Sağolun hocam 🙏 |
HIV pozitif tanısı aldım (HIV hakkında herşey) (3. sayfa)
-
-
Benim anlamadigim erkek erkege nasil yapiyon ne igrenc adamsin diskilama olmuyor mu arkadan penisin bok kokusu icinde kalir midem kalkti valla
Nasil bir ilac bu anlamadim omur boyu kullanacan ? Gecimini saglamak icin parayi nereden buluyon ?
-
Sizin güvenlik arkadaşlardan pasif var mıydı hiç
-
koskoca antihijyen reis bile rahatsız oldu işin boyutunu sen düşün -
Siğil çıkınca öğrendim bende.
-
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
kimden kaptığın belli kardesim gecmis olsun -
Bazen korununca da bulaşabilir deniyor
Riskli mesele ya
-
Hiçbir prezervatif %100 tam koruma sağlamaz çok düşük de olsa koruyamama olasılığı vardır bu oran %1’den daha azdır
-
Arkadan popodan yaptigindan kapmissindir aids maymun hastaligi deniliyor
-
İlaçların fiyatı ne durumda? -
10bin civarlarında geziyor normalde ama sgk karşılıyor
-
Ne guvenligi tsk nin icinde uzman cavus vardi
Konusmalarini fislesem direkt ihrac olurda kimsenin ekmegiyle oynayip ah almak istemem bana yuruyordu
-
Nasıl bir yaşam tarzın var, yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 18 Mayıs 2023; 19:48:48 > -
Sen kimsin ki başkasına yazık diyebilecek.
-
Hiv kolay bulaşmaz bulaşı zor ama işte türkiyede sayı çok artmaya başladı bu kadar gün yüzüne çıktıysa
Aktif cinsel hayatınız varsa test olun belli periyotlarla hiv artık korkulacak bir hastalık değil tek ilaçla normal şekilde yaşıyorlar ama bunu siz uzun süre habersiz taşırsanız aids e çevirir ve ölümcüldür artı olarak sifiliz vs daha tehlikeli sifilizide yine kaparda bilmezseniz iç organlara taşındığında yine ölümcül oluyor ve çok acılı kötü bir ölüm -
Çok bilgilendirici bir konu olmuş. Böyle hassas bir konuyu gayet açıklayıcı bir şekilde yazdığınız için teşekkürler. Geçmiş olsun. -
Ciddi ise geçmiş olsun.
Ciddi ise kaç yaşındasın kimden bulaştı evli isen nasıl olacak evli değil ise evlenmen zor gibi ayrıca tanı konulmazdan önce birlikte oldukların var ise onlarıda uyar bari...
-
Herkes herkese yazık diyebilir. Bunun için özel biri olman gerekmiyor.
-
çok artmasından daha doğal birşey olamaz insanlarımız cahil bilinçsiz malesef bende öyleydim korunmayı sadece istenmeyen gebelikleri önlem için kullanılıyor sanıyorlar cinsel yolla bulaşan hastalıklar çoğunun aklına bile gelmiyor gelse bile ya bize birşey olmaz diyorlar bu tür durumlar hep başkalarının uzaktaki insanların başına gelen şeyler sanıyorlar ama gerçek öyle değil.
ayrıca Aids evresinde bile uygun tedaviyle toparlanma mümkün. Sifiliz kaynaklı ölüm günümüzde neredeyse yok ama kesinlikle dikkate alınması ve şüpheli bir komplikasyonda hemen test yaptırılması gerekiyor. Uygun antibiyotiklerle kolaylıkla tedavi edilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 19 Mayıs 2023; 21:0:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X