Şimdi Ara

Bademcik sismesi yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun okulda bi sise soguk suyu fondipledim. Hic bisey olmamisti. Ama simdi uyaninca yutkunmakta zorluk cekiyorum. Atesim ya da agrim yok. Tek sorun yutkunma. Internette ada cayi icin felan demisler. Iyi gelir mi. Bide bogazimi sicak tutacagim. Kac gune iyilesirim

• Lutfen yardim durum ciddi
  • ayni sorun bendede var.gribal enfeksiyon.aferin adli hapi ic.ben oyle yapiyorum...
  • gecen sene banada oldu 1 hafta yutkunurken acıyordu tahammül edemedim artık gittim doktora iltihap ve şişme var dedi 14 tane igne yazdi sabah aksam vurdurdum gecti
  • Oha o kadar olmaz heralde. Kendimi bildim bileli ilk defa oluyor. Aferin ates dusurucu degil mi yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 18 Aralık 2010; 12:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

gecen sene banada oldu 1 hafta yutkunurken acıyordu tahammül edemedim artık gittim doktora iltihap ve şişme var dedi 14 tane igne yazdi sabah aksam vurdurdum gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 18 Aralık 2010; 12:56:31 >
  • Hocam Eczaneye git Durumunu soyle , 5-10 liralik Ilac verecek .2-3 güne iyi olursun
    Tabi cok ilerlemediyse Enfeksiyonn Ileri dereceyse ,asiri derecede zorlaniyorsan Yutkunmada Doktara git...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gecen sene banada oldu 1 hafta yutkunurken acıyordu tahammül edemedim artık gittim doktora iltihap ve şişme var dedi 14 tane igne yazdi sabah aksam vurdurdum gecti

Arkadaşın durumu biraz daha ileriye gitmiş. Bademcik iltihaplanması olmuş sanırım. Tonsilit de deniliyor. Onda penisiline alerjin yoksa penisilinli iğne vuruluyorsun ama senin daha o durumda değildir. O duruma gelmemesi için bol bol sıcak bir şeyler iç. Nar ye, nar enfeksiyonlara çok iyi geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

sizin gibi liseli ergenlere bisey demiyorum burda arkadas yardımcı olmak icin yazıyorum ama sayenizde seviyesiz durumlara geliyor yorumlar.
    Lütfen gidin tuvalete ve ilk önce ne ne değildir onu anlayın.Daha kuşu kalkmayan ergenliye geni giren cocuklar yüzünden yorum yapmaktan soguyor insan

• arkadaşlar lütfen tartışma ortamı olmasın. Kırmayalım birbirimizi

Sabahtan durum kötüydü. Korkmuştum. O yüzden ilk başta nette araştırdım. Sonra size danışıyım dedim. Hepinize teşekkür ederim.

Kahvaltıda sıcak çay ve ada çayı içtim. İkisi de iyi geldi. Şimdi boğazım daha iyi. Yutkunurken bademciğimi hissediyorum. Ama geçer heralde. İğne olacak kadar ilerde değildir. Hiçbi ağrım ateşim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Arkadaslar gecen gun okulda bi sise soguk suyu fondipledim. Hic bisey olmamisti. Ama simdi uyaninca yutkunmakta zorluk cekiyorum. Atesim ya da agrim yok. Tek sorun yutkunma. Internette ada cayi icin felan demisler. Iyi gelir mi. Bide bogazimi sicak tutacagim. Kac gune iyilesirim

Hocam o belayı daha yeni atlattım. 15 gün çektirdi. Ne yemek yiyebildim ne su içebildim, sinirden ağlayacak noktaya gelmiştim en son... Eğer bademcik sorunun devam ederse tavsiyem bir an önce doktora gidip bi penisilin vurdurman... Adamı resmen yaşayan ölüye çeviriyo o bademcikler kötü olursa eğer.
  • 1-Ada çayı ile gargara
    2- zeytin yağını ekmeğe ban ye
    3- penisilinli bir iğne vurdur
  • Gerek kalmadi galiba. Cunku yutkunma sorunum gecti. Su an gayet iyiyim. Eger yarin saglam kalkarsam atlattim demektir. Yoksa igne olucaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.