Bildirim
hız cezası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer ödeme gününden önce ödersen eve fatura felan gelmez. Ama eğer ödemezsen eve fatura gelebilir. Gelmezse bile, aracı satarken borcu yoktur/vardır belgesi aldıgında o belgede açık açık yazar..
Çok iyi hatırlıyorum, babamda 9 sene kadar önce Renault 19 Europe vardı aracı aldıktan 1 sene sonra sattı. Sattıktan 2 sene sonra eve fatura geldi. Radar cezası. Plaka esi 19'un plakası. -
sagol tesekkur ederım bılgıler ıcınquote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Eğer ödeme gününden önce ödersen eve fatura felan gelmez. Ama eğer ödemezsen eve fatura gelebilir. Gelmezse bile, aracı satarken borcu yoktur/vardır belgesi aldıgında o belgede açık açık yazar..
Çok iyi hatırlıyorum, babamda 9 sene kadar önce Renault 19 Europe vardı aracı aldıktan 1 sene sonra sattı. Sattıktan 2 sene sonra eve fatura geldi. Radar cezası. Plaka esi 19'un plakası. -
Taksit yapılıyor galiba artık.Bende bugun ceza yedimde kagıdın arkasında 4 taksit falan yapılabildigi yazıyordu.Ceza arabada yarın bakiimquote:
Orijinalden alıntı: preludea
sagol tesekkur ederım bılgıler ıcın
Alıntıları Göster
209 da az para deil heaa Kadran mı devirdin naaptın
-
bende soracağım ya. o gün eskişehir yolunda çevirme vardı tam maliyenin önünde. 3 tane polis arabası duruyordu biribenim geldiğim yöne bakıyordu. benim de hız 220-230 arasıydı ayıptır söylemesi. ben tabi çevirmeden önce başkent üniversitesine döndüm hemen :) tam 2 hafta önce oldu bu olay hala bana ceza gelmedi. acaba bu cezayı yazıp yazmadıklarını öğrenebileceğim bir adres var mı? benimde eve gelmese bu ceza iyi olur. 230 az değil tabi :) benim çocuğum yapsa arabasını alırım altından ama gençlik iştequote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Taksit yapılıyor galiba artık.Bende bugun ceza yedimde kagıdın arkasında 4 taksit falan yapılabildigi yazıyordu.Ceza arabada yarın bakiim
209 da az para deil heaa Kadran mı devirdin naaptın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cance
bende soracağım ya. o gün eskişehir yolunda çevirme vardı tam maliyenin önünde. 3 tane polis arabası duruyordu biribenim geldiğim yöne bakıyordu. benim de hız 220-230 arasıydı ayıptır söylemesi. ben tabi çevirmeden önce başkent üniversitesine döndüm hemen :) tam 2 hafta önce oldu bu olay hala bana ceza gelmedi. acaba bu cezayı yazıp yazmadıklarını öğrenebileceğim bir adres var mı? benimde eve gelmese bu ceza iyi olur. 230 az değil tabi :) benim çocuğum yapsa arabasını alırım altından ama gençlik işte
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
bende soracağım ya. o gün eskişehir yolunda çevirme vardı tam maliyenin önünde. 3 tane polis arabası duruyordu biribenim geldiğim yöne bakıyordu. benim de hız 220-230 arasıydı ayıptır söylemesi. ben tabi çevirmeden önce başkent üniversitesine döndüm hemen :) tam 2 hafta önce oldu bu olay hala bana ceza gelmedi. acaba bu cezayı yazıp yazmadıklarını öğrenebileceğim bir adres var mı? benimde eve gelmese bu ceza iyi olur. 230 az değil tabi :) benim çocuğum yapsa arabasını alırım altından ama gençlik işte
konya çıkışında bi audi gaza getirdi beni 4,2 motor nere 1,6 mtor nere bo boş yol sabah daha bi bastırdık 160 km falan yaptım ben zorlandım vallaha ee araba yüklü , ben 160 ile giderken adam arkadan hiç zorlanmadan sanki ben 100 ile gidiyorum da adam beni 130 ile sollarmış gibi geçti şaştım kaldım işte tam o beni geçerken etrafa bakıyorum ana bi baktım bi tane şahin duruyo tepede dana gibi anten ben frene bastım hemen hızım 100 e kadar düştü radarda da gözüküyor sanırım hızlar audi hiç tınmadan bastı geçti bende yavaşladım yanından geçtim radarın adam gülüyordu
baktım ileride çevirme var , yavaşladım bide ne göreyim audi ceza ödüyo bense geçtim gittim yakalanmamışım radara
-
206 milyonmu???quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Onlinequote:
konya çıkışında bi audi gaza getirdi beni 4,2 motor nere 1,6 mtor nere bo boş yol sabah daha bi bastırdık 160 km falan yaptım ben zorlandım vallaha ee araba yüklü , ben 160 ile giderken adam arkadan hiç zorlanmadan sanki ben 100 ile gidiyorum da adam beni 130 ile sollarmış gibi geçti şaştım kaldım işte tam o beni geçerken etrafa bakıyorum ana bi baktım bi tane şahin duruyo tepede dana gibi anten ben frene bastım hemen hızım 100 e kadar düştü radarda da gözüküyor sanırım hızlar audi hiç tınmadan bastı geçti bende yavaşladım yanından geçtim radarın adam gülüyordu
baktım ileride çevirme var , yavaşladım bide ne göreyim audi ceza ödüyo bense geçtim gittim yakalanmamışım radara
Alıntıları Göster
pazarlık yapsaydın cezayı kesenle,bazen etkili oluyo
-
nasıl 206 milyon?quote:
Orijinalden alıntı: doors
206 milyonmu???
