Yakın zamanda cinsel ilişkiye girme durumum var. Bu hiv olaylari beni korkutuyor. Kondom kullanmak disinda bir seye dikkat etmem lazim mi? Tanimiyorum kizi pek fazla :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiv nasil bulasir?
-
-
boşver atın ölümü arpadan olsun
-
Sex
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızın test yaptırmasını isteyebilirsin ama en son ilişkisinin 2-3 hafta önce olması gerek sanırım testte görünmesi için
-
Hocam oyle bir sey istemem cok mumkun degil su an ya. Korunma icin ne gibi onlemler almam lazim o daha onemli bir konu su an benim icin :/quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E9B2F559kızın test yaptırmasını isteyebilirsin ama en son ilişkisinin 2-3 hafta önce olması gerek sanırım testte görünmesi için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kisa sureli bi zevk icin hayatin kalanini cope atmak biraz mantiksiz geliyor. Bu risk korkutuyor yani beni.quote:
Orijinalden alıntı: patatessiz patsoboşver atın ölümü arpadan olsun
Hiç ayrıntı vermiyorsun hocam sankim kızı bulacağız
Hayat kadını mı, yeni tanıştığın kız mı
Detay vereyim hocam ayipsin. Hayat kadini degil, Erasmus dolayisiyla Polonya'ya geldim orada bi' partide tanistik. O yapmaya istekli baya ama ben biraz bu olaylardan korkuyorum ://quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AA6781A8D
Hiç ayrıntı vermiyorsun hocam sankim kızı bulacağız
Hayat kadını mı, yeni tanıştığın kız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 3 Ekim 2021; 19:52:18 >
Ne mutlu sana kendini ifade etmenin ötesinde partiye gidecek kadar yabancı dilin var
Tesekkur ederim hocam, yabanci dilim iyi sayilacak bir seviyede konusmada ozellikle baya rahat olabiliyorum. Bu HIV olaylari ile ilgili bir bilginiz var mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AA6781A8DNe mutlu sana kendini ifade etmenin ötesinde partiye gidecek kadar yabancı dilin var
Mature falan degilse bisey olmaz
Vajinal akinti ile temas atmemeye calis
Cok fazla opusme. Yalama
Sekten once genital kismi tiraslama en az 1 gun once falan yap yapacaksan
Kondom tak
Gerisini google
Hangi sehir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 3 Ekim 2021; 20:23:42 >
Avrupada gençlerde oldukça yaygın uyarayım. Her partide biriyle tanışıp biriyle yatıyorlar her barda birini bulup onunla yatıyorlar. 18-20 yaş aralığında yüzlerce farklı kişiyle seviştiğini itiraf eden kızlar tanıdım avrupada. Aralarında zaten HPV ya da HIV kapanlar vardı, hadi bunlar zaten sık görülüyor; klamidya kapan bile vardı yok artık dedim.
-
Öncelikle kondom kullan ve cüzdanda taşınmış aşırı sıcağa maruz kalmış vs olmadığından emin ol. SKT'si yazar üstünde onu da kontrol et.
HIV pozitif olup olmadığını sorabilirsin kıza.
Şüphen varsa eczaneden parasıyla prep ve pep alabilirsin alabilirsin. Reçetesiz verilmilmiyor olabilir ama emin değilim.
3 ay sonrasında da HIV testi yaptırabilirsin. Ankara veya İstanbul'da isen CHP ilçe belediyelerinin test merkezleri oluyor ücretsiz ve 15 dk falan sürüyor test.
HIV+ olsan da düzenli ilaç kullanımı ile aids olmadan hayatına devam edersin. Aids'ten ölüm kalmadı neredeyse onlar da 10+ sene hiv+ yaşayıp test yaptırmadığı için fark etmeyenler.
Benzer içerikler
- dijital tartı her seferinde farklı tartıyor
- diş fırçaladıktan sonra ağızda oluşan beyaz şey
- başkasıyla birlikte olmuş biriyle evlenmek
- eskorta giden erkek affedilir mi
- amorti garanti ne demek
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X