Şimdi Ara

Hıv testi nerde yaptırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 3 ay önce olmuştu hayat kadınıyla kondumsuz o günden beri bişey yok vücüdumda ama korkmaya başladım yazılar okuyunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sence nerde yapılabilir? İlkokul? Polis karakolu? Hastane? Acaba nerde çok zor soru
  • Enfeksiyon bölümünde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel veya devlet hastanesine git üroloji servisinden randevu al. Üroloji doktoruna durumu söyle o bilgisayardan birşeyler yazıcak, "laboratuavara in tahlil vericeksin" diyecek. Laboratuvarda senden kan alıcaklar. Ayrıca idrar tahlili de isteyebilirler. Özel hastaneye gidiyorsan hazırlıklı git bu işlemler hep ayrı ayrı ücretli. Tahlil bitince eline kağıdı vericekler. Otur bir kenara derin nefes al. Rahatla. Bir iki yudum su iç. Olumlu düşün. Sonra git doktora kapısını çal, sonuçlar çıktı hocam aha de ver eline.

Geçmiş olsun.
  • Enfeksiyon, üroloji, aile hekimliği veya dahiliyeye gidip şüpheli bi ilişki yaşadım dersen onlar sana yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 19 Aralık 2019; 17:47:5 >
  • Çavuşu tut çek düşerse aids'sindir düşmezse zaten hiç olmamışsındır.

• Belirtiler 10 yıl sonrada verebilir. İlk olarak antikor üretiminde bir artış var mı yokmu o bakılır. Elisa testini her özel hastane yapmayabilir. Enf.Hast. uzmanı yoksa bulunduğun yerde Dahiliye hekimiyle konuşabilirsin. Umarım test sonucun temiz çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölsem bile kalkıp hayat kadınıyla kondomsuz ilişki yaşamam.Nasıl cesaret ediyorsunuz ?
  • 2 yıla kadar çıkma süresi var diyorlar bro.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öleceğimi bilsem yine mikerim yeter ki versin
  • Teşekkür ederim

• BlackBirds34 B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani şimdi test yaptırsam temiz çıksa bile 2 yıl sonra tekrar olabilir mi anlamadım

• Bim marketlerde yaptırabilirsin. A101 den emin değilim.
  • Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Şimdi test yaptırsam temiz çıksa 10 yıl sonra tekrar mı olabilir anlamadım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: entelseven

Nasıl yani şimdi test yaptırsam temiz çıksa bile 2 yıl sonra tekrar olabilir mi anlamadım
    Öyle duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBirds34 B kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyo ya

• Aile hekimliğinde bile yaptırabilirsin testi. Şüpheli bir ilişkinin olduğunu söylemek zorunda değilsin.

• Normal şartlar altında temastan 25 gün 1 ay sonra p24 testinde test kesin sonuç verir negatif çıkarsa sorun yok moruk. Sen 3 ay önce filan diyorsun o zaman anti hiç testi yaptırman lazım. Ki yalancı negatif de çıkabilir bu nedenle 6 . Ayda yeniden baktırmam lazım. Hiv belirtileri kendini gösterebilir fakat aids belirtilerini bir hayli uzatabilir.

• Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ne yapmalıyım şimdi peki acil

• Enfeksiyona gidiyorsun test yapıyorsun tekrar randevu alıp bakıyorsun bi şey var mı yok mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.