Guzel olur mu hocam sizce ps5 te ? Ray tracing fln mevcut mu bu oyunda da ? Yoksa sadece spidermande mi var ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Guzel olur mu hocam sizce ps5 te ? Ray tracing fln mevcut mu bu oyunda da ? Yoksa sadece spidermande mi var ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4k 60fps hdr olacak hocam dualsense desteğide var ama RT için bilgim yok hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben aldim 3 arkadaşla ortak ps5 pri hak 115 liraya geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 ps4 pri 1 ps5 pri oluyor sec hakta ister ps5 de ister ps4 de sec hak olarak onuyabiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDwasHERE -- 12 Ocak 2021; 8:23:7 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ps4 pri ve ps4 sec pü3kişi alacağım reviewları bekliyorum. |
Hitman 3 - Deluxe Edition Unboxing | PS5, PS4, PS VR |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Ocak 2021; 21:39:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tünelden önceki son çıkış... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet bizdeki eski fiyat kalmiş oyun çıkınca 500lira olur veya belki dahada pahalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|