Dubai ve Dartmoor bölümlerini tamamladım. Oyunun verdiği ilk izlenim harika. Oynanıştaki çeşitlilik, bölümlerin geniş olması ve birçok imkan sunması, mükemmel bölüm tasarımları, yüksek tekrar oynanabilirlik aynı şekilde devam ediyor. Oynadığım iki bölüm de şahaneydi. Önceki iki oyundaki gibi oynaması ve keşfetmesi harika bölümler yapmışlar. Hikaye olarak önceki iki oyuna kıyasla çok daha hızlı açılıyor, daha ikinci bölümde tabiri caizse veriyor gazı oyun. Ara sahneler ilk oyundaki kaliteyi yakalamış, kısa film tadındalar. Hikaye nasıl sonlanacak çok merak ediyorum fakat büyük ihtimalle seri uzun bir süre ara vereceğinden dolayı önceki oyunlarda yaptığım gibi tadını çıkara çıkara, takım elbiseyi çıkarmadan, kimseye görünmeden, hedefler dışındakileri öldürmeden Ajan 47'ye yaraşır bir şekilde ilerliyorum. |
HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021 (6. sayfa)

-
-
Arkadaşlar oyun kaç saat sürüyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Arkadaşlar oyun kaç saat sürüyor?8 saatmiş
-
Kısaymış ya :( -
Oyun Hitman olunca şu kadar saat sürebilir demek pek mümkün değil. Nasıl oynadığınıza göre tamamen değişir uzunluğu. Oyunu bitirmeye odaklı oynayıp oyunun sunduğu fırsatları takip ederek, gizliliğe önem vermeden paldır küldür giderseniz 5 saate yakın sürer. Gizlice ilerlemeye çalışıp bölümün sunduğu imkanları oyuna fırsat vermeden kendiniz keşfetmeye yönelir ve kendi yolunuzu çizer sonrasında gizlilikten taviz vermeden sadece hedefleri ortadan kaldırmaya yönelik oynarsanız 10 saati bulur. Son 3 oyundur olan bölüm hikayeleri var, bu hikayeleri size oyun sunuyor hepsi de hedefe farklı şekilde ilerlemenize olanak sunar. Örneğin Dartmoor bölümünde hedefe yaklaşabilmek için özel bir müfettişin kılığına girebilir, bu bölüm hikayesinin size sunduğu yolu takip ederek tamamlayabilirsiniz ve bu esnada da oyunun hikayesine, evrenine dair çeşitli şeyler öğrenirsiniz. Her bölüm için birçok sayıda bölüm hikayesi bulunuyor. Derseniz ilk önce kendim bir bitireyim sonra oyunun sunduğu bu fırsatlara bakarım, süre 20 saati aşar. Escalation görevleri var, bunlar oyunun ana görevlerinden bağımsız olan yan görevler. Bu görevlerde oyun size şart koyar, o şartlar altında ilerlersiniz. Bunları yapayım derseniz süre 40 saati de aşar. Başkalarının yaptığı kontratları inceleyeyim veya belli aralıklarla gelen Elusive Targetleri de yapayım derseniz oyun artık bitmez, sürekli oynadığınız bir hale gelir. Yani demem o ki sürenin uzunluğu tamamen sizin tercihinize bağlı.
-
Detaylı cevabınız için teşekkürler
Oyunu kutulu olarak satılmıyor sanırım
-
Bu oyunu önceki ikisi gibi bir yayıncı çatısı altında değil, kendileri yayınlıyor. Bu yüzden büyük ihtimalle burada belli bir dağıtımcısı yok oyunun yine de bir süre sonra satışa sunulur bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CheKDBu oyunu önceki ikisi gibi bir yayıncı çatısı altında değil, kendileri yayınlıyor. Bu yüzden büyük ihtimalle burada belli bir dağıtımcısı yok oyunun yine de bir süre sonra satışa sunulur bence.
Spot piyasası getirmezse çok geç gelebilir o zaman
-
Arkadaslar hitman 3 u satin aldim oynuyorum bence cok guzel bir oyun olmus sormak istedigim bir sey var hitman 1-2 bu oyunla beraber ucretsizmi veriliyor yoksa satin almamizmi gerek -
İki oyunun da kendi Access Pass'i var. Bunlar Hitman 3'ün ek paketi olarak görünürler, bunları satın alırsanız iki oyundaki bölümlere de erişebilirsiniz. Yalnız iki oyunun da sonradan gelen dlcler ile ek bölümleri var bu bölümlere de ulaşmak istiyorsanız Hitman 1 için Goty Access Pass'i, Hitman 2 için de Gold Access Pass'i almanız gerekli.
-
Satan varsa PS5 Primary hak arıyorum. Ben alana kadar fiyat yükselmiş -
bu yamyamlar kesin forumu takip ediyor, burda konusuldu sonra hemen fiyat eşitlendi -
arkadaşlar hitman 3 direk next gen olarak mı geldi yoksa güncelleme falan alıcak mı ? karşılaştırma videolarını izledim valla çok vasat ps5 te xbox'ta resmen aynı oyun ps4 ile bitek raytraysing var gibi yeni nesil konsollarda ? -
Merhaba hocam.Oyun direkt Next Gen olarak geldi.PS5'de çözünürlüğü 4K'dan biraz daha düşük (Bu hafta bununla ilgili test yayınlamışlardı.Oradan yardım alarak söylüyorum.) Yani tam olarak 3860x2160p değil.Xbox Series X serisinde tam verebiliyor çözünürlüğü.Yani PS4 Hitman III versiyonunu alıp ücretsiz şekilde PS5'e yükseltebiliyoruz araştırmalarıma göre. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 22 Ocak 2021; 4:52:36 > -
Oyun super! Bende iki bolumu tamamladim her gun bir bolum yapiyorum dizi gibi oldu )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşitlemeden önce bir açıp baksalarmış rakipleri ne yapıyor. Epic Games'te 260 TL, Xbox'ta 260 TL, hani siz zaten 307 TL ile devam etseniz rakipleri yakalayamamış olacaktınız ama hadi en azından yakın bir fiyatlandırma diyecektik ama bunlar gidip birde 499 TL yapmışya fiyatı. Pes artık. Xbox fiyatı uygun yaptığına göre halimizden anlamaya, sürümden kazanmayı öğrenmeye başlamış olmalı. Playstation tarafı ise uyuyor...
-
Vay anasını yav next gen hali buysa yazık resmen aynı grafikleri gölgeleri cilalayıp yansıma efekti koyup çıkartmışlar 🤦🏻♂️ -
Valla hocam sony exc hariç vermem bu paraları bu oyunlara ortalama oyunlar piyasay çıkan oyunları hepsi 1-2 ay bekler gerekirse 3-4 ay bekler öyle alırım durumum var çok şükür ama yazık 5-6 saatlik oyunlara bu paralar -
-
Hocam ellerinize sağlık, çok güzel özetlemişsiniz. Hitman 1 ve 2'nin Access Pass'leri nin fiyatı nedir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X