pazarlık yapsaydın cezayı kesenle,bazen etkili oluyo
Alıntıları Göster
madde 51/2a hız sınırlarını %10 ile %30 aşmak (%30 dahil) 92,40ytl ve 5 ceza puanı.
madde 52/2b hız sınırlarını %30 dan fazla aşmak 188,30ytl ve 15 ceza puanı.
trafik polisi seni kazıklamış olmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: ricardozonta
nasıl 206 milyon?
madde 51/2a hız sınırlarını %10 ile %30 aşmak (%30 dahil) 92,40ytl ve 5 ceza puanı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ricardozonta
nasıl 206 milyon?
polis ceza puanını nakite çevirmiş
-
aynı cezayı bende yedim 206 lira hız 130 eğer 15 gün içinde ödersen %25 indirim var yani 155 ödersin herhangi bir yazı falan da gelmez. geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: kürsadquote:
nasıl 206 milyon?
Alıntıları Göster
-
Ya benim anlamadigim bir sey Aracimin 2004 ten kalma cezasi var. Yalnis yere park cart curt.quote:
Orijinalden alıntı: alonso s
aynı cezayı bende yedim 206 lira hız 130 eğer 15 gün içinde ödersen %25 indirim var yani 155 ödersin herhangi bir yazı falan da gelmez. geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Iyi De ben bu araci XX.0X.2006 da Tescil ettirdim. yani Trafige cikis tarihi 2006. 2006 model arac Tam bir komedi bu ne ya. -
yukarda verdigim rakamlar nisan 2006 zam gelmiş olmalı.vay arkadaş bir bizim maaşlara gelmedi bu kadar zam.quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Ya benim anlamadigim bir sey Aracimin 2004 ten kalma cezasi var. Yalnis yere park cart curt.
Iyi De ben bu araci XX.0X.2006 da Tescil ettirdim. yani Trafige cikis tarihi 2006. 2006 model arac Tam bir komedi bu ne ya.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kürsadquote:
nasıl 206 milyon?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
nasıl 206 milyon?
güzeldi
-
arkadaşlar telefon edip cezaları öğrenebileceğim bir numara varmış. bu numara kaçtır? nasıl öğreneceğim plakaya yazılan cezaları?quote:
Orijinalden alıntı: GRANDEquote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
nasıl 206 milyon?
güzeldi
Alıntıları Göster
-
quote:
arkadaşlar telefon edip cezaları öğrenebileceğim bir numara varmış. bu numara kaçtır? nasıl öğreneceğim plakaya yazılan cezaları?
Alıntıları Gösterquote:
arkadaşlar telefon edip cezaları öğrenebileceğim bir numara varmış. bu numara kaçtır? nasıl öğreneceğim plakaya yazılan cezaları?
benim bildiğim internette vergi numaranı ve plakayı girince veren bir yer vardı ama neresiydi unuttum bulursam yazarım
http://trfdenetleme.iem.gov.tr/online/sorgu.php
buradan direk plakaya varmış yeni buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 27 Ekim 2006; 16:23:18 >
-
ögrenecegin bir site vardır trafik in sitesi vardı olmadı google a trafik ceza sorgulama yaz ama hemen cıkmaz karsına 1 haftadan fazla gecmesi lazım sanırımquote:
Alıntıları Göster -
iyi ceza yemişsin erken öde bari indirimi oluyorquote:
Orijinalden alıntı: DG00
ögrenecegin bir site vardır trafik in sitesi vardı olmadı google a trafik ceza sorgulama yaz ama hemen cıkmaz karsına 1 haftadan fazla gecmesi lazım sanırım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cefiro
iyi ceza yemişsin erken öde bari indirimi oluyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cefiro
½ 25
-
biz yazın gaziantepten gelirken duble yolda 110 gittiğimizden dolayı ceza yedik( 95 ytl) polise sorduk kaçla gidilmesi gerekiyor diye polis 100 km dediquote:
Orijinalden alıntı: DG00quote:
Orjinalden alıntı: cefiro
½ 25
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
valla artık eskisi gibi değil radara girince çeviremezse ceza yazamıyodu eskiden. şimdi radara girdiysen fotografını da çekmiştir. istediğin yere dön adresine posta yolu ile gelir. mahkemeye versen bile radar çıktısı ve fotoğrafın delil olacaktır. ama bakmak istiyorum dersen emniyetin sitesine gir. orda ehliyet numarandan ve gelirler genel müdürlüğü sitesinini linkinden bişeylere ulaşabilirsin. saygılar..
bu arada radara giripte trafik polisinin dur ikazına uymayan araçlarında başına gelenler şöyle.
kesinlikle takip yapılmıyor( polise görede değişir) akıllı bi polis zaten devletin benzinini ve zamnını heba etmez bu şekilde.
radar çıktısına dur ihtarına uymadığı için 100 kağıt daha ekleyip posta yolu ile babalarımıza bildirir cıs yaparlar valaa
Benzer içerikler
- radar cezası ne zaman gelir
- araba anahtarı çamaşır makinesinde yıkandı
- triger kayışı arıza belirtileri
- katalizör iptali cezası
- golf 1.0 tsi yorum
- 2023 en çok satan arabalar
- q4 e tron menzil
- renault zoe menzil
- tiguan boyutları
- mazda 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X