Şimdi Ara

hitman blood money.SORUN!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal oyunu aldim patch 1.2 yuklu fakat oyun oynarken windowsa atio deli oldum.Arastirdim ve patch 1.2 yukleyin dio herkes ama 1.2 olmasina ragmen windowsa atma sorunu duzelmio .Ekran kartim 6800 yeni driverinida cektim nasi cozcez bu sorunu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac -- 26 Ocak 2008; 2:29:21 >

• Başka oyunlarda yaşadınmı bu sorunu??
  • Hayir yasamadim.Nette baktigim kadariyla bu oyunca bu hatayi yasayan baya bi insan varmis .PATCH 1 .2 ILE DUZELECEGİNİ YAZMİSLAR CEKTİM AMA OLMADİ BELKİ VARDİR Bİ yontem bulan .
  • Benim ki düzeldi bi sorun yok save'de ediyor
  • nispetmi yapion yani benimki hala duzelmedi :(((
    Oyunuda sevmistim ya oyniyamadim bi :(
  • yaa kardesler bende hıtman blood moneyı oynuom sonrada kaydedıom ama oyundan cıkıp tekrar gırdıgım zaman yenı bolumlere gecmeme rağmen kayıtlı oyunum gozukmuor profılım duruyor acıorum ama start game war yanı yenıden baslatıo

sorunun cevabını bılenler foruma yazabılır ama ozellıkle pm atsıınn lutfeeeen beklıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşhalı

yaa kardesler bende hıtman blood moneyı oynuom sonrada kaydedıom ama oyundan cıkıp tekrar gırdıgım zaman yenı bolumlere gecmeme rağmen kayıtlı oyunum gozukmuor profılım duruyor acıorum ama start game war yanı yenıden baslatıo

sorunun cevabını bılenler foruma yazabılır ama ozellıkle pm atsıınn lutfeeeen beklıorum

aynı sorun bendede war save yapmıo nası halledicez bu sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

quote:

Orjinalden alıntı: paşhalı

yaa kardesler bende hıtman blood moneyı oynuom sonrada kaydedıom ama oyundan cıkıp tekrar gırdıgım zaman yenı bolumlere gecmeme rağmen kayıtlı oyunum gozukmuor profılım duruyor acıorum ama start game war yanı yenıden baslatıo

aynı sorun bendede war save yapmıo nası halledicez bu sorunu

oyunun yarısında kaydetmek yok bir oturuşta bi bölüm bitirmek zorundasınız. yani şu adamı öldürüp save ediyim yarın oynarım olayı yok. görevi bitirip save edip kapayın, sonra start new game diyip zorluğu seçin, orda en son kaldığınız harita görülecek zaten ordan devam edersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.