdiğimizde 7 8 tane mikroskop artar her ders
  • MrBirisi M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla akredite değil
  • yeniyos Y kullanıcısına yanıt
    Ev fiyatlari nasil ozellikle 1+1 tipli uniye yakin olan hocam? Bir de yanlis anlamazsaniz ortalama yemek vs ulasim ne kadar harcaniyor?
  • çorum tıp düşünenler sıralamalarını paylaşabilir mi ben 18.7 deyim
  • Bende 18.7😂😂
    Fakülte etrafına çok fazla 1+1 yok genelde 2+1 ve 3+1 oluyor evler 2+1 ler 600-650 3+1 ler 750 civarı diyebilirim, tek kampüs olmadığı için eşyalı ev bulmak biraz zor bu fiyatlar hep eşyasız evler için
    Yemek biraz kişiye de bağlı açıkçası alışkanlık vs.. Ama fiyatlar genel olarak makul ulaşımda kartlı sistem kullanılıyor öğrenciye 1.5 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniyos -- 30 Temmuz 2020; 15:7:36 >
  • Hocam etkinliklerden biraz bahseder misiniz nerelerden gelenler var şehir olarak
  • Hocam ilde ingilizce kursu var mi ?
  • 19.3 :/
  • yeniyos Y kullanıcısına yanıt
    Maket yeterliliği dışında genel olarak yazdıklarına katılıyorum.
  • ben de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.